Şimdi Ara

Bu forum neden IOS 4.2.1 olduğu zamanlardaji gibi değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden bilmiyorum ama eskiden bu bölüme daha sık girerdim fruit ninja turnuvaları olurdu, herkes birirdiği oyunların resmini koyardi, game center konusu daha hareketliydi. Şimdi buralara girmeyi nedense pek istemiyorum sadece sorunum olduğu zamanlarda giriyorum. Neden eskisi gibi değilki özellikle ios i 4. sürümle kullanmaya başlayıp buralarda takılmış olanlar dediğimi daha iyi anlayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o nesil evlendi çocukları oldu belki bilemeyiz ama o dönemden çok az insan kaldı ben o zamanlar üye olarak değilde işim düştüğünde bakıyordum daha sonra üye oldum
  • çok basit, iOS popülerliğini kaybetti artık yavaş yavaş. ben de o dönemde çok aktiftim bu forumda ama sonradan kendini tekrar eden bir döngüde olduğumu farkedip soğudum. eğer Türkiye'ye Apple Store açılmazsa bu yaz, çok daha fazka kan kaybı olacak iOS'te ve bahsi geçen nesilden birçok kişi daha android'in yolunu tutacak. Apple'ın yenilikler yapması lazım artık
  • Apple yazılım konusunda son birkaç yıldır neredeyse hicbir degisiklige gitmedi ne kullanıcı arayüzüne ilave özellikler geldi nede farklı bir degisiklik cihazı yazilim gorunumunu kişiselleştirme konusundada zayıftı halende öyle
    Kişiselleştirme olarak sadece duvar kağıdı değiştirebiliyoruz
    Yeni bir zil sesi oluşturmak icin bile birkaç aşama işlem yapmak gerekiyor .
    İos 4 zamanında Apple yazılım ve uygulama konusunda rakipsizdi fakat android işletim sistemi surekli kendini yenileyerek guncelleyerek ve farklı fiyat aralıklarına sahip cihaz seçenekleri sunarak birçok kişiyi kendine çekmeyi başardı .
    Apple yazılım konusunda acilen atağa geçmesi gerekiyor iOS 7 de daha kullanıcı dostu kişisellestirmeye daha açık ve uygulamaları sorunsuz bir sekilde kullanacağımız bir firmware olur umarım .
    Ben 4 yıldır surekli Apple cihazlar kullanarak bu kanıya vardım sırayla iphone 3GS ,4,4S, ve en sonda iphone 5 kullanıyorum ama android cephesinde yaşanan gelişmelerede kayıtsız kalmamak gerekir diye düşünüyorum
    Şu anda kendime bir adet HTC one M7 satın aldım
    Her zaman yeniliklere açık olmak lazım
    Htc bu telefonu gercekten hem yazılım hemde donanım hem tasarim goruntu ve ses kalitesi olarak gercekten güzel yapmış adamların hakkını yememek lazım
    Umarım Apple da bu sekilde bir devrim yaratacak bir atılım yapıp herkesin beklentilerine cevap verebilecek bir cihaz çıkarır benim beklentilerim bu yonde

• Android yukseliste ama IOS hala daha populer. oyunlara verilen o eski ilgi kalmadi.
  • eski heyacani kalmadi artik bu askin kullanicilar gozunu acti baska asklara yelken aciyorlar bir laf var sinek seme iken opulur ios 4 te seme idik optuler simdi opturmem aga.

• quote:

Orijinalden alıntı: halimcokoksen

Apple yazılım konusunda son birkaç yıldır neredeyse hicbir degisiklige gitmedi ne kullanıcı arayüzüne ilave özellikler geldi nede farklı bir degisiklik cihazı yazilim gorunumunu kişiselleştirme konusundada zayıftı halende öyle
    Kişiselleştirme olarak sadece duvar kağıdı değiştirebiliyoruz
    Yeni bir zil sesi oluşturmak icin bile birkaç aşama işlem yapmak gerekiyor .
    İos 4 zamanında Apple yazılım ve uygulama konusunda rakipsizdi fakat android işletim sistemi surekli kendini yenileyerek guncelleyerek ve farklı fiyat aralıklarına sahip cihaz seçenekleri sunarak birçok kişiyi kendine çekmeyi başardı .
    Apple yazılım konusunda acilen atağa geçmesi gerekiyor iOS 7 de daha kullanıcı dostu kişisellestirmeye daha açık ve uygulamaları sorunsuz bir sekilde kullanacağımız bir firmware olur umarım .
    Ben 4 yıldır surekli Apple cihazlar kullanarak bu kanıya vardım sırayla iphone 3GS ,4,4S, ve en sonda iphone 5 kullanıyorum ama android cephesinde yaşanan gelişmelerede kayıtsız kalmamak gerekir diye düşünüyorum
    Şu anda kendime bir adet HTC one M7 satın aldım
    Her zaman yeniliklere açık olmak lazım
    Htc bu telefonu gercekten hem yazılım hemde donanım hem tasarim goruntu ve ses kalitesi olarak gercekten güzel yapmış adamların hakkını yememek lazım
    Umarım Apple da bu sekilde bir devrim yaratacak bir atılım yapıp herkesin beklentilerine cevap verebilecek bir cihaz çıkarır benim beklentilerim bu yonde

Apple o kadar buyuk telefon yapsa o ozellikleri verir. Bende iostan sıkılmadım desem yalan olur. ama androidin uygulamalarını ve firmaların verdiği desteği beğenmiyorum. Mac te kullandığım için uyumlu oluyor, ios ile

• Eğer ki ios 7 ile gözle görülür değişiklikler gelirse, appstore yazın açılırsa eski aktiflik geri gelir. 2-3 sene önce daha aktifti tabi forum.
  • Htc one m7 büyük bir telefon fakat tasarımı elde tutuşu rahat ve kibar bir telefon beni cezbeden özelliklerinden biriside bu oldu ekran boyutu büyük olmasına rağmen tasarımı gayet başarılı bir cihaz
    Android işletim sisteminde Malesef henüz iOS seviyesinde kaliteli değil bu durumun farkındayım ancak ilk çıkış yaptıgı zamana gore epey yol kat etti
    Benim Apple da istediğim htc one ölçülerinde bir iOS yazılım içeren kişisellestirmeye daha açık bir cihaz tabi bu benim düşüncelerim .
    Herkesin beklentileri farklı yonde benim beklentim diger iphone kullanicilariyla aynı yonde olmayabilir
    Amacım ne Apple a ne iOS işletim sistemine kötü yorumda bulunmak sadece daha yenilikçi ve geliştirmeye açık olsa çok daha fazla kişiye hitap edebilir bence

• arkadaş ios aynımışda yok güncelleşmesi gerekmişde filanda falan, şimdi apple mac os x bilgisayarlarını 10.4 den beri kullanan ben (1 ay sonra 10.9 tanıtılacak) aynı arayüzü kullanır, adamlar süslü püslü widget yerine sağlam çalışan stabil makina üretir, core 2 duo ile windows i5 bilgisayarının yapmadıgını yapar, bu yüzden en büyük film-muzik-fotograf studyolarında mac vardır, neden eskisi gibi turnuva yok, bu turnuvaları zaten ben anlamış değilim şu fruit ninja, angry birds gibi turnuvaların ne gibi çekiciligi var onuda bilmiyorum, o oyunların alayı var bir defa açıp oynamadım, eskiden atari salonlarında street fithters, tekken, mortal kombat turnuvaları yapıyorduk, ee peki şimdi atari salonu kaldımı?
    sözün özü zaman değişiyor, o tür oyunlara talep azald,ı o oyunları çok büyük bişeymiş gibi lanse eden insanlarda azaldı, hepsi bu.
    apple dan çok cicili bicili arayüz, social hub, masa üstünde widget fln bekleyenler, çok bekler

• quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

arkadaş ios aynımışda yok güncelleşmesi gerekmişde filanda falan, şimdi apple mac os x bilgisayarlarını 10.4 den beri kullanan ben (1 ay sonra 10.9 tanıtılacak) aynı arayüzü kullanır, adamlar süslü püslü widget yerine sağlam çalışan stabil makina üretir, core 2 duo ile windows i5 bilgisayarının yapmadıgını yapar, bu yüzden en büyük film-muzik-fotograf studyolarında mac vardır, neden eskisi gibi turnuva yok, bu turnuvaları zaten ben anlamış değilim şu fruit ninja, angry birds gibi turnuvaların ne gibi çekiciligi var onuda bilmiyorum, o oyunların alayı var bir defa açıp oynamadım, eskiden atari salonlarında street fithters, tekken, mortal kombat turnuvaları yapıyorduk, ee peki şimdi atari salonu kaldımı?
    sözün özü zaman değişiyor, o tür oyunlara talep azald,ı o oyunları çok büyük bişeymiş gibi lanse eden insanlarda azaldı, hepsi bu.
    apple dan çok cicili bicili arayüz, social hub, masa üstünde widget fln bekleyenler, çok bekler

Ben katilmamistim ama baya talep vardi ve herkes cok egleniyordu duzenliyen ahmet yada y@s@r di

Ayrica mac os x in arayuzu gayet guzel ne bekliyorsunuz mocrosoft degisiklik yapacagiz diye metro arayuzunu koydu hem windowsu batirdi hem de sistemi komplike etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopard10 -- 29 Nisan 2013; 3:49:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.