Şimdi Ara

Bu Gece Uyumasan Ne Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür düzeni ayarlamak için uyku saatimle kalkma saatim arasında 4 saat olacak şekilde uyanıyorum yani kalkınca uykudan geberiyorum ama gün içinde geçiyor ve akşam olduğunda bünye saat 3e 4e alıştığı için yine uyuyamiyorum.Bunu yapmazsam sınava 4 saatilk uykuyla girmek zorunda kalacağım.Sizce çok zararı olur mu hiç uyumadan çalışmayı deneyen var mı?

• Hocam keşke saat 6-7 gibi bir iki saat kestirseydiniz o zaman sabaha kadar kesintisiz giderdiniz benim fikrim ne yapıp ne edin yoğurt ayran ya da kitap falan okuyup uyumaya çalışın yarın da en geç 7 gibi ayakta olun 4 günde oturur diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam sınav günü kötü kalkmak sınavda performansı etkiler belki üstteki arkadaşın dediği gibi yoğurt ayran falan papatya çayı adaçayı falan biraz da spor yapın sıcak duş alın mışıl mışıl uyuyun
  • helikaz H kullanıcısına yanıt
    hocam 2 gundur neredeyse uyumuyorum ama.yok yatma vakti gelince vucut 4u bekliyor.neyse artik turkce full tekrar,cografya full tekrar falan izlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam içinizden gelmediği şartlama olduğu için çok verimli olmaz diye düşünüyorum uyumayı deneyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uyku düzeninini kurmak için bi gece hiç uyumamak mantıklı ama belli bi saatten sonra çalışmak imkansız hale gelir,bırak çalışmayı uykunu ertelemek için kendini boş şeylerle oyala(oyun falan oyna)

gece 3 4 gibi uyuyosan ve bu gece hiç uyuyamayacaksan(dayanacağından emin ol) saat akşama doğru 4 e kadar dayan ve yat ertesi gün 6 7 gibi uyursun bi sonraki gün 8 gibi falan uyur olursun

ama aman dikkat et eğer ki dayanamazsan ve sabah 10 11 gibi uyuyakalırsan başına başka işler açarsın
  • Beausejour B kullanıcısına yanıt
    yok hocam ya aynen dediginjz gibi gittigi kadar calisirim.zaten soru cozumu degil de not almadan video izlemeyi dusunuyorum gittigi kadar. kahve,kola stogu yerinde insallah sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gece ölürüm inşallah
    13 yıl önce açıldı
    Ne olur
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.