Şimdi Ara

Bu Fanatizm Nereye Kadar Gidecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünden başlayım Bugün dersaneye gittim GSlı insanlar adeta başları göğe ermiş fenerliler ise yerin dipine girmiş beşiktaşlıları göremedim.Fanatizm öyle bi artmış ki insanlar bildiğin birbirine girecek SAYGISIZLIK diz boyu.Burda galatasarayın şampiyonluğunu küçümsemek değil şampiyonluklarını Aykut hocanın dediği gibi Geçen seneki şampiyonlumuzdaki yaşadımızı yaşamazlar.
    Dün maçtan sonra olaylar kesinlikle yaşanmamalı Bu ülkede polislerle taraftar çatışmamalıdır(fakat polisler taraftar gibi sevinemez maçta olmak onun işi taraftar maç esnasında olamaz burada kesinlikle dünkü örnek değil arenadaki polisin yaptıkları)
    Geçen hafta Trabzonsporun yaptığı tam anlamıyla ahlaksızlık ahlak yoksunluğunun rakibe olan saygısızlık inanılmaz bir fanatizm vardı.Trabzonspor sanki bu işi öyle bir namus meselesi yapmış ki insan öldürecekti.
    Beşiktaşlılar Galatasaray maçında hakeme bildiğin 90 dakika boyun küfür ettiler.Bu olay maçtaki yaşananlarla alakalı fakat çok fazla idi.Yıldırım Demirören sağolsun tüm Beşiktaşı mahvetmiş benim tahmini bjk içi önümüzdeki 3-5 yıl şampiyonluğun çivarından geçecek kadro oluşturamıyacaklar(tabi barca-chelsea maçındaki gibi iman gücü dışında)
    Galatasaraylılar bütün yıl boyunca özellikle yönetimi o kadar antipatikti fenere sadece saldırdı yok bu ateş üfleyerek sönmez, UEFA gidemicez(sizce tff, uefa ve başbakana danışmadan bu kararı alabilirler mi?) Gs Yönetimi adeta fenerbahçelileri galatasaraylılara düşman yaptılar.Bu olaylardaki kutuplaşmanın %80 Gs yönetiminin eseridir.

Arkadaşlar ben türk futbolundaki fanatizm futbol ırkçılına dönüştü sen fenerlisin sen trabzonlusun sen beşiktaşlısın sen falan filan
    Artık ülkemizde öğrenciler tuttukları takım yenilince okuluna gidemez oldu
    ÜLKEMİZİN FUTBOLDA NE BAŞARISI VAR ARKADAŞLAR(yok dünya 3.lüğü yok avrupa kaçıncısı farkında mısınız son avrupa şampiyonası ve 2 dünya kupasına gidemedik)
    Futbol yüzünden(ts-fb olaylar) voleyboldaki olimpiyat vizesi unutuldu
    Artık dandik türk futbolunu izlemekten yoruldum zaten her maça gitmek için para veriyoruz.(lig tvye)

Ben artık ispanya ligini izlicem zaten ücretsiz açarım ntvden izlerim barcelona maçını bari tbf basketbol maçlarını ulusal bir kanala verirlerde artık onları izlerim.Olmadı spors tvden voleybol maçları

İnsanlar artık kutuplaşıyor ben bu kutulaşanın ne tarafı olmak istemiyorum artık gerçeği görün futbol sizin hayatınız kurtarmaz.
    Bu süper final boyunca 5 kişi kalp krizinden öldü(hepsi gsli) allah rahmet eylesin insanlar bu durumdan ölmeli futbolu izlemekten zevk almalılar
    Bi fenerli olarak tüm Galatasaylıların şampiyonluklarını kutlarım.
    Ve saygı görmek istiyorsan saygı göstermesin bi fenerli olarak bunu yapmalıyım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.