Şimdi Ara

bu fiyatı eder mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-boyle-temizi-varsa-arac-bedava-237710210/detay

arkadaslar bu araca ne kadar verılmelı gercı verılmelı ıle satıcının ıstedıgı fıyatlar arasında ucurum var ve ben araba alamıyorum bu yuzden ama hayırlısı

• -osmanlı tuğrası
    -bagajda subwoofer
    -sonradan takılan bişeye benzemeyen gündüz ledleri
    -app plaka
    -22binde ekspertize girmiş şu an 43binde
    -ekspertiz raporu boya var diyo, açıklamada boya yok diyor???

uzaklaşmak için yeterince eksi oldu bence
  • arka camındaki çıkartmadan dolayı etmez. Büyük bir ihtimalle trafikte hor kullanılmıştır. arabayı eğitimli, trafikte saygılı ve temiz kullanan insanlardan almak lazım.
  • 33 e inerse alin ayni sartlardaki dolu olan modelini 36 ya biraktikayrica 2013 modeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 parça boyalı mı ben mi yanlış gördüm ?
  • Ya bu paralara fiat mı alınır ya. Gidin daha dolu eski model fiata göre daha sağlam daha performanslı bir araç alın. Örnek: Civic, Corolla, Mazda 3

• bu paraya e39 alırsın sağlam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyata bu ssd değer mi
    8 yıl önce açıldı
    Bu araç kaç lira eder ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Etmez almayın böyle apaci işi arabaları, sonra burada konu açılıyor araba aldım sorunlu çıktı beni kandırmış geri de almıyor satan adam diye

• fiyat normal,pazarlık payınıda düşünürsek alınabilir.

• 32 eder
  • Otomatik ve dynamic plus'ı var ondan daha ucuz, yapmayın hocam ben de linea bakıyorum,buyrun ilan;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-dizel-otomatik-en-full-donanim-linea-240231451/detay
  • 35 e yazık günah bu arabaya,almayın..
  • Gidin rent a car çıkması araçlara bakın daha iyi.bazen 30-40 binde temiz araçlar düşüyor.en azından experde yalan söylemezler.

• 36 bine sıfır 1.2 symbol var lpg tak kullan mis gibi.

• 28 ederi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

bu fiyata bu araç alınır mı konusunu başlattı (2 ay önce) merhaba forumdaşlarım bu cruze alınır mı subapları magnezyum erıme yapar lpg de denılıyor butun yıllardakı uretımlerde mı erıme yapıyor otomatık olmas... Mesaja git » ne kadar eder kac tl verılırse uygun olur konusunu başlattı (2 ay önce) 2013 ıbıza hb 1,4 referance lpg lı 32000 km de degısen boya yok sadece arka tampon da cokuk var yaptırıp verecek renk opak beyaz... Mesaja git » araç hakkında görüşleriniz nelerdir konusunu başlattı (2 ay önce) merhaba arkadaslar buarac hakkında goruslerınız nelerdır nıspeten konforsuz ve ıcınınestetık olmadıgını bılıyorum ama eskı model kalıtelı arac alacagı... Mesaja git » araba alamamak begenememek konusunu başlattı (2 ay önce) ne zamandır araba bakıyorum 0 almayı da dusundum gucumun yettıgı en ıyı 0 arac i 20 ama 1.2 motor b sınıfı ve benzınlı olması dolayısıyla acaba dedım ... Mesaja git » aynı paralara 0 yeni i20 mi mi yoksa c sınıfı 2.el mi konusunu başlattı (3 ay önce) merhaba arkadaşlar i 20 jump için 38000 civarı fiyat aldım beyaz renk ama diyorum ki c sınıfı daha kaliteli bi araç alsam mesela 2011 focus 2 comfortl... Mesaja git »arkadaslar alınır mı konusunu başlattı (30 gün önce) merhaba arkadaslar ne dersınız bu fıyata alınır mıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2010-model-chevrolet-lacetti-sx-stati... Mesaja git »
    bu fiyatı eder mi konusunu başlattı (11 sa. önce)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-boyle-temizi-varsa-arac-bedava-237710210/detay arkadaslar bu araca ne kadar verılmelı gercı v... Mesaja git » şu ilana bakar mısınız o kadar sövdüm içim soğumadı konusunu başlattı (4 gün önce) arkadaşlar bu piyasanın hali ne olacak lpg bile yok 2001 model araca 30000 tl yazmıs bu para cok mu az para artık kendımden suphe eder oldum bı de yaz... Mesaja git »

üst üste bu kadar konu açan ve bu kadar farklı araçtan bahseden birisi için yapılacak tek işlem şikayet butonuna basmaktır.Ben de doğal olarak öyle yapacağım.Araba alacak bir üyeye tavsiyem şudur:
    bütçesinizi belirtin
    kriterlerini belirtin
    ilgilendiği araç modellerini belirtin
    ve ona göre tavsiye isteyin.
    ve mümkünse forumu konu yağmuruna tutmak yerine tek konudan devam etmenizi öneririm.
    Bunca konunuza yazan üyeyi boş yere yormuşsunuz maalesef.

inanın hiç bir üye bana cevap yazarak sizin kadar yorulmamıştır profilime kadar girip açtığım konulara kadar bakarak kendinizi baya bi yormus ve vakıt harcamıssınız bu forumun amacı ne bılgı almak degıl mı cok konu acmanın ne zararı var trolluk yapmıyorum sonucta tek bı araca baglı kalamıyorum su malum pıyasada fıyatlar cok ucuk neyı hesaplı duzgun denk getırırım cabasındayım senı bu kadar geren ne anlamadım ben de senı sıkayet ettım bakalım kım galıp gelecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.