Bildirim
BU FUTBOL TOPUNU EN UCUZ NEREDEN ALABİLİRİM ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
onu bulamadımdahttp://www.spormarketim.com/?kategori=6&sayfaNo=1 burada çok güzel ve ucuz toplar var,minilere dikkar etmek lazım. -
ucuz ne kadar yani profesyonel mi istiyorsun amatör mü yani bu topları alabilmen için en az 30 liran olması lazım bide bir iki lira için mağaza dolaşmana gerek yok al bitane babalar gibi duvarlara vur. -
quote:
Orijinalden alıntı: DSM
ucuz ne kadar yani profesyonel mi istiyorsun amatör mü yani bu topları alabilmen için en az 30 liran olması lazım bide bir iki lira için mağaza dolaşmana gerek yok al bitane babalar gibi duvarlara vur.
en fazla 50 tl'e kadar arıyorum. aslında bu top 100 ksurlu birşeydi ama çıkalı birkaç sene olduğu için dedim belki 50'e bulurum. 50'e bulursam hemen alırım açıkçası
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X