Şimdi Ara

Bu fiyat farkı neden kaynaklanır sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sirkecide heryerde kvk grntili k750 i 669 ytl daha geçen gittim
  • 1-)Grey ürün ne demek ?

2-)www.estore.com.tr den peşin 657 YTL güvenilirmi burasi
    tam link :http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=CE00600&dept%5Fid=33000000&bid=&mscssid=27F7J2AQQN5H9KGVLR65H9RCP73EAXS5

3-)İzmir / Çankaya piyasası ne kadar acaba? garantili. bilen var mı?
  • estore bilinen sorun yasanmayacak bir yer ama şu pazaraktif daha önce kullanmadım ve haklarında bilgide yok adamlar 629ytl ye satıyor.
  • sen kvk demesine bakma...bir şey olduğu zaman kvk ya mı götüreceğiz de...yok abi gerek yok bu telefona bir şey olmaz olursa da garantisi benim bana getir ben hallederim sen uğraşma v.s. v.s. gibi cümleler kurmaya başlarsa o telefon kvk deildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: antin kuntin

sen kvk demesine bakma...bir şey olduğu zaman kvk ya mı götüreceğiz de...yok abi gerek yok bu telefona bir şey olmaz olursa da garantisi benim bana getir ben hallederim sen uğraşma v.s. v.s. gibi cümleler kurmaya başlarsa o telefon kvk deildir

• evet arkadaşlar ya buna bende rastladım. Satıcı diyoki bu malın garantisi benim. Abi hemen lafı orada yapıştıracaksın. abi imzayı nerene atıyoruz. tabi bide adama kaşe vurmak gerekiyor. Bunu deneyip de hala hayatta olanlar varmı?

Biz bi kere arkadaşla pasajdan telefon almıştık. Adam aynen garantisi benim dedi. Bişey olursa getir dedi. 1 hafta işte o bişey oldu. TElefonun ekranı gitti. Adama götürdük. Ne dese beğenirsiniz. Bu kullanıcı hatası. Bişey yapamam.

Abi ekran nasıl kullanıcı hatası olur. Malın içi açılmadı bişey olmadı. Dedik. Ama nafile. Sonra adama dönüp hani bunun garantisi sendin. bişey olursa getir dedin. demedin mi dedim.

Bu sefer adam diyoki. Zaten bu telefonlar hatalı üretiliyo. Ben size başta demeyi unutmuşum. Sonradan aklıma geldi. Haydaaa.
    Adam kıvır da kıvırıyo.
  • Grey KVK'nın yan firmasıdır.

quote:

Orjinalden alıntı: [escobar]

1-)Grey ürün ne demek ?

2-)www.estore.com.tr den peşin 657 YTL güvenilirmi burasi
    tam link :http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=CE00600&dept%5Fid=33000000&bid=&mscssid=27F7J2AQQN5H9KGVLR65H9RCP73EAXS5

3-)İzmir / Çankaya piyasası ne kadar acaba? garantili. bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETs FLY -- 4 Ocak 2006 11:23:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

arkadaşlar bende merak edip sordum ama se nin grey olan telefonu yokki sadece nokia nın grey telefonu geliyor zaten onlarda çok yüksek modelleri yalnışsam düzeltin.

Yanlışsın.Bizim evde 6 telefon var.Nokia hiç yok ve 4ü grey

Grey denilen olay,bir ithalatçı firmanın,gümrük prosödürüne uygun bir şekilde,telefonu türkiyeye sokup kendi garantisini vermesi...
    Çoğu ithalatçı firma zaten kvk genpa vb ile anlaşmalı,kendileri yapamazlarsa,bizlere yansıtmadan telefonları gönderiyorlar kvk genpa vb firmalara,yaptırıp biz yaptık diye geri veriyorlar...

Saygılarımla,

MERTŞENER

• quote:

Orjinalden alıntı: LETs FLY

Grey KVK'nın yan firması

YUH diyorum başka birşey demiyorum...

Saygılarımla,

MERTŞENER
  • Aynısı benim başıma geldi, K300ü Turkcelin yenisini götür kapmanyasında sordum. Herkes ayrı bir fiyat verdi. Hepside Genpanın olmasına rağmen. Arnalarındaki farkda az değildi. 30-40 ytl civarı
  • "....bir ithalatçı firmanın ...." demişsin o ithalatçı firmanın KVK olduğunu ama isminin GREY olarak geçtiğini biliyo muydun?
    quote:

Orjinalden alıntı: MertSener

quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

arkadaşlar bende merak edip sordum ama se nin grey olan telefonu yokki sadece nokia nın grey telefonu geliyor zaten onlarda çok yüksek modelleri yalnışsam düzeltin.

Yanlışsın.Bizim evde 6 telefon var.Nokia hiç yok ve 4ü grey

Grey denilen olay,bir ithalatçı firmanın,gümrük prosödürüne uygun bir şekilde,telefonu türkiyeye sokup kendi garantisini vermesi...
    Çoğu ithalatçı firma zaten kvk genpa vb ile anlaşmalı,kendileri yapamazlarsa,bizlere yansıtmadan telefonları gönderiyorlar kvk genpa vb firmalara,yaptırıp biz yaptık diye geri veriyorlar...

Saygılarımla,

MERTŞENER

• arkadaşlar grey kvk nın yan firması falan deildir..lütfen sallamayalım...
    telefonlar gümrüğe gelir bunların çoğunu büyük firmalar toplar kalanlar ise küçük firmalar ve hatta şahıslar tarafından toplanır(kaçak telefon dediklerimiz de bunlardır)grey adlı firma da bu iki kavram arası birşeydir.ne büyüktür ne şahıstır...grey marka bir telefon aldığınızda telefonunuzun garantisi vardır ama istanbul dışında yaşıyosanız vay halinize çünkü bu firmaya garanti kapsamında gönderdiğiniz cihazlar yalnızca istanbul da bakılmaktadır.bu firmanın öyle kvk gibi yurt çapında servisi falan olmadığı için grey marka(benzer başka markalarda vardır) cihazlar kvk lara oranla daha ucuzdur.fiyat farkı da kalite farkından deil hizmet farkından kaynaklanmaktadır...
  • izmirde 3 dükkana 7280 sordum birisi 780 dedi en son 700 olur dedi yanındaki 600 bizde dedi en son sordugum dükkan çankayada 480 bende dedi.hepside kvk garantiliydi 480e aldım araştırdım biraz adam zamanında 70 tanemi ne almış gubidik bi telefon oldugu içinde elinde patlamış o yüzden o fiyata satıyomuş şu anda bile teknosada 799 milyon ne biçim iş bu anlamadım
  • fiyat farkalrıın çeşitli nedenleri vardır adam şehrin oratasında dükkanı vardır fazla kira veriri tabiki bunu fiyatlarına yansıtır fazla telefon alır toptancıdan toptancıda ona uygun fiyattan verir adam zengindir paraya ihtiyacı yoktur minnet etmez alırsan al misali bir cihaz alacagın zaman piyasayı araştırıyorsun herkes başka fiyat veriryor onun için iyi araştırmak lağzım
  • Arkadaşlar 3 kez sorayım pazaraktif ten daha önce alışveriş yapan varmı ya adamlar 629ytl ye satıyor k750i yi
  • Bence bu fiyat farkında ki etkenlerden biri de satıcının nakite sıkışmasıdır.Nakite sıkışan satıcı ürününü zararına bile satabilir.Bu normal bir durum.
  • Arkadaşlar garantisine dikkat edelim...
    Ucuz fiyata alıyorsunuz, sonra bir problem olduğu zaman telefonsuz kalıveriyorsunuz...
    Bir sürü de masraf açıyor başınıza...
    Bu arada Kvk k750 geliş fiyatı telefonuma bak hocamım dediği fiyattan da pahalı
    629 ytl ye satan yer; sitenin anlaşmalı olduğu dükkanın garantisini veriyordur.
    Veya onpa garantisi var yine onun gibi o da kendi sitesinden satılan ürünlere bakıyormuş...
    Her yerde geçerli garantisi olan k750i nin fiyatı
    KVK lısı bende 695 Ytl...
    Ankara içi ve peşin, Bu fiyata da KVK lı olan bir daha yok...
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 3 Ocak 2006 11:08:08 >
  • istanbul sirkecide gerçek kvk grntili k750i birçok mağazada 669 ytl
    quote:

Orjinalden alıntı: mustaac

Arkadaşlar garantisine dikkat edelim...
    Ucuz fiyata alıyorsunuz, sonra bir problem olduğu zaman telefonsuz kalıveriyorsunuz...
    Bir sürü de masraf açıyor başınıza...
    Bu arada Kvk k750 geliş fiyatı telefonuma bak hocamım dediği fiyattan da pahalı
    629 ytl ye satan yer; sitenin anlaşmalı olduğu dükkanın garantisini veriyordur.
    Veya onpa garantisi var yine onun gibi o da kendi sitesinden satılan ürünlere bakıyormuş...
    Her yerde geçerli garantisi olan k750i nin fiyatı
    KVK lısı bende 695 Ytl...
    Ankara içi ve peşin, Bu fiyata da KVK lı olan bir daha yok...
    Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: LETs FLY

"....bir ithalatçı firmanın ...." demişsin o ithalatçı firmanın KVK olduğunu ama isminin GREY olarak geçtiğini biliyo muydun?

Kardeş sen grey telefon hiç gördünmü?
    Git bir kutusuna filan bak istersen,garanti belgesindeki kaşe,logo nedir diye..

@antin kuntin
    Gümrüğe gelen telefonların neredeyse hepsi sipariş üstüne geliyor zaten.Yani büyük firmanın kapması gibi bir olay söz konusu değil.

Saygılarımla,

MERTŞENER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amastrine -- 4 Ocak 2006 3:40:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.