Şimdi Ara

bu forumda amatör balıkçı yokmu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu forumda amatör balıkçı yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

tavsiye ederim

bu forumda amatör balıkçı yokmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

quote:

Orijinalden alıntı: emreozkan37

quote:

Orijinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN

Harbi mi ya,bildiğimiz tavuk göğsü yani bu ? Benim bunu bi denemem lazım acilen.

evet kardeşim bildiğimiz tavuk göğsü kasaptan al 3 liralık birşey bütün kış yeter sana.çok ekonomik ve verimli.tuzla at dolaba dondur sonra lazım olduğu kadar al ve ava çık. dip balıkları için vazgeçilmez bi tat

Çok sağol kardeşim benim ya,araya bayram falan giriyo bi kaç vize atlatıp memlekete dönücem ama bayram dönüşü ilk fırsatta oltayı alıp uçucam sahile
    quote:

Çok sağol kardeşim benim ya,araya bayram falan giriyo bi kaç vize atlatıp memlekete dönücem ama bayram dönüşü ilk fırsatta oltayı alıp uçucam sahile

ne demek kardeşim inş kovan balıkla dolar bu tavuk yöntemiyle dibe vurdur kurşunu iki kulaç yukarı çek ve gör performansı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

iyimis hacı eyvallah bilgiler için ben iste sadece tutmustum o zaman takımla filan ilgilenmemiştimde eglenceliydide sardalyayı cıkarması cok ugrastırıcıydı ya yane pulları eline yapısıyor böle yapıs yapıs ıyy baya kötüydüde tutması güzeldi dedigin gibi fazla fazla geliyordu karaköymü daha iyi oluyor galata mı ben bi galatada denedim gayet güzeldi orası

sardalya kefal hamsi gibi balıkları elbezi büyüklüğünde bir bezle alman daha iyi olur hem elin daha az kokmuş olur hemde kendini daha iyi hissedersin.balığın çırpınışları seni rahatsız etmez.galata köprüsü sardalya mevsiminde daima iyidir =)

abi hadi kokuya zaten işe baslamadan önce göz yumuyon da :d o cırpınıs olayı filan baya rahatsız ediyo gerçi onuda tam kafasının ortasından sert bastırınca hareket etmiyordu cırpınmadan teslim oluyorduda onu da her zaman yapamıyordum of simdi hatırladımda ilk tutusumda cırpınmasından alamıyordum balıgı baya ama tecrübe isi yaptıkca alısıyon o tavuk göğsüde iyimis denerim bende bir dahaki gidisimde

edit ----------

abi trollface baya iyi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanmısbozuka -- 3 Kasım 2011; 0:33:00 >

• 8 yıllık deneyim olta avı, 4 yıllık deneyim zıpkın avı...Buradaki bölüme baktım ama iyice amatörler var bunun yerine başka forumlarda takılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 3 Kasım 2011; 0:32:36 >
  • İstinye sarıyer taraflarında tutmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torr

İstinye sarıyer taraflarında tutmaya çalışıyorum.

işte bu aradığım mesaj buydu hep gitmek istiyorum o tarafa durumlar ne hocam orda?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Torr

İstinye sarıyer taraflarında tutmaya çalışıyorum.

işte bu aradığım mesaj buydu hep gitmek istiyorum o tarafa durumlar ne hocam orda?

Şuan ünideyim bilmiyorum ama bir ay önce falan tarabya otelinde durumlar iyiydi,yani balık vardı.Bayramda gitmeyi düşünüyorum.Durumdan haberdar ederim.
  • bayramda bende gidicem kova kova balıkla dönmek istiyorum yine eve. birde çok kalabalıkmı orası?
  • Açıkcası biraz sanş isi kovayla dönmen.Çünkü bazen balık olmuyor.Kalabalıkla balığa göre değişiyor.Balık haberi alan geliyor diyebilirim.
  • hani üsküdar gibiyse aman aman yani uzak durmak gerek
  • Yok o kadar olmuyor sanırım .
  • o zaman iyi denemek gerek yemli takımda illa birşey alınır yahuu 4,20 kamış var çok ağır birde 100 150 gram kurşun takıp at çek yapınca kolum felç oluyo hele birde balık gelmiyosa vay benim halime
  • quote:

Orijinalden alıntı: klaros

Sazan.avi

Konuya çok iyi gitmiş
  • Nadiren gidiyorum galataya giden olursa haber versin, belki buluşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Nadiren gidiyorum galataya giden olursa haber versin, belki buluşuruz.

cuma günü allah izin verirse gitmeyi düşünüyorum.
  • aa cumamı gidiorsun sen bakiyim ayarlayabilirsem bende cuma gelebilirim belki bulusuruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

aa cumamı gidiorsun sen bakiyim ayarlayabilirsem bende cuma gelebilirim belki bulusuruz

aynen kardeşim cuma gitmeyi düşünüyorum.galataya gitmedim 2 3 haftadır bi uğrayim bakim durumlar ne şans işi belki biz gideriz balık yapar
  • tmmdır bakiyim ayarlarsam bende gelirim tutarız birlikte
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Nadiren gidiyorum galataya giden olursa haber versin, belki buluşuruz.

cuma günü allah izin verirse gitmeyi düşünüyorum.

Okul var, vizeler var. Bayramdan 2 hafta sonra gelebilirim ancak. Unutmazsanız, haber verin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.