Şimdi Ara

Bu görev bugda mı? (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar gece boş gezerken şu luferin arkasında duran görevi yapayım dedim. Kağıdı aldım EMC'ye ışınlandım zar zor arka tarafa dolaşıp kağıdı imzalattım. İstediği bu copy information paper kağıdı zaten. Ben onu aldım geldim emc'den ama luferde duran görevi aldığım npcye görevi veremiyorum. tıklıyorum hiçbir şey vermiyor. kağıtta üzerimden gitmiyor, görev tamamlanmıyor. Bugdaysa atıcam kağıdı çöpe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vayne

Değil sen becerememişsin bence

nasıl yani? emc geçtim arka taraftan görevi verdim. görev grileşti. gel bu npc'ye ver diyor işte. tıklıyorum adam kagıdı almıyor.
    farkettiysen npcnin üstündeki işaret sarı. Görev bitti işareti yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 28 Ağustos 2012; 5:40:23 >
  • Galiba o scrollu skill bara koyup kullanınca humanların lunar valley bölgesine gidiyorsun . Orada da bir görev yapman gerekiyor fakat görevin detaylarını bilmiyorum .
  • İlk defa gördüm bende
  • bu görev çok eskiden konuşulurdu ve hep merak etmişimdir
  • partyde olman lazım
  • Bu görevi ben denedim arkadaşlar karşı ırkın bölgesine gidiyorsunuz fakat hiçbir skili hiçbirşeyi kullanamıyorsunuz kısacası kabak gibi kalıyorsunuz bu durumda diğer ırk ın kalesine girmeniz gerek ki bu mümkün değil girip oradaki aynı adama varmanız laazım o da mümkün değil kısacası gereksiz bir görev anında sizi gören karş ıırk zaaten size dalıyor ve siz vuramıyorsunuz kaçamıyorsunuz adamlar sizi hap gibi avlıyor bence gereksiz bir görev ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruiser67c

Bu görevi ben denedim arkadaşlar karşı ırkın bölgesine gidiyorsunuz fakat hiçbir skili hiçbirşeyi kullanamıyorsunuz kısacası kabak gibi kalıyorsunuz bu durumda diğer ırk ın kalesine girmeniz gerek ki bu mümkün değil girip oradaki aynı adama varmanız laazım o da mümkün değil kısacası gereksiz bir görev anında sizi gören karş ıırk zaaten size dalıyor ve siz vuramıyorsunuz kaçamıyorsunuz adamlar sizi hap gibi avlıyor bence gereksiz bir görev ...

Ajanlık gibi bir şey yapmamızı istiyor ama ne mümkün görünmezlik bile basamıyoruz
    Görev bugda olmalı bende de vermiyor. İlerde aktif olur belki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.