Şimdi Ara

BU GİTAR ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçmiş olsun bu gitara sipariş geçtim, inşAllah kırılmadan başına bir iş gelimeden istanbuldan trabzona gelir :(
    www.hepsiburada.com
    Andres Klasik Gitar Natural Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/andres-klasik-gitar-natural-p-HBV00000Q6L5P?magaza=ritimmuzik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 27 Nisan 2020; 15:55:4 >

• Eğer biraz fazla bütçen varsa buna bakabilirsin
    bu arada alacağın gitarın sesine kesinlikle youtubedan bakmalısın çok fark ettiriyor

• Alırsan ikinci el al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik calmasi biraz daha zordur telleri sert olduğu icin

Bence klasik veya seviyorsan elektroya yonel akustik bilemedim simdi ama kesin alma da diyemem sana kalmis

• Başlangıç için en uygun gitar budur kanımca kendim de kullandım

EnstruMarket
    VALENCIA VC204 Klasik Gitar
    https://www.enstrumarket.com/Valencia-VC204-Klasik-Gitar

Akustik zorlayabilir tellerden dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WhatIsThis kullanıcısına yanıt
    klasik gitar şans işi, geliyor teller 1 cm havada, belki sap atmış.. attığınız gitardan farklı kişilerde deneme şansım oldu, gayet iyi olanlar da var, kendiliğinden sapı eğilenler de. ne kadar yıllanmışsa o kadar iyi bence

• arkadaşlar bütcem kısıtlı oldugundan klasik gitar siparişi verdim nasıl bu kötü müdür sizce?
    www.hepsiburada.com
    Andres Klasik Gitar Natural Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/andres-klasik-gitar-natural-p-HBV00000Q6L5P?magaza=ritimmuzik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 27 Nisan 2020; 15:45:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam baslangıc olarak klasık gıtarla baslamanı tavsıye ederım. ve bıraz daha ucuz fıyat olmus olur.
  • Öncelikle hangi gitarı çalmak istiyorsan onlan başlayacaksın. klasik ise klasik, elektro ise elektro. Marka olarakta en azından Cort'un giriş modellerine bakmalısın.
  • 88mph 8 kullanıcısına yanıt
    andres marka sipariş verdim bununla başlayıp sonra akustik geçerim diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 27 Nisan 2020; 15:57:49 >
  • X le başlar Y ye geçerim safsatası tamamen yanlış birşey. Hangi gitarı çalmak istiyorsan onunla başlayacaksın. Sonuçta bunlar farklı enstrumanlar. Klarnet çalmaya flütle başlamak gibi birşey bu.
  • İptal edebiliyoken iptal et bunu çalma hevesin kalmaz.

• Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    niye hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hattori-

niye hocam?
    2.5 senedir gitar çalıyorum ben de. Şunu anladım enstrümana para vereceksin. Şu dolar kurunda böyle 200 liraya gitar muhtemelen standart boyda da değildir. Öyle olsa bile çaldığından hiç bi şey anlamazsın.

• iptal edebiliyorsan et, önce klasik gitar dan başlamalısın olayını da kim çıkardıysa neyse. O kadar insanın hakkına girdi.

Klasik gitar ile akustik teknik olarak başka çalgılardır. 200 liralık gitar için öyle çok belli bir model yoksa ikinci el yada oradan bir dükkandan alman daha iyi olur.

Bir de bu kadar ucuz gitarlarda alt ve üst eşiklerde sıkıntı oluyor çok ucuz parçalar 5-10 lira gibi birşey yani kesinlikle baktır gerekiyorsa değiştirt.

Ses çok farkedecektir. Bir de her gün en az 10 dk tıngırdatmayı adet haline getir yoksa kenarda bekler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.