Şimdi Ara

Bu eski kamerayı bilgisayara nasıl bağlarım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba... Eskiden kullandığımız kasetli bir kameraya ulaştım.

    Bilgisayar için bağlantı kablom var. Fakat kameranın driverini internet üzerinden bulamadığım için usb başarısız oluyor.

    sony dcr-trv270e pal

    Yazılımı konusunda ya da başka bir bağlantı yöntemi var ise o konuda yardımcı olursanız sevinirim.

    Teşekkürler...


    Bu eski kamerayı bilgisayara nasıl bağlarım?
    Bu eski kamerayı bilgisayara nasıl bağlarım?







  • Bu tür eski kameralarda USB genelde webcam gibi live streaming amaçlı vardır yani USB'den bağlasanız bile kasetteki görüntüyü PC'ye aktarmanız büyük ihtimalle mümkün değil. Kameranın Firewire çıkışı varsa PC'ye Firewire kart takarak görüntüyü kaliteli olarak aktarabilirsiniz. FW çıkışı yoksa PC'ye takılacak bir video capture kartı ile görüntü aktarımı yapmak durumundasınız.

  • selamlar https://www.trendyol.com/alfais/4522-usb-capture-av-rca-kamera-goruntu-aktarma-easycap-laptop-kayit-karti-p-34640147?boutiqueId=411304&merchantId=111727&gads=true böyle bi alet var bende farklı bir marka bu tür işler için kullanılıyor. ancak kameranıza uygun bir görüntü kablosuna ihtiyaç var

    siz kameranızın tüm çıkışlarını resim olarak atın. hangi kablonun gerektiğini söylerim. behsettiğim dönüştürücüyü aldıktan sonra kameranızdan çıkan sarı beyaz ve kırmızı kabloları aygıttaki yerlere takın. taktığınızda bir flash bellek değilde webcam olarak algıladığını göreceksiniz. yani kameranızın ekranındaki görüntüyü anlık olarak göreceksiniz. Arcsoft Showbiz adlı programla hem kameranızın ekranını göreblir hemde göedüğünüz görüntüleri kaydedip bilgisayara koyabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterofpeoples -- 18 Aralık 2020; 22:48:57 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.