Şimdi Ara

Bu fotoğrafı görünce vicdanınız sızlıyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ne arkadaş bunun kaynağı ne ? bir fotoğraf var başka bişey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zrti

bu kadar yufka yürekli olmanın anlamı yok. o hayvan, her akşam mideye indirdiğiniz, mezbahalarda seri üretim kesilen hayvanlardan daha mutsuz ölmedi. en azından kaçma şansı vardı. insanın doğal yaşayış şeklinin avcılık toplayıcılık olduğu bir gerçek. hayatta kalmak için başka canlıları öldürmek kaçınılmazdır. sadece otla beslenirsen beyinsizin teki olur çıkarsın.

Onu hayatta kalmak için yemedi. Ve o hayvanın cinsi yok olabilir ama çiftlik de büyüyen inegin tavuğun bitmez. Her hayvanla ilgili konuyu et yemeye getirmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

İçim sızlamadı , sorun yok yani

Bizene senin içinden kafana koyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_şişesi -- 13 Nisan 2015; 11:02:09 >
  • Vicdanımı sızlatan sadece para cezası olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

İçim sızlamadı , sorun yok yani

Bizene senin içinden kafana koyim

Koy

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tepkilerden forumun yaş ortalaması gayet net ortaya çıkıyor. 8-13 yaş arası karınca incitmeyen ergenler forumu...!
    Aşırı tepki veren artistlere soruyorum hiç bir sinek bir böcek öldürmedinizmi can candır bir karınca ölünce neden bukadar tepki vermiyorsunuz..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertydevil.

Tepkilerden forumun yaş ortalaması gayet net ortaya çıkıyor. 8-13 yaş arası karınca incitmeyen ergenler forumu...!
    Aşırı tepki veren artistlere soruyorum hiç bir sinek bir böcek öldürmedinizmi can candır bir karınca ölünce neden bukadar tepki vermiyorsunuz..?

Bir Karıncanın korku duygusu açlık hissi kendi zekası var mıdır? Bu mantıkla her can aynıdır diyip banyo yapmayalım ki mikroplar ölmesin.

• su_şişesi kullanıcısına yanıt
    Bilmem varmı.? Hiç karıncayla muhabbet edemedim ama sen geyikle muhabbet etmişsin ki kesin konuşuyorsun..
    Belkide hepsi aynı duyguya sahip mikroplarda buna dahil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müşteid

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Eger zevk icin yapiyorsa forumdaki tum abazanlar ustunden gecsin bu kizin ama onu yiyecekse bence sikinti yok

Birader taş devrinde mi yaşıyoruz yiyecek için avlanmak kaldı mı ya spor bu zevk için yapıyolar.

Zevk ve spor için bir can almak ? Ben gelip senin sülaleni zevk ve spor için avlasam nasıl hissedersin ?

Edit : Ben avlanmaya karşı Değilim sadece zevk ve spor ile yapılmasına karşıyım insan aç kalınca avlanabilir

Edit 2 : Siz daha görmemişsiniz millet 60 - 120bin euro para vererek safaride Jaguar Aslan vs. Avlıyorlar her Hayvanın bir fiyatı var

Edit 3 : sen burda ironide yapmış olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Turner -- 13 Nisan 2015; 11:42:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne vicdansiz insanlar! var umarım o da birisinin kursunuyla aci cekerek ölür

• Gercekten bu konu da bilginiz yok alinan ucretler milli parklara harcaniyor.O paralarla hayvanlarin neslinin devami icin harcaniyor ayrica vurulan hayvanlar yaşlı siz amerikaliya laf edeceginize KACAK halde yuzlerce yerel avci genc yasli bakmadan daglarda onlarca nesli tukenmekte hayvani bilincsizce katlediyorlar.Keske herkes o amerikali gibi ucreti odeyip bilincli avciligini yapsa..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zrti

bu kadar yufka yürekli olmanın anlamı yok. o hayvan, her akşam mideye indirdiğiniz, mezbahalarda seri üretim kesilen hayvanlardan daha mutsuz ölmedi. en azından kaçma şansı vardı. insanın doğal yaşayış şeklinin avcılık toplayıcılık olduğu bir gerçek. hayatta kalmak için başka canlıları öldürmek kaçınılmazdır. sadece otla beslenirsen beyinsizin teki olur çıkarsın.

Gandhi, Tesla beyinsizmiş desene

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.