BU GAMEPAD'DE BU OYUNLARI OYNAYABILIRMIYIM?

-
-
Hocam ben pc de playstation kolu ile verim alamadım.tamam çoğu oyunda çalışıyordu ama illak bi bağlantı sorunu yaşıyordum.bende xbox kolu aldım hiç sorunsuz ve keyifli bütceniz uygunsa pc için bence en iyisi xbox kolu tak çalıştır ve oynadığım hiç bir oyunda uyumsuzluk görmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
xbox düzeninde bi gamepad al yeter, ille de microsoft'un ürünü olmasına gerek yok.
-
Butcenizde sıkıntı yoksa olur ,ama yukardaki fiyat çok yüksek! biraz fiyat araştırma sı yapmalısınız.usb type c ile sorunsuz bağlanırsınız.veya herhangi bir Bluetooth adapter ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 26 Mart 2023; 13:11:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgisayar için alınabilecek en iyi gamepad Xbox gamepadi. 2. Olarak logitechin gamepadleri. Ama kesinlikle Bluetooth ile oynamaya kalkmayın gecikmeden sinir krizi geçirtebilir. Xbox PC alıcısı ile almanı öneririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Olur değil, oluyor. Kullandım yaşadım. Alıcısı olmayan her gamepad gecikme yapıyor.
O alıcının tam ismi nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ha hocam kablolu kullanacaksan hiç bir sıkıntı olmaz hangi modeli istiyorsan onu al. Bütçe varsa xbox, logitech yoksa ne varsa al
-
Fiyatına göre gayet iyi gamepad ama çok eski bir seri, kullanmıştım zamanında dpad kötü sadece gerisi güzel.
amazon
Logitech F710 Kablosuz Gamepad, 2.4 GHz Kablosuz Bağlantı Özelliği, Çift Titreşimli Bildirim Motoru, 4 Tuşlu Hassas D-Pad, XID Modu, Grihttps://www.amazon.com.tr/LOGITECH-F710-KABLOSUZ-GAMEPAD-940-000142/dp/B00CJAEX5M/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=2CJ2XUWZFV2K4&keywords=f710&qid=1679834807&s=videogames&sprefix=f710%2Cvideogames%2C135&sr=1-2
-
Bir de arkadaşım bunu önerdi, iyi mi kötü mü bilmiyorum kullanmadım ama yorumlar iyi gibi.
www.hepsiburada.com
Pusat Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/pusat-clutch-titresim-geri-bildirimli-cift-mod-kablosuz-bluetooth-ve-2-4-ghz-gamepad-yesil-p-HBCV000031O4ZA -
Vatandan logitechinkisini aldım omu daha iyi sence yoksa bu mu özellik olarak farkları çok yok para olarak bu daha fazla ama marka olarak bu bilinmedik benim aldığım logitech hem dahada ucuz ozellikleride ayni daha kaliteli yinede ben pek anlamıyorum iade edip dediğinimi almak mantıklı yoksa bu iyimi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Logitechi Amazon’dan alsaydın keşke 160 lira boşa gitti
xbox 9. nesil gamepad önermem, kronik sorunlu. XYAB tuşları 20-30% sıklıkla algılamıyor; sertçe dibine kadar basmak lazım 8. nesil gibi yumuşak değil değil.
ayrıca 9. nesilin kutusundan kablo çıkmaz, ayrıca usb-c veri kablosu alacaksın ya da kendi xbox wifi adaptörünü...
-
-
iyi, iş görür. ergonomisi pek iyi değildir, ele kütük gibi gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X