Şimdi Ara

Bu formayı taşımak bu kadar kolay mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • koyu bir taraftarlığımı bir yana bıraktım, şu halimle kondisyon yüklesinler gsda koşmaya mücadele etmeye hazırım hemde para almadan, ama bu ruhsuzlar 2 senedir mücadele etmiyor, sneijder, muslera, melo, olcan hariç..
    şuana kadar bana bir tane maç gösterin koşu mesafelerinde geçtiğimiz bir maç?2li mücadelede üstün olduğumuz bir maç? gösteremezsiniz yokki.
    oyuncular önlerindeki adama pas atamıyor, taç kullanamıyor, orta kesemiyor..
    orta kesmek yahu dünyanın en basit işi, topun dibine vurunca top havaya kalkar, bizim oyuncular bunu bile beceremiyor vurdukları adamlardan geri dönüyor.
    yana pas, geri pas, kaleciye pas durum bu..
    yağmur yağdı, sahada top peşinde koşan atlayan zıplayan tek adam olcan, topu alacam diye yerlere yatıyor yanındaki selçuk 2 adım atıpta olcan pası bana atsın demiyor..
    adamlar atak yapıyor selçuk efendi ile aynı anda koşuya kalkan adam bize gol atıyor, sebep selçuk adamı 2 adım sonra bırakıyor sut çeksin diye..
    sonra kendinizi yiyorsunuz, yok futbolcunun eşi var yok futbolcu evlenmiş, az aklınızı çalıştırın yahu yılda 3 milyon euro nerdeyse 9 trilyon kazanan adamın eşi olsada yetinirmi?
    adam önündekine pas atamıyorsa ya gece klüplerinde içki kız takılıyordur, ya da takımı satmıştır her türlü kadro dışı bırakacaksın
    birhan, emre çolak, emre(sol bek), sinan gümüş, umut gündoğan, bruma, furkan bu oyuncuları acilen şans vereceksin, eğer gelecek maçta burak-veysel-selçuk-dzemali gibi saçma sapan futbolcuları oynatacaksan suç direk sende "prandelli" OYNATMAYACAKSIN ADAM BU FORMANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜN FARKINDA DEĞİL.yok parasını almıyormuş hikayelerini geçin dünyadaki her oyuncu her takımda böyle sıkıntılar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Koskoca takımın orta sahasında topu bizim sahamızdan alıp rakip sahaya dripling atabilecek , çalım atabilecek sadece Melo var. 2 forvetimiz de -umut,Burak- kazmalık konusunda birbirlerinden beterler , kanatlarımız da olcan ve bruma çok yetersizler. beklerimizden Tarık vasat , Veysel için söyleyecek kelime bile bulamıyorum. Takımın çoğu 2.sınıf oyuncu.Muslera,Melo,Sneijder,Bruma üstüne bir takım kurulmalı bence , hatta stoperde Chedjou-Koray oynamalı , Koray Balta gibi bir kazmayla gösteremez kendini.Umarım Adnan Öztürk başkan olunca biter bütün dertler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.