Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Satılık 320 ve 250GB Samsung HDD ler. ~3 aylık. Fiyat Düştü

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Bilgisayar ve Parçaları >> Hard Disk ve Optik ürünler >> Satılık 320 ve 250GB Samsung HDD ler. ~3 aylık. Fiyat Düştü Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DigitalWorld

İkinci el mesajı:48
Katılım zamanı: 7 Eylül 2005;
Durum: Forumda değil

7 Haziran 2008; 20:29:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İlan Taşınmıştır.
http://forum.donanimhaber.com/m_23991025/mpage_1/key_//tm.htm#23991025

Arkadaşlar. Elimdeki samsung marka ve tertemiz HDD lerimi daha fazla kapasitelisini almak için satıyorum.

Ürünler son derece temizdir. Daha önce de 2 adet 160GB samsung HDD mi satmıştım. Şimdide bunları elden çıkarma vakti geldi.

250GB lık ürün Hepsiburada dan alınmadır. 320GB olan ise eksen bilgisayardan alınmadır.

250GB lık ürün için istediğim fiyat. 60YTL

250GB, toplam kullanılabilir kapasite ; 232GB
Önbellek : 8MB
Devir Hızı : 7200 RPM
Arabirim : SataII
Marka : Samsung
Model Numarası : HD250HJ

320GB lık ürün için istediğim fiyat ise 70YTL

320GB, toplam kullanılabilir kapasite ; 298GB
Önbellek : 16MB
Devir Hızı : 7200 RPM
Arabirim : SataII
Marka : Samsung
Model Numarası : HD321KJ

Ürünü istanbul içi elden satmayı düşünüyorum. Kargoda oluşabilecek sorunlar ve aksilikler nedeniyle ne sizi ne de kendimi mağdur etmek istemiyorum.

Ürünü elden ancak Perşembe günü teslim edebilirim. Bunun nedeni izin günümün bu güne denk gelmesi. Ancak isterseniz izin günümü de ayarlatabilirim duruma göre.

Ürünlerin ikisini de almak istemeniz durumunda yeni bir ödeme seçeneği olarak, birlikte kredi kartınız ile istediğim HDD yi alabiliriz.

Bu arada arkadaşlar fiyat uygun. Daha düşük kapasitelilere de 60YTL isteyen var. HDD ler yaklaşık 3 aylık ve hiç bir sorunları yok. Daha önce de tanesi 55YTL den iki tane 160GB lık HDD sattım. Ayrıca dilerseniz HDD ler içerisinde güzel bir arşivle de tarafınıza verilebilir. Ya da dilerseniz formatlı bir biçimde sıfır gibi.

Ürünlerde hiç bir sorun yoktur. Çok sessizdirler ve serinler. HDD lerin fotografını isterseniz onu da eklerim ama bildiğiniz HDD olduğu için gerek duymadım. Herhangibir hasar ya da hatalı sektör söz konusu değildir. Zaten dediğim gibi ~3 aylık diskler.

Yani, bu fiyata sıfır HDD almış gibi olacaksınız. Zira hala garanti süresinin %90 dan fazlası duruyor.

İlan Taşınmıştır.
http://forum.donanimhaber.com/m_23991025/mpage_1/key_//tm.htm#23991025
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 15 Haziran 2008; 15:20:35 >

19 Mart 2008 - Komşumuzun Evi Yandı Yaralı ya da Ölü Yok. Demir parmaklıklar bile erimiş. Yangından kurtulan iki şey var;
Ateşe dayanıklı tabak çanaklar ( ki 4 te biri patlamış ) ve İçinde Kuran ı kerim olan çeyiz sandığı.
ogundmr

İkinci el mesajı:142
Katılım zamanı: 12 Aralık 2006;

7 Haziran 2008; 23:17:41 

16MB SATA2 galıba dımı :S

Referanslarım : drberk2
DigitalWorld

8 Haziran 2008; 5:45:34 

quote:

Orjinalden alıntı: ogundmr

16MB SATA2 galıba dımı :S

A evet çok önemli olmadığı için atlamışım ama onları da hemen ekliyorum. Teşekkürler.

19 Mart 2008 - Komşumuzun Evi Yandı Yaralı ya da Ölü Yok. Demir parmaklıklar bile erimiş. Yangından kurtulan iki şey var;
Ateşe dayanıklı tabak çanaklar ( ki 4 te biri patlamış ) ve İçinde Kuran ı kerim olan çeyiz sandığı.
DigitalWorld

9 Haziran 2008; 17:28:27 

Hımmm ilgilenen yok galiba.

darkclever

İkinci el mesajı:279
Katılım zamanı: 24 Kasım 2006;

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

14 Haziran 2008; 15:45:50 

pm attım dostumm.

irtibat = darkclever@hotmail.com
DigitalWorld

15 Haziran 2008; 2:12:05 

quote:

Orjinalden alıntı: darkclever

pm attım dostumm.

Özel mesaj cevaplandı.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Bilgisayar ve Parçaları >> Hard Disk ve Optik ürünler >> Satılık 320 ve 250GB Samsung HDD ler. ~3 aylık. Fiyat Düştü Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Nokia N95 8GB video inceleme
Nokia N95 8GBa sadece bir cep telefonu demek için yapabildiği işlerin %90ını görmezden gelmek gerekli
Recom 580W güç kaynağı
Hybrid soğutma ile derin sessizlik!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir