Bildirim
Bu film nasıl 9,2 puan almış

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çıkarıldığı ülke tarafından şişirilmiştir. Top 250'ye girebilmesi için PRO üyelerin puanına, çeşitli ülkelerin birkaçının puanına ve belli bir puanlama sistemine ihtiyacı var. Bizde de 26.000 oyu bulunan Babam ve Oğlum filminin puanı 8,8 iken giremiyor. Çünkü sadece biz oyluyoruz. -
-
Arkadaş anlatmış -
quote:
Orijinalden alıntı: Ed Wood
Çıkarıldığı ülke tarafından şişirilmiştir. Top 250'ye girebilmesi için PRO üyelerin puanına, çeşitli ülkelerin birkaçının puanına ve belli bir puanlama sistemine ihtiyacı var. Bizde de 26.000 oyu bulunan Babam ve Oğlum filminin puanı 8,8 iken giremiyor. Çünkü sadece biz oyluyoruz.
peki hocam 2. sorum için ne diyorsun kaliteli filmleri puanına göre izlemek istiyorum top250 bitti burdaki puanları baz alıcaktım ama şişirme olduğunu öğrendim,veya top 250 den sonrasını görme şansım varmıdır. -
https://eksisozluk.com/entry/14354640
Şöyle Top 500 var, eskidir ama işini görür. Top 250'ye girmiş filmleri istiyorsan da;
http://www.timo-schreiter.de/imdb/all_top250_titles.php
Buraya girersin. -
http://www.imdb.com/title/tt2758880/
Kış .Uykusu filmi de 9,7 puan ona bakarsak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rotarian -- 14 Haziran 2014; 16:44:31 > -
Oy sayısı 200.000- 300.000 dan az olanları takma derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmdb de takmıyor 9.7 lik filmi , 9.2 lik cem yilmaz filmini siralamaya bile almıyor
quote:
Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr
İmdb de takmıyor 9.7 lik filmi , 9.2 lik cem yilmaz filmini siralamaya bile almıyor
Takmiyor ne arkadas, belli bir algoritmaya gore aliniyor filmler o listeye, bu Turk filni bunu almayin bu hollywood bunu alin diye bir sey mi var saniyorsun.
Ayrica 200.000 den az oy almis filmleri izlemiyorsan 2-3 populer filmle film izledigini de saniyorsundur sen simdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Ed Wood
Çıkarıldığı ülke tarafından şişirilmiştir. Top 250'ye girebilmesi için PRO üyelerin puanına, çeşitli ülkelerin birkaçının puanına ve belli bir puanlama sistemine ihtiyacı var. Bizde de 26.000 oyu bulunan Babam ve Oğlum filminin puanı 8,8 iken giremiyor. Çünkü sadece biz oyluyoruz.
Pro kullanıcılarla alakası yok. Düzenli kullanıcıların notu sayılıyor. Imdb top 250'ye girmesi için de genel bir formül kullanılıyordu. Sonuca göre 8.0'ın üstünde olursa listeye girer. Babam ve Oğlum'un sonucu 7.6 çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Pacino
quote:
Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr
Takmiyor ne arkadas, belli bir algoritmaya gore aliniyor filmler o listeye, bu Turk filni bunu almayin bu hollywood bunu alin diye bir sey mi var saniyorsun.
Ayrica 200.000 den az oy almis filmleri izlemiyorsan 2-3 populer filmle film izledigini de saniyorsundur sen simdi.
Çok az.duyulmuş filmler hariç neredeyse bütün filmleri izledim diyebilirim ve takmıyor derken üşengeçlikten aslında nasıl olduğunu anlatmaya üşendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öyle bir sistem var, IMDB'den okuyabilirsiniz. -
izleyeceğin film için imdb'de review oku, eğer açıklaması, altında eleştrileri ve okuyanların onayları aklına yatarsa izle. -
Önceden bakmıştım, şimdi yine emin olmak için baktım regular voters yazıyor.
Düzenli oylayıcılar yani.
Örn. Hababam Sınıfı 9.5
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X