Şimdi Ara

BU GAMEPAD'DE BU OYUNLARI OYNAYABILIRMIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda Oynamak için Alıyorum Vatandan İlk Kırmızılı gamepadi aldım fakat bazı oyunlarda çalıştı bazılarında çalışmadı 2. Siyah olanı almak istiyorum acaba bunla forza horizon 4 yada 5 gta 5 fifa 23 falan oynayabilirmiyim? cogunlukla yeni oyunları. BU GAMEPAD'DE BU OYUNLARI OYNAYABILIRMIYIM? BU GAMEPAD'DE BU OYUNLARI OYNAYABILIRMIYIM?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam ben pc de playstation kolu ile verim alamadım.tamam çoğu oyunda çalışıyordu ama illak bi bağlantı sorunu yaşıyordum.bende xbox kolu aldım hiç sorunsuz ve keyifli bütceniz uygunsa pc için bence en iyisi xbox kolu tak çalıştır ve oynadığım hiç bir oyunda uyumsuzluk görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fubo kullanıcısına yanıt
    Bu kol olurmu? BU GAMEPAD'DE BU OYUNLARI OYNAYABILIRMIYIM?

• xbox düzeninde bi gamepad al yeter, ille de microsoft'un ürünü olmasına gerek yok.

• wenqax W kullanıcısına yanıt

Butcenizde sıkıntı yoksa olur ,ama yukardaki fiyat çok yüksek! biraz fiyat araştırma sı yapmalısınız.usb type c ile sorunsuz bağlanırsınız.veya herhangi bir Bluetooth adapter ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 26 Mart 2023; 13:11:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar için alınabilecek en iyi gamepad Xbox gamepadi. 2. Olarak logitechin gamepadleri. Ama kesinlikle Bluetooth ile oynamaya kalkmayın gecikmeden sinir krizi geçirtebilir. Xbox PC alıcısı ile almanı öneririm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Aga alıcam şimdi herkes birşey söylüyor bunu alıcam bunda ayrı aparat almadan hem usb ile hem kablosuz bağlantı yapabilirmiyim kablosuz gecikme olurmu BU GAMEPAD'DE BU OYUNLARI OYNAYABILIRMIYIM?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Olur değil, oluyor. Kullandım yaşadım. Alıcısı olmayan her gamepad gecikme yapıyor.

O alıcının tam ismi nedir

Kabloluda bağlanır yazıyor özelliklerinde kabloluda olsa sıkıntı olmaz benim için ilahi kablosuz olcak diye bi isteğim yok bu gamepadla kablolu bağlantı yapabilirmiyim kablolu gecikme yaşarmıyımBU GAMEPAD'DE BU OYUNLARI OYNAYABILIRMIYIM?

Ha hocam kablolu kullanacaksan hiç bir sıkıntı olmaz hangi modeli istiyorsan onu al. Bütçe varsa xbox, logitech yoksa ne varsa al

Aga bunu alıcam kablosuz ama alıcılı kablosuz dediğim oyunlar oynanır bunla değilmi BU GAMEPAD'DE BU OYUNLARI OYNAYABILIRMIYIM?

Fiyatına göre gayet iyi gamepad ama çok eski bir seri, kullanmıştım zamanında dpad kötü sadece gerisi güzel.

Bir de arkadaşım bunu önerdi, iyi mi kötü mü bilmiyorum kullanmadım ama yorumlar iyi gibi.

Vatandan logitechinkisini aldım omu daha iyi sence yoksa bu mu özellik olarak farkları çok yok para olarak bu daha fazla ama marka olarak bu bilinmedik benim aldığım logitech hem dahada ucuz ozellikleride ayni daha kaliteli yinede ben pek anlamıyorum iade edip dediğinimi almak mantıklı yoksa bu iyimi

Logitechi Amazon’dan alsaydın keşke 160 lira boşa gitti

• xbox 9. nesil gamepad önermem, kronik sorunlu. XYAB tuşları 20-30% sıklıkla algılamıyor; sertçe dibine kadar basmak lazım 8. nesil gibi yumuşak değil değil.

ayrıca 9. nesilin kutusundan kablo çıkmaz, ayrıca usb-c veri kablosu alacaksın ya da kendi xbox wifi adaptörünü...

• shruikan kullanıcısına yanıt
    Bunu aldım iyimi? BU GAMEPAD'DE BU OYUNLARI OYNAYABILIRMIYIM?

iyi, iş görür. ergonomisi pek iyi değildir, ele kütük gibi gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.