Şimdi Ara

Bu Gidişata Bir Dur Demek Lazım [Kamp Planı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu ara hiç ders çalışamamaya başladım şu son 2-3 gündür. Malum olaylara hiç girmek istemiyorum. Yapacak bir şey yok bunları sineye çekip ders çalışmak zorundayım. Bunun için bende @denixex adlı arkadaş gibi kamp yapmaya karar verdim. Son günler kampı, dershane olayı biraz sıkıntı ama her zaman gitmeyeceğim, saçma günlerde evde ders çalışacağım. Hafta içi olmama rağmen durumum kötü, ciddi uygulama eksiğim var konu eksiğim kalmadı gibi. Bu akşamdan iyi ders çalışmaya başlıyorum. Yarın tam anlamıyla kampa başlayacağım.

Çözeceğim kaynaklar;
    Palme Biyoloji A-B soru bank
    Palme Organik Kimya soru bank
    Mat 2 Birey B soru bank
    Esen 12.Sınıf Mat 2 Soru bank.
    Sıradışı Analiz Analitik Geo
    FEM Fizik Denemeleri

Bunlara ek olarak deneme almayı düşünüyorum. Birazdan gidip alacağım, acele deneme önerileri istiyorum. Aklımda Fem'in denemeleri var birde Karekök'ün mü körfez'in mi ne çıkmış sorular denemeleri varmış onlarıda düşünüyorum. Acilen deneme önerisi bunların yanına???

• Deneme önerileri bekliyorum arkadaşlar çıkacağım birazdan, okuyanlar yazarsa bir şeyler.
  • Brans denemesi olarak kapsul veya karekok alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fem 4lu ve 6li denemeleri ve karekok 12li denemeyi oneririm ha birde karekokun son 6 yil cikmis sorular kitabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 3 Haziran 2013; 16:03:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

fem 4lu ve 6li denemeleri ve karekok 12li denemeyi oneririm ha birde karekokun son 6 yil cikmis sorular kitabi

Bunların hepsi biter mi kalan sürede? Zaman denemeleri filanda var geçen yıldan. Bu 4lü 6lı 12lilerin içinde 5 dersin denemeside var mı? Çıkmış soruları banko alacagım zaten. Denemelerden birisini elesem mi? Kitapta çözeceğim çünkü, kitapda aldım pekiştirme amaçlı, üstteki kitapları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Anka

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

fem 4lu ve 6li denemeleri ve karekok 12li denemeyi oneririm ha birde karekokun son 6 yil cikmis sorular kitabi

Bunların hepsi biter mi kalan sürede? Zaman denemeleri filanda var geçen yıldan. Bu 4lü 6lı 12lilerin içinde 5 dersin denemeside var mı? Çıkmış soruları banko alacagım zaten. Denemelerden birisini elesem mi? Kitapta çözeceğim çünkü, kitapda aldım pekiştirme amaçlı, üstteki kitapları.

ben bitiririm diye planliyorum ama sen kitapta cozecegin icin belki bitiremezsin o zaman 4lu yada 6lidan birini cikar denemeler lys1-2-3-4 olarak satiliyor tekinde mat geo tekinde f-k-b olarak

• Peki hocam çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum fem 6 lı gayet iyi. al bence. Allah kolaylik versin umarim hedefine ulasirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

Dostum fem 6 lı gayet iyi. al bence. Allah kolaylik versin umarim hedefine ulasirsin

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.