Şimdi Ara

Bu fiyata İphone 3G sizce güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar... bu akşam sahibinden.com'da aşağıdaki ilanı gördüm. ilanda verilen telefon numarasını az önce aradım. ilanda bahsedildiği gibi cihazın 550$ olduğu ve sim kilitinin olmadığı söylendi. italya ve yunanistan'a gönderilen cihazlar olduğu ve amerika'dan sözleşmeli olarak alındığı söylendi. orasını tam anlamadım ama herhalde alıp sonra sözleşme iptali söz konusu.

klon imei olayının kesinlikle olmadığı, hatta bunu beraber turkcell'e gidip öğrenebileceğimiz ve fatura fotokopisinin de cihazla verileceğini dedi satıcı. izmir'de yaşadığım için ve satıcı da çok iddialı oluğu için, dükkanın adresini aldım, yarın gidip bakacağım. sizce güvenilir mi? düşünceleriniz neler?...

http://www.sahibinden.com/orjinal_apple_iphone_3g_16gb_unlocked_garantili_ve_kayitlidirWQQaXQQ10982125WQQpXQQdisplayitem&keyword=iphone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 14 Ekim 2008; 21:48:32 >

• Dock'u iyi uydurmuş...
    2G' dock'u onlar...
    Hadi Dock'u geçtik 550 Dolar'a İphone olsa Turkcell ve Voda'dan o fiyata alnlar 2 dakika durmazdı...
  • Gidip, gör. Almak zorunda değilsin ya. Kaybedeceğin birşey yok..
  • Ayrıca Amerika'da İphone 3G 16Gb , Sözleşmeli alıp sözleşme iptali felan yapınca 680 dolara geliyordu...
    Bu adam oturup Apple ile pazarlıkmı yapmış ???
  • resimdeki iphone bir "3g" değil lütfen arka kapağa biraz dikkat gidip bi bak bence sen arkadaşım.. en iyisi ..
  • sakın havale falan yapıyım deme birader...forumda birçok arkadaşın başına gelmiş..benim çok yakın arkadaşlarımdan biri de direkten döndü.genel olarak sistem şöyleymiş;havale ile kapora adı altında para istiyorlar.20-30-50 ne tutturabilirlerse.sonra bazı bahaneler söyleyip biraz daha para istiyorlar..sen de tabi ilk verdiğim para yanmasın diye düşünüp bir daha veriyorsun..senin sabrın taşana ya da artık senden para alamayacaklarını anlayana bu böyle sürüyor.ondan sonra da zaten adamlara bir daha ulaşamıyorsun.

bunu satan kişinin de bilmeden günahını almayayım.belki de gerçekten adam dediği fiyata telefon satıyordur ama benden sana tavsiye;telefonu gözlerinle görmeden 1 ytl dahi olsa ödeme yapma
  • çok anlamsız, millet salakmı italyadan getirtiyo ucuz diyo 569 € a.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birader bu arada verdiğin linkteki resimler de fake..sadece ilk resimdeki iphone 3G nin kutulu resmi doğru..diğer iki resim iphone 2G resimleri..yani ya adamın elinde 3G yok, 2G satıyor 550$ a...ya da tamamen fake bir ilan..
  • valla yarın gidip görecem arkadaşlar, bakalım neymiş. buraya durumu yazarım artık...
  • dostum yarın git gör ama telefonu test etmeden sakın alma piyada birebir aynı görünüşlü çin malı varmış aman dikkat....

birde bu tarz ilanları çok gördüm genelde adres verirler ama o adres çoğunlukla yoktur... yani fake adres verirler...

edit: bu arada ilanın açılış tarihi bugün ve üyelik başlangıç tarihide bugün ama bu tarz ilanları ben defalarca gördüm sadece yer ve isim değişiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 15 Ekim 2008; 0:22:02 >
  • Ben olsam goru$mek icin bile vaktimi harcamazdim. Adam 16 gb telefonu niye bu kadar ucuza satsin? Resimlerde gozuken fi$, ingiliz elektrik sistemine gore. Arkada$larin dedigi 2. resimdeki telefon 2G yada arkada$ gri kapakli 3G kullaniyo :D Ilandaki $u ibare bile adami killandirmaya yeter `fabrikasyon hatalarda değiştirme garantisi`. FAKEEEEEEEEEEE diye bagiriyo ilan bence.
  • çin mallarına aman dikkat edin
  • adam 2G iphone da satıyor olabilir diye aklıma geldi benim de.3G iphone diyip farkını bilmeyenleri kazıklamak maksadıyla.eğer 550$ a sıfır,pasaport kayıtlı 2G satıyorsa makul olabilir ama ona da pek ihtimal vermiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

Ayrıca Amerika'da İphone 3G 16Gb , Sözleşmeli alıp sözleşme iptali felan yapınca 680 dolara geliyordu...
    Bu adam oturup Apple ile pazarlıkmı yapmış ???

• İlandaki fotolar kolaj,sağdan soldan ilanların resimleri ayrıca dün akşam bende aradım bu elemanı pek güven vermedi bana açıkçası ama bugün işten çıkınca dükkanına uğrayıp bi görücem telefonları tabi öyle bi yer varsa.Sizede burdan anlatırım durumun ne olduğunu.
  • bugün bana telefonda tarif edilen yere gittim, ama öyle bir dükkan bulamadım. forumdan başka bir arkadaş da gitmiş o da bulamamış, bana pm attı. adam yıldırım elektronik diye bir dükkandan bahsediyor sürekli. aman dikkatli olun arkadaşlar, ilan fake yani. allah böylelerinin binbir türlü cezasını versin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

bugün bana telefonda tarif edilen yere gittim, ama öyle bir dükkan bulamadım. forumdan başka bir arkadaş da gitmiş o da bulamamış, bana pm attı. adam yıldırım elektronik diye bir dükkandan bahsediyor sürekli. aman dikkatli olun arkadaşlar, ilan fake yani. allah böylelerinin binbir türlü cezasını versin...

Tam verdiği adresteyken arayacaktın aslında...
    Tarif ettirecektin şurda dediği yerde bende ordayım zaten deyip kalaylamaya başlayacaktın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

quote:

bugün bana telefonda tarif edilen yere gittim, ama öyle bir dükkan bulamadım. forumdan başka bir arkadaş da gitmiş o da bulamamış, bana pm attı. adam yıldırım elektronik diye bir dükkandan bahsediyor sürekli. aman dikkatli olun arkadaşlar, ilan fake yani. allah böylelerinin binbir türlü cezasını versin...

Tam verdiği adresteyken arayacaktın aslında...
    Tarif ettirecektin şurda dediği yerde bende ordayım zaten deyip kalaylamaya başlayacaktın...

şansıma tam oradayken adamın telefonu kapalıydı. yoksa ben cihazın nasıl kullanması gerektiğini incelikleriyle anlatacaktım ona...

• quote:

al işte bi tane daha...

http://www.sahibinden.com/iphone_3g_16gb_sifir_kutusundaWQQaXQQ10983774WQQpXQQdisplayitem

Kesinlikle cihazı görmeden havale falan yapma aman ha. Adam Unlocked bile yazmayı bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vantage Point -- 15 Ekim 2008; 21:15:32 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.