Herkese iyi forumlar, Birkaç ay önce Ankara'da bir halı yıkama firmasına (Google Haritalar) yıkanması için 6 adet halı verdik, teslim tarihinde 5 tane halıyı getirdiler. Fabrikadadır bulamadık, bulunca getireceğiz dediler. Ya halıyı kullanılamaz hale getirdiler ya da sorumsuzca halıyı bir başkasına verdiler. Beklerken telefonlarımızı açmadılar, daha doğrusu tanımadıkları numaradan arayınca açıyorlar daha önce aradığımız numaraları açmıyorlardı. İlçe Tüketici Mahkemesi'ne başvuruda bulunduk konuyla ilgili maalesef buradan olumsuz bir yanıt geldi. (Kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama çevremde yaşanan başka olaylara binaen söylüyorum 250 lira küçük meblağlarla bu heyetler firmanın yanında yer alabiliyorlar.) Telefonlar otomatik ses kaydı yapabiliyor artık ilgili kişinin halının eksik olduğunu kendi ağzıyla söylediği ses kayıtları da elimizde mevcut ancak bunu delil olarak kabul etmiyorlar. Olumsuz yanıta binaen firmanın Google yorumlarına eşimize dostumuza 1 yıldız verdirdik, halımızı kaybettiklerini de belirterek. Ancak firma buradaki yorumları da kaldırıyor ve 5 yıldızlı yorumlar satın alıyor. Sürekli Google'daki firma adını değiştiriyor. 300-350 liranın peşinde değilim artık, ben de bu insanlara yaptıklarının karşılığını vermeye çalışıyorum bir şekilde. Ne yapabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 8 Şubat 2021; 13:54:1 > |
Bildirim