Şimdi Ara

Bu filmin ismini hatırlayabilecek olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • filmi bi kaç kere tv de görmüştüm tam izlemedim bayada merak ediyorum izliycem ama ismini bilmiyorum

şimdi film hafif matrix gibi böyle portlar var plastik rengi canlı gibi kitap büyüklüğünde haltlar var bundan bi kablo çıkıyo o kablo insanların sırtlarına takılıyo

sonra oyunun içine giriyolar falan filan

bir sahne vardı hatırlayan olursa buradan hatırlayacağını düşünüyorum

adam gidiyo bi lokantaya
    önüne bir şey getiriyolar ,yediği etin kemikleri birleştiriyor kmikten silah yapyıyor falan

filmin aklımda sadece bu kadarı kalmış
    hatırlayabilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 30 Eylül 2007; 23:28:40 >

• adamların başıan bişey takıyolardı hani savaş oyunu oynuyolardı ama gerçek acıyı duyuyolardı hatta ölen gerçektede ölüyodu omu?
  • existenz aradığın film bu sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

existenz aradığın film bu sanırım.

evet ta kendisi...kemikten silah sahnesinden hatırladım bende...

detaylar için link...

http://www.film.gen.tr/film.cfm?fid=1198

kadrosuda oldukça iyi...
  •  Bu filmin ismini hatırlayabilecek olan  var mı ?

• Tekrardan bi topic de ben açmayayım diye buraya soruyum bari kusura bakmayın.

Yine sanırım cnbc de izledim. İki kadın bir partiye gidiyorlar daha sonra bu iki kadını bir odaya götürdüklerini hatırlıyorum sonra bu kadınları çırılçıplak soyuyorlar ve şınav pozisyonu almalarını söylüyorlar. Başlarındaki adam şınava başlamalarını söylüyor hangisi erken pes ederse onu başından vuracağını söylüyor. Ve birisi tabi sonunda pes ediyor ve adam onu orada öldürüyor. Diğer kıza da o çırılçıplak haliyle gitmesini söylüyor kadın çırılçıplak dışarı atıyor kendini. Bu vuran adamın bir asker olduğunu öğrenen kadın adamın izini sürüyor ve bi zaman sonra adamı buluyor. Ve öldürüyordu sanırım. Film bir savaş filmi değil. Mafya filmi olabilir bilmiyorum.

Arkadaşlar kusura bakmayın kolleksiyona başladığımdan beri böyle eski seyrettiğğim beni etkileyen filmleri bulmaya çalışıyorum.

• ilgilendiğiniz için sağolun beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu filmin ismini arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.