Şimdi Ara

bu forum bitik turk gencliginin yansimasidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014te ygs lys icin cok faydalanmistim buradan. o zamanlar nezih bir yerdi burasi. sadece hedefe ve çozume yonelikti. boş trollukler yoktu. forumun simdiki halini gordum icim acidi. issiz gucsuz asosyal tiplerin vakit oldurdugu les bir yer olmus. akli olan bu foruma girmesin. sadece vakit kaybi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha iyisi varsa söyle hacım oraya geçelim seçenekler arasındaki en iyisi ve bahsettiğin kadarda bitiklik yok sadece vakit değişiyor insanlar değişiyor 5 yıl öncesiyle şimdinin aynı olmasını istiyorsan sen bitiksindir ve görende 5 yıl önceki Türk gençliği forumda uçak sanayilerinin, araba sanayilerinin gelişimini konuşuyordu.

Ne kadar seversiniz hep yenileri aşağılamayı sizler.
  • Katılıyorum. Sınav hakkında bilgi veya yardım almak isteyenler reddit'te /r tytayt bölümünde takılabilir.

Veya quora'da topic:tyt/ayt kısmında soru sorabilirsiniz
  • Dalgaydı zaten biz de biliyoruz redditte quorada falan takılmayı da bu lanet sınav hakkında en işe yarayan yer burası yoksa ne işimiz olcak yav
  • Daha iyisi varsa söyle hacım oraya geçelim seçenekler arasındaki en iyisi ve bahsettiğin kadarda bitiklik yok sadece vakit değişiyor insanlar değişiyor 5 yıl öncesiyle şimdinin aynı olmasını istiyorsan sen bitiksindir ve görende 5 yıl önceki Türk gençliği forumda uçak sanayilerinin, araba sanayilerinin gelişimini konuşuyordu.

Ne kadar seversiniz hep yenileri aşağılamayı sizler.
  • GeometriciÇocuk G kullanıcısına yanıt
    Aynılarını yazacaktım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Napalım instagramda mı takılalım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.