NEXUS I9250 Samsung Telefonu DÖRT gün önce aldım. Özel bir "maddi" nedenle satmak istiyorum. Telefona pili henüz takılıp çalıştırılmadı. Üzerindeki Jelatinleri çıkarılmadı. Yani ürün sıfır. Hiçbir aksesuarı kutusundan çıkarılmadı. Sadece içindeki garanti belgesinin imzalanması için kutu jelatini satıcı tarafından açıldı ve garanti belgesi imzalandı. *** Bu telefonu sıfır alıyorum diye düşünün ama ikinci el fiyat ödeyin... *** Yurt dışından kayıtsız, kapanacak diye endişelenmeyin çünkü dev bir firma olan TELPA'nın 24 ay garantisi altındadır. *** Nexuslar bildiğiniz gibi Google'nin yani Androidin mucit şirketinin telefonudur ve ilk güncellemeler hep nexuslara gelir ve gelecektir. *** Satış nakit ve elden olması tercihimdir. İl dışına ise önce havale sonra kargodur. Simkart takılacağı için gönderdiğim ürünü geri almam. GET olarak satılmaz. FİYAT............930 TL ***920 YE DÜŞTÜ***DEDİĞİM GİBİ SATILMAZLARSA MAĞAZAYA İADE HAKKIMI KULLANACAĞIM
Ayrıca İpod ve İphonelar için aşağıdaki" JBL ONTIME" lerden isteyen varsa PM atsın çok uygun fiyata (230 tl)faturalı sıfır açılmamıs siyah ve beyaz iki adet var. Ürünü bilmeyenler için: JBL Ontime: İphone 5 hariç alt modellere ve İpodlara uyar. *Radyo *Saatli Alarm *Şarz etme *Uyandırma (istediğiniz müzik parçasıyla) *Güçlü Bass sesler Sürücüler: 1 Ridge, 2 Neodim sürücü Güç: Kanal başına 6 watt (sağ, sol ve tweeter)- toplam 18 watt Frekans Cevabı: 70 Hz - 20 kHz Giriş Empedansı: >5k Ohm Gürültü Sinyal Oranı: 80dB Boyutları: 254 mm x 254 mm Ağırlık: 1.2 kg FİYAT..........250 TL******230 A DÜŞTÜ inceleme videosu: http://www.youtube.com/watch?v=ZKvdotQt1ZsSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.