Şimdi Ara

Bu Filmin Adı Neydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski zamanlarda bi çocuk bu davul sesine gidip topraktan bir board game çıkartıyordu... Oyun zarla oynanıyordu... İlerledikçe oyunda yazan şeyler gerçek oluyordu... Filmin adı o oyunun adıyla aynıydı...

Yanlış hatırlamıyorsam 3 heceli bi filmdi... 6 8 harflik bi filmdi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

Heh... İşte bu ya...

Çok sağolasın :)

• ilk izlediğim film
  • Cocuklugumu hatirladim birdenCizgi filmini cok severdim filminide min5-6 kez izlemisimdir. Kirsten dunst oynuyormus onuda yeni farkettim.

• Filmdeki kız Kirsten Dunst'mış oha yeni fark ettim la
  • Gencler bir film vardi..Sarisin guzel bir kiz ve harani oldugu rockci yakisikli cocuk issiz bir adaya dusuyorlar. Cocuk tembel kendini begenmis bisy. Kiz ona asik ve yaranmak icin balik tutuyordu,meyve sebze bulup pisiriyordu. Gunler sonra gezerken farketti ki aslinda orasi issiz bir ada degil,sehrin arka kisimdaki sahili.. Cocuga bunu soylemedi,sirf yalniz kalsinlar da cocuk ona asik olsun diye.. Ama sonunda kiz anladi ki bu cocuk goruntuden ibaret..tembel bencil duygusuz biri..sogudu tabi. Bu filmin adini hatirlayan var midir acaba..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu filmin ismini arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Neydi Bu Oyunun Adı ?
    14 yıl önce açıldı
    Bu oyunun adı ne
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxPyromaniaxx

Gencler bir film vardi..Sarisin guzel bir kiz ve harani oldugu rockci yakisikli cocuk issiz bir adaya dusuyorlar. Cocuk tembel kendini begenmis bisy. Kiz ona asik ve yaranmak icin balik tutuyordu,meyve sebze bulup pisiriyordu. Gunler sonra gezerken farketti ki aslinda orasi issiz bir ada degil,sehrin arka kisimdaki sahili.. Cocuga bunu soylemedi,sirf yalniz kalsinlar da cocuk ona asik olsun diye.. Ama sonunda kiz anladi ki bu cocuk goruntuden ibaret..tembel bencil duygusuz biri..sogudu tabi. Bu filmin adini hatirlayan var midir acaba..

http://www.imdb.com/title/tt0409011/
     Bu Filmin Adı Neydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: xxPyromaniaxx

Gencler bir film vardi..Sarisin guzel bir kiz ve harani oldugu rockci yakisikli cocuk issiz bir adaya dusuyorlar. Cocuk tembel kendini begenmis bisy. Kiz ona asik ve yaranmak icin balik tutuyordu,meyve sebze bulup pisiriyordu. Gunler sonra gezerken farketti ki aslinda orasi issiz bir ada degil,sehrin arka kisimdaki sahili.. Cocuga bunu soylemedi,sirf yalniz kalsinlar da cocuk ona asik olsun diye.. Ama sonunda kiz anladi ki bu cocuk goruntuden ibaret..tembel bencil duygusuz biri..sogudu tabi. Bu filmin adini hatirlayan var midir acaba..

http://www.imdb.com/title/tt0409011/
     Bu Filmin Adı Neydi?

Oh yaa..aylardir bu filmi ariyorum,konuyu yaziyorum hic bir yerde cikmiyor deli olmustum. Cok cok cok tesekkur ederim!! :)

• 3 adam vardi biri suya biri ateşe biride topraga hukmrdiyodu sanirsam.3u kardes yada cok yakin arkadaslardi ayni kiza asiklardi.adam sinirlenip gidip sudan hincini felan cikariyodu:D kore filmiydi sanirsam japon veya cinde olabilir:D eski bi film sayilir boyle biseydi iste bilgi az unutmusum baya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.