Şimdi Ara

Bu gözlüğü nereden bulabilirim dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar bu gözlüğü aramaktayım. Model,tür vs bilen varsa yazabilirse rica ederim. Lennon gözlüğü diye geçer genelde ama çerçevelisini göremedim piyasada. Teşekkürler şimdiden

• Güncel
  • Güncel
  • Güncel değil
  • ben de şahidim yalan söylüyor güncel değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen beyler
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU PARFÜMÜ NEREDEN BULCAM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilsenizde soylemeyin beyler dışlıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

Merhaba dostlar bu gözlüğü aramaktayım. Model,tür vs bilen varsa yazabilirse rica ederim. Lennon gözlüğü diye geçer genelde ama çerçevelisini göremedim piyasada. Teşekkürler şimdiden

Lennon gözlüğü dersen sana yardımcı olurlar. Veyahut hippie gözlük dersen de farketmez. Yani hippilerin taktiği gözlük modeli. Ray-Ban'in Round Metal modeli de bu tarzda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 21 Mayıs 2012; 22:33:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

Merhaba dostlar bu gözlüğü aramaktayım. Model,tür vs bilen varsa yazabilirse rica ederim. Lennon gözlüğü diye geçer genelde ama çerçevelisini göremedim piyasada. Teşekkürler şimdiden

Lennon gözlüğü dersen sana yardımcı olurlar. Veyahut hippie gözlük dersen de farketmez. Yani hippilerin taktiği gözlük modeli. Ray-Ban'in Round Metal modeli de bu tarzda.

Dostum lennondur hippidir bu konularda bilgiliyim. İlgilendiğim dönem,müzik vsde bunlar zaten. Ama lennon gözlüğünün kemiklisine kaçıyor bu. Ve ben numaralı alacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.