Şimdi Ara

bu fiyata alabileceğim en iyi laptop hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1100tlye kadar alabileceğim en iyi laptopu arıyorum.markayı pek önemsemiyorum cok fazla oyun da oynamayacağım adobe ve office benzeri uygulamaları kullanacağım. pcdepo diye bi sitede uygun secenekler buldum ancak bu site güvenli midir, sorun yaşayan var mı acaba ? beni bilgilendirirseniz sevinirim

http://pcdepo.com/asus-k53sd-sx139d-notebook-urun7354.html

http://pcdepo.com/hp-pavilion-g6-1302et-a8j88ea-notebook-urun7231.html

http://pcdepo.com/hp-pavilion-g6-1306et-a8s45ea-notebook-urun7252.html

bi de bunlardan hangisi iyidir sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 3 Haziran 2012; 16:10:54 >

• 3. seçenek ideal senin için.1. oyun oynayacakson çok al derim ama fazla oyun oynamayıp dediğin programlar için 3. ideal. Aynı pc ye bende sahibim gayet memnunum .2. biraz yetersiz kalır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickipedia

3. seçenek ideal senin için.1. oyun oynayacakson çok al derim ama fazla oyun oynamayıp dediğin programlar için 3. ideal. Aynı pc ye bende sahibim gayet memnunum .2. biraz yetersiz kalır diye düşünüyorum.

ASUS K53SD-SX139D iyi modeldir bu fiyata zaten oyun bilgisayarı almanız zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: runo2000

quote:

3. seçenek ideal senin için.1. oyun oynayacakson çok al derim ama fazla oyun oynamayıp dediğin programlar için 3. ideal. Aynı pc ye bende sahibim gayet memnunum .2. biraz yetersiz kalır diye düşünüyorum.

ASUS K53SD-SX139D iyi modeldir bu fiyata zaten oyun bilgisayarı almanız zor olur.

anladım ztn cok oyun oynamayacagım ama i5 işlemci 610m ekran kartı bazı oyunları oynatır herhalde ? (mesela left 4 dead serisi call of serisi fifa serisi gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _whitehead_

quote:

Orijinalden alıntı: runo2000

quote:

anladım ztn cok oyun oynamayacagım ama i5 işlemci 610m ekran kartı bazı oyunları oynatır herhalde ? (mesela left 4 dead serisi call of serisi fifa serisi gibi)

Valla oyun bazında bilemiyeceğim ama fiyat & performans olarak çok güzel bir sistem. Sanırım free dos pc işletim sistemsiz geliyor buda fiyatı uygun hale getirmiş. dandik bir ekran kartı olmadığını söyleyebilirim ancak ne kadar iyi onu bilemem bende fazla oyunla ilgilenmiyorum :)
    ekran kartı ile ilgili şuraya bakabilirsiniz :http://www.notebookcheck-tr.com/NVIDIA-GeForce-610M.74761.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo2000 -- 3 Haziran 2012; 17:05:01 >

• HP PAVILION G6-1306ET öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALySmith

HP PAVILION G6-1306ET öneririm

güzel laptop üstad da bişey sorcam ekran kartı olarak radeon 6470m mi yoksa nvidia 525m mi iyidir ?

dell ile farkları bir tek ekran kartı işlemcileri ve fiyatları aynı da ona göre birini seçicem
  • şimdi dell genelde nvidia kullanıyor hp ati ama biraz araştırdım ekran kartları kafa kafaya gidiyor ama ati biraz önde gibi. fakat herşey donanım olmamalı bu dönemde ben hp kullanıcısıyım gayet menmunum yakın bir tarihte servise işim düştü hp nin servisi gayet başarılı. aynı olay dell dede varmı onuda araştır derim.
    son olarak bence 6470m daha başarılı tabi bu benim yorumum düşüncesi olan arkadaşlarda paylaşsınlar düşüncelerini.
    Kolay Gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.