Öncelikle merhaba.1 hafta öncesine kadar Gigabyte Ati HD 5830 1GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11) PCI-E 2.1 kullanıyorum kart arızalandı ve yeni ekran kartı arayışına başladım.Ben bu kartı gerçek 400 watt psu ile sıkıntısız kullandım acaba aşağıdaki almayı düşündüğüm ekran kartlarını da 400 watt psu ile çalıştırabilirmiyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Yalnız hocam bu işlemciye darboğazlar r7 260x alsan daha iyi gibi 4. çekirdeği açıkmı sendeki işlemcinin yoksa 3 çekirdekmi kullanıosun?
Herhangi bir overclock işlemi görmedi işlemci hocam alındığı günkü gibi kullanılıyor yani.
Hocam 4 çekirdek phentom olsa r7 265 al derdimde bu darboğaza kaçabilir 3 çekirdek ve ghz düşük işlemcinin eski seri bide.R7 260x al bence r7 265 alsanda farklı fps almassın sanırsam cpunun kaldıracağını pek düşünmüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: qaanx
quote:
Orijinalden alıntı: AsiL.
quote:
Orijinalden alıntı: qaanx
Yalnız hocam bu işlemciye darboğazlar r7 260x alsan daha iyi gibi 4. çekirdeği açıkmı sendeki işlemcinin yoksa 3 çekirdekmi kullanıosun?
Herhangi bir overclock işlemi görmedi işlemci hocam alındığı günkü gibi kullanılıyor yani.
Hocam 4 çekirdek phentom olsa r7 265 al derdimde bu darboğaza kaçabilir 3 çekirdek ve ghz düşük işlemcinin eski seri bide.R7 260x al bence r7 265 alsanda farklı fps almassın sanırsam cpunun kaldıracağını pek düşünmüyorum
Yardımın için teşekkürler hocam.Peki yukarda yazdığım ekran kartları için düşüncen nedir? Onları da yine aynı performansta mı kullanırım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme