Şimdi Ara

Bu gün hiç moralim yok...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam 5 kere csb yazdım, hiç atasım gelmedi. Anlamsızca moralim bozuk, bi espri patlatında 2 3 csb sallıyım şerefe...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sana bi fıkra anlatayım neşen yerine gelsin.

Dursunun amerikada zenginlik içinde bir hayatı varmış, bunu duyan temel dursunu aramış, dursun temele ha puraya gelursen aç kalmazsın da, sadece yerdeki paraları toplasan zaten zengin olursun ula demiş. Dursunun bu laflarından sonra temel ilk uçakla amerikaya gitmiş, valizlerini almış ve dış hatlar kapısından çıkmış. Çıktığı gibi yerde bir tane 100 dolar görmüş ve ilk günden işe mi başlanır diyip trabzona geri dönmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MağaraAdam -- 26 Ağustos 2017; 22:11:11 >
  • İmam Efendi, camide namaz kıldırırken osurmuş. Öyle bir utanmış ki, namazı falan bırakıp, hemen
    eve gelmiş.

Hanım, demiş. Camide böyle bir şey yaşandı. Ben artık bu köyde kimsenin yüzüne bakamam. Kalk gidiyoruz bu köyden, başka yere taşınıyoruz.

Aradan 20 yıl geçmiş, hoca köyünü çok özlemiş.

Hanım, kalk gidelim köyümüze 20 yıl geçti aradan unutulmuştur nasılsa demiş.

Köye yaklaştıklarında genç bir çoban görmüşler.

Hoca; Hanım sen burada bekle de ben gidip şu çobana bir sorayım. Bakalım köylüler olayı unutmuşlar mı? Eğer unutmamışlarsa geri döneriz demiş ve çobanın yanına yaklaşmış.

Selamunaleykum çoban oğlum. Sen kaç yaşındasın?

Valla yaşımı bilmem amma imamın camide yellendiği yıl doğmuşum demiş.

Hoca öfkeyle hanımının yanına dönmüş;

Kalk hanım, kalk gidelim buralardan. Bizim kıçımız tarih olmuş...

• Bunlarin serefine 2 csb salliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

sana bi fıkra anlatayım neşen yerine gelsin.

Dursunun amerikada zenginlik içinde bir hayatı varmış, bunu duyan temel dursunu aramış, dursun temele ha puraya gelursen aç kalmazsın da, sadece yerdeki paraları toplasan zaten zengin olursun ula demiş. Dursunun bu laflarından sonra temel ilk uçakla amerikaya gitmiş, valizlerini almış ve dış hatlar kapısından çıkmış. Çıktığı gibi yerde bir tane 100 dolar görmüş ve ilk günden işe mi başlanır diyip trabzona geri dönmüş.

Güzel fıkraydı

• quote:

Orijinalden alıntı: tüng

İmam Efendi, camide namaz kıldırırken osurmuş. Öyle bir utanmış ki, namazı falan bırakıp, hemen
    eve gelmiş.

Hanım, demiş. Camide böyle bir şey yaşandı. Ben artık bu köyde kimsenin yüzüne bakamam. Kalk gidiyoruz bu köyden, başka yere taşınıyoruz.

Hoca; Hanım sen burada bekle de ben gidip şu çobana bir sorayım. Bakalım köylüler olayı unutmuşlar mı? Eğer unutmamışlarsa geri döneriz demiş ve çobanın yanına yaklaşmış.

Senin fıkra da güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: november27

quote:

Orijinalden alıntı: tüng

İmam Efendi, camide namaz kıldırırken osurmuş. Öyle bir utanmış ki, namazı falan bırakıp, hemen
    eve gelmiş.

Senin fıkra da güzelmiş

Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.