Şimdi Ara

Bu Fiyata Sennheiser CX 300 Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İpod nanoda dinlemek için earcanal tipi kulaklık alacağım bir tane. Biraz araştırdım internette, forumlarda en fazla methedilen Sennheiser Cx 300 çıktı.
    Ben Eskişehir'deyim, buradaki mağazalardan bulabileceğimi sanmıyorum. Bulsam bile fahiş fiyata satarlar.
    Metandan garantili en ucuz burada buldum 68 YTL:
    http://www.birdunya.com/Store/productdetail.aspx?language=tr&productid=64348&stockid=67404

Bir de gittigidiyorda bu var:
    http://urun.gittigidiyor.com/SIYAH-Sennheiser-Cx-300-CX300-8-EKIM-SON_W0QQidZZ6322678

Satıcı ürün açıklamasında da uyarmış sahtelerine karşı ama ben yinede güvenemiyorum.
    Bu kulaklıklar en ucuz Almanyadadır herhalde. Ama yine de yarı fiyatının da altına satabilecek kadar ucuz olabilir mi?
    Bu markanın çok sahtesi varmış. Siz ne dersiniz, gittigidiyordaki 30 Ytl lik olan orjinal olabilir mi?
    Bir de aynı fiyat sınıfında (60-75Ytl) başka tavsiye edebileceğiniz kanal tipi kulaklık var mı?
    Son olarak bu kulaklığı kulllananlar varsa yolda yürürken rahat oluyor mu? Çünkü street line tipi değil bu. Sık sık düşme, kulağa tam oturamama gibi problemler yaşıyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychedeliczade -- 5 Ekim 2007; 22:59:58 >

• hiç bulaşma gg ye satılan ürünlerin sahte çıkma oranı oldukça yüksek git metandan al başın ağrımamış olur
  • ben cx300 kullanıyorum kulaklarımdan hiç düşmedi cx300 gayet iyi dengeli kulaklıklardır internetten alıcaksan elmasepeti.com dan al orasıda metan garantili hatta metanı aradığında elma sepeti varya hah işte oradan al diyolar gg ye bulaşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Çapkın.olguN_

http://urun.gittigidiyor.com/SIYAH-Sennheiser-Cx-300-CX300-8-EKIM-SON_W0QQidZZ6322678

Arkadaşdan beyaz aldım..Ürün orjinaldir..

Emin misiniz? Türkiye'de Metandan alınmış, orjinalliği kesin olan başka bir Cx 300 le birebir karşılaştırma fırsatınız oldu mu?
    Bu kulaklığı dışardan kaç dolara getirtiyor ki burada 30 Ytl ye satsın?
  • bağzılarının sahteliği üründen belli oluyor işçiliği uçları belli ediyor bazılarıda yurtdışından sahte garantisiz ürünleri getirip satıyorlar ben bu forum digitaldelisi adlı arkadaştan orjinal cx300 aldım orjinali metan garantili olanıyla karşılaştırdım tek fark garantiydi
  • http://forum.donanimhaber.com/m_15249204/mpage_2/key_/tm.htm
    Buradaki yorumları okudum da vazgeçtim. Metanın tavsiye ettiği sitelerden birinden alacağım. Zaten söylediğin arkadaş da 50 Ytl ye satıyor. 20 YTl fazla veririm, içimde şüphe olmaz.
    Ayrıca başka forumlarda da okuduğuma göre bu Sennheiser kulaklıklarının birebir aynı görünümde sahteleri varmış. Bu forumda herkes kafasına göre birşey söylemiş ama ben ancak profesyonel olarak bu işle uğraşanların söylediklerine inanırım.
    Kısacası ben Metan'dan gelen bir kulaklık alacağım. Şu an için 68 Ytl ye de mevcut zaten.
    Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • katılıyorum arkadaşım metandan al başın ağrımamış olur gg'den alıcana metan tercihimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: dharma4one

quote:

Emin misiniz? Türkiye'de Metandan alınmış, orjinalliği kesin olan başka bir Cx 300 le birebir karşılaştırma fırsatınız oldu mu?

Aldım ve orjinalide taktım..
    Mal orjinaldir..1 değilde 50 malı dışardan aldınmı öle ucuza gelir..
    Sürümden kazanç..İngiltere fiyatı zaten 40 milyon en en fazla..

• gittigidiyordada sağlam mallar var
  • şimdi arkadaşlar gg ürünleri nasıl.sennheiser cx 300 almayı düşünüyorum. tavsıye edermisiniz yoksa hiç bulaşmamı dersiniz?(kulaklık için değil gg için)
  • en avantajlısı
    sanalmarketim
  • quote:

quote:

Bulaşma hocam en iyi ihtimalle birinci kalite replikadır.

• kardes bu kulaklıgı bende aldım sakın sahtelerıne kanma 30 ytl ye cx 300 olmaz cunku bende meten elektronıktn aldım bu muthıs kulaklıgı 85 ytl ye aldım.ınanılmaz bı kulaklık kulaga tam oturuyor bı kere ayrıca her kulak tıpıne gorede gırıs lastıgı var.otobuste ıken ne otobusun sesını ne kımsenın konusmasını nede trafık seslerını duymuyosun ben ıstenbuldayım kı buranın tafıgını tahmın edıyosundur muzıgınle basbasasın en ınce ayrıntıları bıle rahatlıkla duyabılıyosun.ama yolda cok dıkkatlı olmalısın cunku hcbıey duymadıgın ıcın adamlar korna calsa bıle duyamazsın kı cıkarmalısın yolda yururken.gercektan ben bu kulaklıgı aldıktan sonraya ben muzık dınlemıyomusum arkads ya dedım kendıme muzıkten baska hersyı dınlıyomusm eskı kulaklıgımladedım. cok memenunum aman sahtelerıne cok dıkkat et sadece metan elektronık turkıyeye getırıyor bu kulaklıgı onlardan baska alma hıcbıryerden kandırırlar valla.benden soleması.baska kulaklıklar yalan bunun yanında.ben 2 ay sonra sıparısım geldı almanyadan anca ole alabıldım.

• quote:

Orjinalden alıntı: mufc

kardes bu kulaklıgı bende aldım sakın sahtelerıne kanma 30 ytl ye cx 300 olmaz cunku bende meten elektronıktn aldım bu muthıs kulaklıgı 85 ytl ye aldım.ınanılmaz bı kulaklık kulaga tam oturuyor bı kere ayrıca her kulak tıpıne gorede gırıs lastıgı var.otobuste ıken ne otobusun sesını ne kımsenın konusmasını nede trafık seslerını duymuyosun ben ıstenbuldayım kı buranın tafıgını tahmın edıyosundur muzıgınle basbasasın en ınce ayrıntıları bıle rahatlıkla duyabılıyosun.ama yolda cok dıkkatlı olmalısın cunku hcbıey duymadıgın ıcın adamlar korna calsa bıle duyamazsın kı cıkarmalısın yolda yururken.gercektan ben bu kulaklıgı aldıktan sonraya ben muzık dınlemıyomusum arkads ya dedım kendıme muzıkten baska hersyı dınlıyomusm eskı kulaklıgımladedım. cok memenunum aman sahtelerıne cok dıkkat et sadece metan elektronık turkıyeye getırıyor bu kulaklıgı onlardan baska alma hıcbıryerden kandırırlar valla.benden soleması.baska kulaklıklar yalan bunun yanında.ben 2 ay sonra sıparısım geldı almanyadan anca ole alabıldım.

+1 30 ytl ye orj cx300 olmaz zaten hep eski kutu şeklinde satıyolar çünkü taklidini yapıyolar ama yeni dizayn kutularınında sahtsesini yapabilene helal olsun derim

• quote:

Orjinalden alıntı: God Is Staff

quote:

Orjinalden alıntı: mufc

kardes bu kulaklıgı bende aldım sakın sahtelerıne kanma 30 ytl ye cx 300 olmaz cunku bende meten elektronıktn aldım bu muthıs kulaklıgı 85 ytl ye aldım.ınanılmaz bı kulaklık kulaga tam oturuyor bı kere ayrıca her kulak tıpıne gorede gırıs lastıgı var.otobuste ıken ne otobusun sesını ne kımsenın konusmasını nede trafık seslerını duymuyosun ben ıstenbuldayım kı buranın tafıgını tahmın edıyosundur muzıgınle basbasasın en ınce ayrıntıları bıle rahatlıkla duyabılıyosun.ama yolda cok dıkkatlı olmalısın cunku hcbıey duymadıgın ıcın adamlar korna calsa bıle duyamazsın kı cıkarmalısın yolda yururken.gercektan ben bu kulaklıgı aldıktan sonraya ben muzık dınlemıyomusum arkads ya dedım kendıme muzıkten baska hersyı dınlıyomusm eskı kulaklıgımladedım. cok memenunum aman sahtelerıne cok dıkkat et sadece metan elektronık turkıyeye getırıyor bu kulaklıgı onlardan baska alma hıcbıryerden kandırırlar valla.benden soleması.baska kulaklıklar yalan bunun yanında.ben 2 ay sonra sıparısım geldı almanyadan anca ole alabıldım.

+1 30 ytl ye orj cx300 olmaz zaten hep eski kutu şeklinde satıyolar çünkü taklidini yapıyolar ama yeni dizayn kutularınında sahtsesini yapabilene helal olsun derim

Hocam hafife almışsın sen sahtecileri cx400 piyasaya sürülmeden çıkardılar taklidini. Ayrıca yeni kutulu modeli de var ellerinde.

• Hepsiburada.com dan aldığım Cx 300 bugün elime geçti. Arkasında metan badrolu de var. İçim rahat yani
    Hemen denedim daha önce oem tip kulaklık kullanmadığımdan garip geldi ama daha 1 saatlik kullanılmasına rağmen ipodun kendi kulaklığından kat kat daha iyi. Sanırım kullandıkça daha da iyi olacak. Overburn diye birşey oluyormuş bu kulaklıklarda. Bilgisi olan var mı bu konuda?
    Birde bu orta boy adaptör büyük geliyor galiba bana, tam oturmuyor, hareket halinde çıkıyor. Küçük boyunu takacağım ama nasıl takılacağını bilmiyorum. Resimli anlatımı olan bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychedeliczade -- 11 Ekim 2007; 16:10:10 >
  • quote:

Hepsiburada.com dan aldığım Cx 300 bugün elime geçti. Arkasında metan badrolu de var. İçim rahat yani
    Hemen denedim daha önce oem tip kulaklık kullanmadığımdan garip geldi ama daha 1 saatlik kullanılmasına rağmen ipodun kendi kulaklığından kat kat daha iyi. Sanırım kullandıkça daha da iyi olacak. Overburn diye birşey oluyormuş bu kulaklıklarda. Bilgisi olan var mı bu konuda?
    Birde bu orta boy adaptör büyük geliyor galiba bana, tam oturmuyor, hareket halinde çıkıyor. Küçük boyunu takacağım ama nasıl takılacağını bilmiyorum. Resimli anlatımı olan bir yer var mı?

dharma4one arkadaşım kulaklıtkati başlığı direk çıkartabilirsin yani asıl çek yerine de rahat bir biçimde oturur silikon olduğu için yırtılmaz burn in işlemini yapma kulaklık tek kanalda açılır istediğin sesi elde edemezsin hayırlı olsun saygılar

• Hiç çekip çıkarmak aklıma gelmedi, bende arkasındaki aparattan çıkarmaya falan uğraştım. Küçük boy adaptörler daha iyi geldi sanırım.
    Teşekkür ederim.
  • önemli değil iyi günlerde kullanman dileğiyle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.