Şimdi Ara

Bu ense kıllarından nasıl kurtulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
44.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende birçok insanda olduğu gibi ense kılları problemi var.DEvamlı traş makinası ile kesmek zorundan kalıyorum.Bu problemi kökten halledecek bir yöntem varmıdır ?
    Lazer epilasyon hariç.

Bioder öneriliyor ama ondanda ağda yapmak lazımmış.Bildiğiniz gibi enseye ağda yapmak pek acı verici olacaktır.

Ve bu bioder etkilimidir yoksa reklamdan işimi götürüyorlar.Herkes 1 kere alsa köşeyi dönerim hesabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 11 Nisan 2009; 23:54:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ense Kıllarından Kurtulmak

Ense kılları, hem kadınlarda hem de erkeklerde görülebilen istenmeyen tüylerdir. Bu tüylerden kurtulmanın birkaç yöntemi vardır:

• Lazer Epilasyon: Lazer epilasyon, ense kıllarını kalıcı olarak azaltmak için en etkili yöntemdir. Lazer, tüy köklerine zarar vererek büyümelerini engeller. Birkaç seanslık tedavi, önemli ölçüde azalma sağlar.

• İğneli Epilasyon: İğneli epilasyon da kalıcı bir yöntemdir. Her bir kıl köküne ince bir iğne sokulur ve elektrik akımı ile yakılır. Bu yöntem daha zaman alıcıdır ve lazer epilasyona göre daha ağrılı olabilir.

• Elektrikli Epilatör: Elektrikli epilatörler, tüyleri köklerinden çekmek için elektrik akımı kullanır. Bu yöntem geçicidir ve düzenli kullanım gerektirir.

• Ağda: Ağda, ense kıllarını geçici olarak almak için kullanılır. Ağda, tüyleri köklerinden çekerek temizler. Bu yöntem ağrılı olabilir ancak lazer epilasyondan daha uygun fiyatlıdır.

• Tıraş: Tıraş, ense kıllarını almak için en hızlı ve en kolay yöntemdir. Ancak tüyler hızla yeniden uzar ve tıraş tahrişe neden olabilir.

Ense kıllarından kurtulma yöntemini seçerken, cilt tipinizi, tüy yoğunluğunuzu ve bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız. Kalıcı sonuçlar için lazer epilasyon en iyi seçenekken, geçici çözümler için ağda veya tıraş tercih edilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • epilasyondan başka çaren yok malesef

• Plenus ,
    Ben artık devamlı traş etmemenin yöntemini arıyorum.Sen bana traş makinası öneriyorsun
  • ağda yapmayı denedinmi?
  • Yok mu bunun koca karı ilacı falan? Koca şirketler bulamadı çaresini umudumuz kocakarılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

Plenus ,
    Ben artık devamlı traş etmemenin yöntemini arıyorum.Sen bana traş makinası öneriyorsun

o zaman laser olacan. başka çözümü yok gibi duruyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya kurtulmak nedir, ense bu. Olmaz öyle. Benimde çabuk uzuyor, makine ile kesiyorum. Epilasyon falan komik olur ensede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldıray5520 -- 12 Nisan 2009; 0:25:11 >
  • niye komik olsun ki
    heryere yapılır hiçde komik değil bence
    çıkani nsan için gerekli de
  • sen bide benim enseyi gör sanki kurt adamım makine bile köreldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 12 Nisan 2009; 0:56:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: owin

niye komik olsun ki

Ensede yoğun kıl var ve sen de epilasyon yaptıracaksın. Ense parıl parıl olucak ama biraz sırta doğru hafifte olsa kıl. Güzel bir görüntü mü?

Elbetteki çıkan insan için epilasyon gerekli ama yapılacak yer de önemli bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saldıray5520

quote:

niye komik olsun ki

Ensede yoğun kıl var ve sen de epilasyon yaptıracaksın. Ense parıl parıl olucak ama biraz sırta doğru hafifte olsa kıl. Güzel bir görüntü mü?

bu bahsettiğin tipte birini gördüm ben beyazıtta. 10 dakka kendime gelemedim yeminlen ya

• yak onları...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

quote:

niye komik olsun ki

bu bahsettiğin tipte birini gördüm ben beyazıtta. 10 dakka kendime gelemedim yeminlen ya

Hiç güzel bir görüntü değil ya.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

quote:

quote:

niye komik olsun ki

Hiç güzel bir görüntü değil ya.

bide eleman kro olunca daha bi komik oluyo ayrıca sırtındakilerde tüy değil bildiğin kıl yumağıydı

• Benim sırtımda neredeyse hiç kıl yok.SAdece ense tarafında biraz fazlaca kıl çıkıyor o kadar.Dediğininiz gibi bir durumla karşılaşmam olası değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

Benim sırtımda neredeyse hiç kıl yok.SAdece ense tarafında biraz fazlaca kıl çıkıyor o kadar.Dediğininiz gibi bir durumla karşılaşmam olası değil

jiletle bir temizle orayı, tertemiz olsun. bi daha hiç çıkmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.