Şimdi Ara

BU GECE 00.00 DA PATLIYOR MUYUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ins x2 gelmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğvu mu bu Samet ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    hocam sizle konusuyorduk sonuçlar gelsin dönecegim aklımdasiniz .))

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troll hesaplara inanır olduk, inşallah hesabını kapatanlar veya silenler haklı çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda herkes 4.00 yapıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne alaka ? troll falan değil bu gece açıklanabilir. Açıklanmasa da bilemem sadece bir tahmin çoğu kişi de bunu diyor.
  • Hocam allah için şu boş bekliyorsunuz gün vermişler diyenler valla abi haklı olma ihtimaliniz yüksek ancak heyecan yaşıyoruz işte ihtimal var ve düşük değil demem o ki bu gece patlatalım

• yenibirfikir Y kullanıcısına yanıt
    Sen trollsün, her ne kadar kabul etmesen de bu böyle. Olayın tahmini yok, mistik oturma organım hissetti bugün açıklanıyor falan diye konu açarak boş yapmaktan başka bir şey yapmıyorsun. ÖSYM’nin sitesinde açıklanacağı tarih belli, ne ileri ne geri, o tarihin geldiği an açıklanacak. Her zaman olduğu gibi, takip ettiğim 2 yıldır böyle olduğu gibi 3. Kez de tarihi verdikleri gibi tarih geldiğinde açıklanacak. Her şey düzenli sistemli sol elle f5 spamlayıp konu açmayı bırakın artık. Hayat boş yaşamak için yeterince uzun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkotiko -- 23 Temmuz 2020; 22:10:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenibirfikir Y kullanıcısına yanıt
    Bunu yazanlardan biri Twitter'da yine 70 üstü AYT yapan 20 bin kişi var diyor. Hani 65 üstü 20 bin kişi var dese bir nebze anlarım. Bunlara inanmak zorunda kalıyoruz.
  • Erkotiko E kullanıcısına yanıt
    trol başlık bu değil ama ve bir süre yaptım kapadım konuyu. Gerçekten açıklanma ihtimali var. Trol başlık böyle olmaz. Ayrıca troll falan değilim sadece bu günlük böyle oldu.
  • Erkotiko E kullanıcısına yanıt
    Her sınav tam zamanında açıklanmış olsa dediklerine katılırdım ancak daha 20 gün önce erken açıklanan bir sınav varken bu kadar kesin konuşabilip insanların heyecanını yok etmeye çalışmanızı anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusufk21 -- 23 Temmuz 2020; 22:12:40 >
  • Bu gecenin özelliği ne niye herkes bu gece açıklanacak diye bekliyor?

• Ösym takvimi boş ve msüden dolayı erken açıklanması bekleniyor yksnin de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.