quote:Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO® Özgüven var.Koyalım deniyelim şansımızı. Yakışıklı yok,Yağuşuklu var Hocam çok tanıdık geldin bir yerden. İsmin Samet mi?
quote:Orijinalden alıntı: ali_koldas quote:Orijinalden alıntı: nofearman niye herkes ergen burada ya, Seni burdamı bulacaktım..DH konudışı hocam o son iki fotoğraf ne ya. amacı anlamadım. triplere bak quote:Orijinalden alıntı: greg oden quote:Orijinalden alıntı: Hobar 22 yıl önce 2 yıl önce saçı tarama yönü dışında pek fark olduğu söylenemez michael jackson u andrdn bana hocam kız mısın erkek mi . ona göre yorum yapacağım ?
quote:Orijinalden alıntı: qpcole quote:Orijinalden alıntı: ŞAhin İşte size en yakışıklı ve forumun en küçük üyesi.kendisi oğlum olur ara sıra kucağımda forumdaki araba videolarını izler ve güler Hocam alınma ama sil istersen bunu nazar felan değer Allah korusun... Yada dursun yahu Mükemmel bir bakış bu yav bu nasıl bir tatlılıktır, bu nasıl bir güzelliktir yahu. baktıkça gülüyorum. maşallah.
quote:Orijinalden alıntı: OzanGüneS idare eder :PP hocam bu resmi çekindiğiniz yeri biliyorum. yazmayayım hiç.
quote:Orijinalden alıntı: linkin_park20 quote:Orijinalden alıntı: qpcole quote:Orijinalden alıntı: ŞAhin İşte size en yakışıklı ve forumun en küçük üyesi.kendisi oğlum olur ara sıra kucağımda forumdaki araba videolarını izler ve güler Hocam alınma ama sil istersen bunu nazar felan değer Allah korusun... Yada dursun yahu Mükemmel bir bakış bu yav bu nasıl bir tatlılıktır, bu nasıl bir güzelliktir yahu. baktıkça gülüyorum. maşallah. Maşallah gerçekten çok tatlı.Benim böyle çocuğum olsa ama forumlara koymazdım nazar değcek diye korkardım (: Her gören maşallah desin.
quote:Orijinalden alıntı: 7he mcRp quote:Orijinalden alıntı: demircibu buri yaptın yapacağını yine. arada sırada foruma gel onur ya laptop sana yaramadı kanki
quote:Orijinalden alıntı: unknown!! quote:Orijinalden alıntı: L Lawliet Geçen sene kuşak töreninde çekilmiştim, idare eder. benziyor ... benzemiyor o zaten. saçını öne almış sadece orda.. arkadaş bizi yiyiyor
quote:Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN yorumlarınızı bekliyorum tişörtün üzerine yazdım ama yine olurda görmeyen olursa sarı tişörtlü olan ben resim hakkında ki görüşler neler bilmek istiyorum!
quote:Orijinalden alıntı: cem1907 http://www.facebook.com/home.php?#/cem.topcu?ref=profile 4 ortak arkadaş çıktı la :D
quote:Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN quote:Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN yorumlarınızı bekliyorum tişörtün üzerine yazdım ama yine olurda görmeyen olursa sarı tişörtlü olan ben resim hakkında ki görüşler neler bilmek istiyorum! ağaçlar çok güzel çıkmış cidden.nerdeydi orman?