Şimdi Ara

bu filmin adını biliyor musunuz? yakuza filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tv da izlediğim güzel bir filim vardı adını unuttum indirmek isitorum fakat adını bir türlü hatırlayamıyorum. Filmin konusu şu idi; japonya da yakuza adına çalışan bir tetikçi bir olay sonucunda mafya tarafından suçlu kabul edilir ve kendisine ölüm kararı verilir. Fakat o amerikaya kaçarak oradaki kardeşinin yanına gider. Burada ilk olarak uyuşturucu satıcılarını öldürerek yavaş yavaş mafyanın kontrolünü eline alır. Çok korkusuz ve acımasız bir adam olduğundan kısa sürede herkesi alt ederek giderek yükselir ve mafya liderliğine kadar yükselir. Kendisini ölesiye takip edecek adamlar vardır. Adamın bir tanesi sırf ona duydukları saygıyı göstermek için kendisi ile anlaşmayı kabul etmeyen başka bir mafya liderinin önünde intihar eder. Filmin konusu baya ilginç. Filmin adı da bu yakuza olan adamın japonca adıydı sanıyorum ama onu bir türlü hatırlayamadım. Bilen var mı bu filmi?

• Brother (2000)
    http://www.imdb.com/title/tt0222851/

Anlattigin konu bu filmi hatirlatti bana!
  • dostum teşekkür ederim cevaplamışsın ama yeni gördüm. Çünkü filimde baş rolü oynayan adamın adını ve de oynadığı filimleri şimdi buldum hemen buraya yazayım dedim. Bugün cnbc-e de bu adamın başka bir filmi vardı o sayede yayın akışından buldum adamın adını da. Benim tarif ettiğim filim senin verdiğin linkteki film gerçekten de ama ben aynı adamın hana -bi adlı filimi ile karıştırdım sanıyorum o yüzden filimin adını o adamın japonca adı diye sormuştum. Bak o filmin linki de şu:
    http://www.imdb.com/title/tt0119250/

Neyse bu adam hem yönetmen hem oyuncu hem de yazarmış oyunculuğunu oldukça iyi buldum herkese tavsiye ederim. Tekrar teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu filmin ismini arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Bu filmi biliyor musunuz ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.