Bildirim
Bu Grenaj,dan Nerden Bulabilirim YBR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
türkiyede bulman imkansız yurtdışından getirtebilirsin oda pahalıya patlar yani deymez uğraşmaya -
resimdeki ybr'mi yaa..!! -
modifiyeli ybr -
ama görünüşü biraz daha qüzel olmuş böyle.. -
Beyler, bu modifiyeli YBR değil.
Bu Yamaha'nın halihazırda pekçok ülkede satışa sunduğu YBR125 Diversion modeli.
Fransada satışta (tıklayın)
-
türkiyedeki ybr 125 daha iyi bence zayıf kasaya o grenaj çok kaba durmuş hafifi cbf yi anımsatıyor -
@Burak Murat Arkadaşım ben diversion ile normal ybr arasında fark göremedim sadece bu grenaj dışında tek farkı bu grenajmı acaba yoksa başka farklılıklarıdamı var.? -
quote:
Orjinalden alıntı: Engin.K
@Burak Murat Arkadaşım ben diversion ile normal ybr arasında fark göremedim sadece bu grenaj dışında tek farkı bu grenajmı acaba yoksa başka farklılıklarıdamı var.?
Tek farkı bu grenaj. Grenajlı model 219€ daha pahalı.
Geri kalan herşey aynı. -
neden türkiyeye 3.sınıf afrika ülkesi muamelesi uyguluyorlar bilmiyorum herşey en son bize geliyor hatta gelemiyor -
quote:
Orjinalden alıntı: esentepeli_90
neden türkiyeye 3.sınıf afrika ülkesi muamelesi uyguluyorlar bilmiyorum herşey en son bize geliyor hatta gelemiyor
Farkımız mı var?
Eğri oturalım, doğru konuşalım..?
Hangi ülke insanı kendi ülkesini kendi elleriyle yokoluşa götürür? Birtek biz!!..
Neyse, burası yeri değil...
Selamlar kardeşim.. -
sorun bizdemi yoksa yabancıların bize olan tutumundamı? -
quote:
Orjinalden alıntı: esentepeli_90
sorun bizdemi yoksa yabancıların bize olan tutumundamı?
Galiba sorun bizde. -
Ybr nin yeni modeli çok rezil olmuş ya. Naked ybr en güzeli. -
delı olacam ya bu nası bı hastalıkmıs , ayda yılda 1 kere kullanayım motor dıye delı oluyorum , ama aıle motora karsı -
quote:
Orjinalden alıntı: Pércussionist
delı olacam ya bu nası bı hastalıkmıs , ayda yılda 1 kere kullanayım motor dıye delı oluyorum , ama aıle motora karsı
Benim aile de karşıydı ama kendi paramla alınca ses çıkarmadılar :) -
quote:
Orjinalden alıntı: infernox
quote:
delı olacam ya bu nası bı hastalıkmıs , ayda yılda 1 kere kullanayım motor dıye delı oluyorum , ama aıle motora karsı
Benim aile de karşıydı ama kendi paramla alınca ses çıkarmadılar :)
benım anne devlet hastanesınde calısıyor , daha 3 4 gun once bı motor kazası gelmıs anlatıp duruyor , bızde bu ara motorlarla Erdek'e felan cok gıdıyoruz hep dırdır hep dırdır yanı
acık konusayım bende tırsıyorum motordan zaman zaman , ama genede ıcımde bı ukte kalacak bu sanırım :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 24 Temmuz 2008; 19:38:04 >
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: infernox
quote:
Benim aile de karşıydı ama kendi paramla alınca ses çıkarmadılar :)
benım anne devlet hastanesınde calısıyor , daha 3 4 gun once bı motor kazası gelmıs anlatıp duruyor , bızde bu ara motorlarla Erdek'e felan cok gıdıyoruz hep dırdır hep dırdır yanı
acık konusayım bende tırsıyorum motordan zaman zaman , ama genede ıcımde bı ukte kalacak bu sanırım :(
Bende bandırmalıyım
-
senin işin zor bende annenin yerinde olsam o kadar kaza görsem bende çocuğumun binmesine izin vermezdim herhalde -
tamam arkadaşlar linki veriyorum ingilizcesi iyi olan arkadaşlar belki olayı anlayabilirler....
http://www.arborsmith.com/treeatsbike.html
Benzer içerikler
- mondial nerenin malı
- en iyi kurye motoru
- arora marka motor alınır mı
- rks k-light 250 yorum
- sym jet 14 200i kullanıcı yorumları
- cbf 125
- davinci dc100 fiyat
- honda hornet 750 fiyat
- uçan motor
- rakun motor fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X