Şimdi Ara

Bu Fiyata Bu Araç Alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk aracımı almayı planlıyorum. Bir arkadaşta 2004 model Palio 1,3 Multijet var. 100bin Km de. Kendisi 18000 TL istiyor şuan, belki biraz daha pazarlıkla 17bin tl ye çekebiliriz. O da aracı satıp bildiği başka bir araç alma niyetinde. Benim niyetimde 15000Tl ye kadar bir araç almak vardı. Ama bu araç temiz. kazası boyası falan yok bide dizel haliyle. sadece tamponun sağ alt köşesinde bir çatlak var. Bu araç bu fiyat eder mi. Yoksa o paraya bu araçtan biraz daha iyi bir araba alınabilir mi. Palio haricinde bir model tavsiyeniz olur mu. mesela F kasa dedikleri opel astralar nasıldır. yada seatın arabaları.

• Bu devirde temiz geçmişini bildiğin araç bulduysan kaçırma. Üç beş fazla ver kafan rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al hocam. Eğer arkadaşınız iyi bir kullanıcıysa multijet size sorun çıkarmaz. Az da yakar rahat edersiniz. Bu zamanlarda araba bulmak harbiden zor.

• Aynen multijet motor çok uzun ömürlü

• Bu devirde temiz araç bulunduğu zaman kaçırılmaması gerekir,tabiki de alınır.

• Ekspertiz ve detaylı mekanik kontrol yaptırın, kilometrenin düşürülmediğinden emin olun bir de fiyatı çekebildiğiniz kadar çekin. Temizse o fiyata da alınır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2004 100.00km'de dizel bana km düşürülmüş hissi verdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyice kontrol edin temizse alabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar palio fiyatlarından habersiz galiba, palio nun piyasası en fazla 14-15 tir o da alıcısı çıkarsa, 17-18 e çıkılırsa punto fiesta 206 gibi daha üst araçlar alınabilir, sonuç olarak o palio o fiyata ancak tanıdığa itelenir yabancı zaten gelip de almaz
  • Isin asli bende kasatura adli arkadasin dediklerine katiliyorum. 17-18 palio ya vermek banada pek mantikli gelmiyor. Ama kimi arkadaslarda arac temizse . Kazasi boyasi yoksa bir iki lira fazla verilir. Satarkende rahat satilir diye diyorlar. O kadar para verdikten sonra baska seceneklerde olur haliyle. Bende arabalardan hic anlamiyorum. Internetten bilgi edinmeye calisiyorum

• Arkadas arkadasa arac satmis alici arkadasim die bakmamis sonradan aracin on komple ek yapildiginu ogreniyor dusunun gerisini

• Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Bişey daha sormak istiyorum. seat veya opel hangisi alınabilir 15bin tl civarına. seat cordoba 1.6 signo var,173bin km de,fiyatı 16250tl fiyatın biraz daha düşme ihtimali var. bide opel astranın f kasa diye tabir edilen kasası var 97-98 model. astra 1.6 gls. bu araçta bulunabiliyor o fiyata. bunlardan hangisini almak daha mantıklı olabilir sizce. seatın araçları nasıldır.
  • Satıcı güvenilir biri ise alınır, şu dönemde araç almak baya zahmetli. Yalnız fiyat yüksek. Lastik, bakım, muayene vs. zamanları yakınsa bunları, ocak mtvsini düşürmeye çalışın en azından; o parayı palioya verdiğinizde bir süre masrafınız olmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.