Haneler mi ne var ondan iyi ama tabii BKM Baslayınca izlenmez Sunuda söylemeden edemiyecem Bkm de seyirci çok bilinçsiz ve tiyatro kültürü yok anıra anıra gülmeler her şeyi sık sık alkışlarak oyunu kesmeler insanı izlerken rahatsız ediyo
Tutacağı Şüpheli
quote:
Orjinalden alıntı: Don`t Speak
cengiz küçükayvaz yeter
o adamın bence tüm işleri kalitesiz oluyor.
DiziLer zaTen sıkmaya BasLamısTı Bu tüR pRoqRamLarın arTması daHa quzeL BenCe . . ama hep de komeDi üzeRine oLması SarT DqL Tabi .
quote:
Orjinalden alıntı: fatma00
DiziLer zaTen sıkmaya BasLamısTı Bu tüR pRoqRamLarın arTması daHa quzeL BenCe . . ama hep de komeDi üzeRine oLması SarT DqL Tabi .
Hangi dil bu ?
quote:
Orjinalden alıntı: turker03
Haneler mi ne var ondan iyi ama tabii BKM Baslayınca izlenmez Sunuda söylemeden edemiyecem Bkm de seyirci çok bilinçsiz ve tiyatro kültürü yok anıra anıra gülmeler her şeyi sık sık alkışlarak oyunu kesmeler insanı izlerken rahatsız ediyo
Haneler BKM'den de kaliteli bence, bu iğrenç yapımla karşılaştırman bile hata. Ayrıca BKM tiyatroluktan çıktı artık. Sanki şu ana kadar sanat kaygısı güdüyordu.
BKM > Haneler > Bu Film Bitmez
Benim sıralamam yukardaki gibi.BKM'den aldığım tadı diğer ikisinden alamıyorum..
bu film biter.. ben bkm ye rakip olacağını düşünmüyorum.. izledim.. bkm daha iyi.. hemde acık ara farkla.
quote:
Orijinalden alıntı: Stevie G.
Benim sıralamam yukardaki gibi.BKM'den aldığım tadı diğer ikisinden alamıyorum..
Haneler de batırdı ilk başta vasattı sonra giderek daha kötü bir hal almaya başladı. ÇHB gerisi yalan.
Bu iyi bile olsa bir müddet sonra hepsi bozuyor. BKM'nin ilk bölümüyle son bölümü arasında ne kadar fark var. 1 tane skeç daha sonra reklam. Skeçten sonra 10-15 yaşındaki küçük çocuklara yorum yaptırtma.
Eskisi gibi gitseydi şu an en iyisi olabilirdi ama ben BKM'nin kan kaybettiğini düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Frost_Nova
quote:
Orijinalden alıntı: Stevie G.
Haneler de batırdı ilk başta vasattı sonra giderek daha kötü bir hal almaya başladı. ÇHB gerisi yalan.
Haneler kadar tiksinç birşey görmedim hayatım boyunca. Ne sosyal mesaj ne bilgi v.s verdikleri hiç birşey yok sırf komedi.Espriler soğuk,konunun ana fikri yok tamemen rezalet...
Haneler atıyorum 20 skeç yapsa içinden 1i doğru düzgün oluyor.Diğer 19unda adamın aklına bi espri geliyor bunu nasıl kullanırım acaba diye ortaya çıkardığı izleniyor.Hakaten berbat
Kadro güzel ama bakalım tutacak mı ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme