Şimdi Ara

Bu focusu alacam fikirleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bendeki araçla takas olursa almak istiyorum ne dersiniz. Hyundai 1998 1.3 LS/LPG var. Üstüne 7.500 ytl verip almayı planlıyorum.Fikirleriniz?

• mantıklı bir alış-veriş olur.
    focus 17ye sayılır hyundaide 9.5 çok güzel olur.
    focus1in makyajlı kasası olmasıda güzel ve birde focus alan pişman olmaz...
    quote:

Orjinalden alıntı: bmnankara

http://www.araba.com/796193.html
    Bendeki araçla takas olursa almak istiyorum ne dersiniz. Hyundai 1998 1.3 LS/LPG var. Üstüne 7.500 ytl verip almayı planlıyorum.Fikirleriniz?
  • sedanları cok cirkin..
  • mademki 'çok çirkin' diyosun hiç düşündünmü piyasada niye bu kadar focus sedan var...
    ayrıca hblerini daha çok beğenirim ama sedanlarıda hoş...
  • düşündüm demek ki alanların zevkiyle benim ki aynı deil. hb leri canavar gibi ama sedanları cirkin.. piyasada şahin den bol araba yok bu arada şahinlerin gorunusu mukemmel de ondan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desci -- 19 Eylül 2007; 13:38:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmnankara

http://www.araba.com/796193.html

Selamlar,

Eğer mümkünse Abs+ebd olanını alın derim, birde lpg sıralı lpg midir.Lpg kullanılmış araçların motorları ve yakıt sistemleri
    çok iyi kontrol edilmeli. Km sinide iyi kontrol edin, oynanmış olabilir.
    Bu aracı şu an ki piyasada 16.000 ytl veya 200-300 üstüne alırsınız.

5 sene Hb kullanmış biri olarak Hb kesinlikle daha şık bir araç ama sedanlarada çirkin değil biraz büyük kaba duruyor dersek daha iyi olur.
    Eğer aile kalabalıksa sedanın bagajı sizi çok memnun edecektir.

Herkese iyi sürüşler dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxfocus -- 19 Eylül 2007; 13:45:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maxfocus

Selamlar,

çok iyi kontrol edilmeli. Km sinide iyi kontrol edin, oynanmış olabilir.
    Bu aracı şu an ki piyasada 16.000 ytl veya 200-300 üstüne alırsınız.

Servise gösterecem aracı ancak bunu anlayabiliyorlar mı bilmiyorum.
    Doğrudur 16.000'e falan da bulunabilir ama benim araçta 9.500 etmez takasa sokuyoruz sonuçta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2002 model (makyajlı kasa) ambiante yok benim bildiğim.Benim tahminim o comfort modelidir.
  • ghia donanımlı bir araç almanı tavsiye ederim çok cüzzi bir fark la bunu sağlayabilirsin...
  • arkadaşa katılıyorum ben de 2002 makyajlı ambiante yok diye biliyorum. kesin bilgisi olan var sa aydınlatsın bizi.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozib

2002 model (makyajlı kasa) ambiante yok benim bildiğim.Benim tahminim o comfort modelidir.
  • araç comfort
    adam yanlış yazmış
    yada sonradan makyajlanmış bir comfort görünümlü ambiante olabilüüür :)
  • Ghia Hb Olsa DAha iyi Olurdu Ama Buda Alınabilecek Bir Araba
  • haklısın dostum ne diyim...
    bu konuyu uzatmak yanlış bu forumda yüzlerce focus sedan kullanan var arabalarına hakaret ediyosun...
    quote:

Orjinalden alıntı: desci

düşündüm demek ki alanların zevkiyle benim ki aynı deil. hb leri canavar gibi ama sedanları cirkin.. piyasada şahin den bol araba yok bu arada şahinlerin gorunusu mukemmel de ondan mı?
  • bmn ankara o arabayı bende almayı düşünüyorum. sen vazmı geçtin ne oldu. çünkü bir hafta olmuş sen bu yazıyı yazalı. bilgilerini benimle paylaşırsan sevinirim....
  • Arkadaşlar, çok geç kalmadıysam kontrol kalemlerinde yolcu hava yastığı ve ön darbeye dikkat ediniz. İç mekan fotoğrafında renkler doğru çıktıysa yolcu hava yastığı kapağı değişmiş gibi duruyor, çünkü parlamıyor.

Ayrıca makyajlı focus'larda comfort veya collection donanımların direksiyon elemanlarını da farklı kullanmışlar. Direksiyonu diğer focus'lardan bariz ağır.

Makyajsız ABS'li veya makyajlı GHIA seçiniz..

Her türlü hayırlı olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

haklısın dostum ne diyim...
    bu konuyu uzatmak yanlış bu forumda yüzlerce focus sedan kullanan var arabalarına hakaret ediyosun...
    quote:

Orjinalden alıntı: desci

düşündüm demek ki alanların zevkiyle benim ki aynı deil. hb leri canavar gibi ama sedanları cirkin.. piyasada şahin den bol araba yok bu arada şahinlerin gorunusu mukemmel de ondan mı?

Hayır kerdeşim haklı değilsin inan bana o şahinler doğnlar çok tipsiz olsaydı o arabları o kadar alan olmazdı bu sadece bu arbalarda böyle değilidir her arbanın dizaynında kendine göre çekiciliği hoş tarfı vardır. Benim bugün bile şahin doğanlar hoşuma gider mesala. Senin zevkine sana saygı duyarım zevkler renkler tartışılmaz bunuda söylüyorum, ama sende benim zevklerime saygı duymalısın.Yoksa senin zevkne neden saygı duyayyımki? İnşalah beni anlmışsındır canım kardeşim çünkü bu konunun uzaması konuyu amacından çıkartır.

• Burç9889
    Aynen senin gibi düşünüyorum.
    Focus I'deki makyajda bazı malzemelerde "kalite düşürmeler" oldu. Malum "cost reduction".
    Bunu çok fazla insan bilmez.
    Ben her zaman söylerim."Her makyaj kaliteden tavizdir,kalitede azalmadır."
    Otomotiv sektöründe çalışıyorsun herhalde...

quote:

Orjinalden alıntı: Burç9889

Ayrıca makyajlı focus'larda comfort veya collection donanımların direksiyon elemanlarını da farklı kullanmışlar. Direksiyonu diğer focus'lardan bariz ağır.

Makyajsız ABS'li veya makyajlı GHIA seçiniz..

Her türlü hayırlı olsun.

• acr haklı olabilirsin. Her araba beğenilsin diye yapılıyo. Ama konu "şahin" olunca objektif bakışı bulandıran şey o arabanın hareket halinde sürücüsü ve çevre için ne kadar tehlikeli bir cihaz olduğunu biliyor olmamız herhalde.

Keşke zamanında KOÇ efendi 1 koyup 15 almak yerine hiç olmazsa 2 koysaydı da bu kadar kolay kaza yapıp bu kadar insanın hayatına malolan bir canavar çıkmasaydı ortaya.. Biz de söylediğin gibi şahinlerin çekici yanlarını daha kolay görebilirdik belki..

Konunun anlam ve önemine birkaç foto.. Selam.

• Hatta birkaç foto daha..

• Yok Estradiol, biyoloğum.

Tamamen hobisel ilgi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.