Şimdi Ara

Bu fiyata orjinal windows mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iş yeri için orjinal windows alınması lazım denetleme yapılacağı söyleniyor. Linkteki satıcının referansına bakılırsa güvenilir gibi görünüyor ama bu fiyata orjinal olması mümkün müdür?
    http://www.sanalpazar.com/Windows-7-Ultimate-Orjinal-Lisans-Anahtari__isp26745273



  • işyeri için o lisansı kullanamazsınız çünkü fatura vermiyor
    işyeri denetiminde pcnizi açıp yazılım orjinalmi diye bakmıyorlar fatura soruyorlar
  • whamx kullanıcısına yanıt
    Peki bunda fatura var ama sadece işletim sistemi için ve de home sürümü. Yani bilgisayar faturası olmaması sorun olur mu? Professional sürüm olup olmaması önemli değil diye biliyorum ama emin olmak istiyorum.
    http://www.webdenal.com/microsoft-f2c-01529_361878.html

    Bir de mesela ikinci el laptop alınacak olsa üzerinde windows lisans etiketi olduğu sürece fatura olup olmaması önemli olmaz değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BaRoS_ -- 13 Mayıs 2015; 1:27:31 >
  • İş yerinde hangi yazılımları kullanıyorsunuz? Eğer Windows'a bağımlı kılacak bir yazılım kullanmıyorsanız Windows yerine Linux Mint kurabilirsiniz. 250TL'da cebinizde kalır. BSA'nın denetlemelerinin nasıl olduğuna dair yazılar:http://www.cozumpark.com/forums/thread/181416.aspx
  • merhaba50 kullanıcısına yanıt
    Babamın işyeri için sormuştum. Windowsta kullanması gereken farmakom tarzı programlar var diye biliyorum. Ayrıca kendisinin de alışık olmadığı bir işletim sistemine geçmek isteyeceğini sanmıyorum.

    O yüzden beni ikinci el laptop ve bu 250 liralık windows 7 home sürümüyle sorun yaşayıp yaşamayacağımız konusunda bilgilendirebilirseniz memnun olurum.

    Mesela ikinci el laptop aldık faturası yok ama windows lisans anahtarı kasanın altında. Bu durumda ne olur?

    Ya da faturası var ama kasada sadece windows logosu var yani lisans kodu yok, ve harddiski de ssd ile değiştirilmiş, dolayısıyla recovery kısmı da yok. Bu durumu nasıl çözebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BaRoS_ -- 13 Mayıs 2015; 17:27:15 >
  • Alışık olma konusu kolay. ZorinOS kurarsınız. İstediğiniz Windows sürümüne ayarlarsınız. Linux kullandığınızın farkında bile olmazsınız. Ancak Farmakom ürünleri Linux için yokmuş. Wine gibi öykünücülerle çalışır mı bilmiyorum. Mevzuat hakkında fazla bilgim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.