Şimdi Ara

Bu gün bir adam öndeki bayana girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herzamanki gibi kaldırımda taşların kesişiş yerlerine basarak yürüme modunda gidiyordum elde torba yolda birden kaza oldu kadının biri ani fren yaptı heralde arkadada adam arabayla kadının arabaya çarptı adam kaçtı plakayıda aldım polise başvuracam terbiyesiz adam.Kadın milletinden şöför olmaz derlerdide adam milletinden asıl şöför olmazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korea -- 27 Eylül 2010; 22:35:07 >

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XXS

beyler dün trafikte kırmızı ışıkta duran bayana arkadan girdim ve kaçtım,plakayı almısmıdır ki acaba,eve polis gelecek diye tedirginim,fazla bi hasar yok,arka tampon ezildi sadece,benim ön tampon gayet sağlam,şimdi istesemde bayanı bulamam kim bilir nerededir,keşke bunlar hiç olmasaydı keşke hiç girmeseydim

Bir haftadır işe gitmiyorum. günde 2 saat uyuyorum ve günün 22 saati bilgisayar başındayım. neden mi? çünku seni hep takip ediyorum. seni takip edeceğim diye işten atılmam an meselesi. günlerdir aynı başlıkları açıyorsun ve hala böyle gereksiz başlıklar açmaya devam ediyorsun. nasıl bir insansın sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 27 Eylül 2010; 22:40:23 >
    --DH Kütahyalılar Grubu--
    --- Lenovo Y550P --- LG 42LE5500 LED Tv - Vestel 40PF8230 LED Tv 2009 Citroën C4 1.6 Sx
    DH 2006 Üyesi
  • Başlık sakat. Bunu mu diyelim illa

• adam girerken sende öyle baktın demi ...

Orijinalden alıntı: cnryldz

adam girerken sende öyle baktın demi ...

ben girdikten sonra gördüm tam baktım girmişti sonra kaçtı "escape olayı" yani dadlu jojuck yaralı stayla

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.