Şimdi Ara

Bu ekran kartları için psu'um yeterli mi? 400 watt psu ile en iyi ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba.1 hafta öncesine kadar Gigabyte Ati HD 5830 1GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11) PCI-E 2.1 kullanıyorum kart arızalandı ve yeni ekran kartı arayışına başladım.Ben bu kartı gerçek 400 watt psu ile sıkıntısız kullandım acaba aşağıdaki almayı düşündüğüm ekran kartlarını da 400 watt psu ile çalıştırabilirmiyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

1- Sapphire HD6870 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11

2- Sapphire R7 265 DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

3- Powercolor HD6790 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

ve son olarak hangisini tercih etmeliyim? Max 400 TL zorlarsam 450 olur 400watt psu ile sorunsuz kullanabileceğim ekran kartı öneriler

• Komple sistemini yaz tdp değerlerine bakabilelim
  • AsiL. kullanıcısına yanıt
    hd5830 psunda sıkıntı yapmadıysa r7 265 te yapmaz alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Komple sistemini yaz tdp değerlerine bakabilelim

AMD PHENOM X3 8650
    GİGABYTE GA-MA780G-UD3H
    4GB DDR2 RAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

hd5830 psunda sıkıntı yapmadıysa r7 265 te yapmaz alabilirsin

Bu güzel bir haber o zaman tercihler arasında en mantıklısı r7 265.
  • AsiL. kullanıcısına yanıt
    Yalnız hocam bu işlemciye darboğazlar r7 260x alsan daha iyi gibi 4. çekirdeği açıkmı sendeki işlemcinin yoksa 3 çekirdekmi kullanıosun?
  • quote:

Yalnız hocam bu işlemciye darboğazlar r7 260x alsan daha iyi gibi 4. çekirdeği açıkmı sendeki işlemcinin yoksa 3 çekirdekmi kullanıosun?

Herhangi bir overclock işlemi görmedi işlemci hocam alındığı günkü gibi kullanılıyor yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu sistem için yeterli mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiL.

quote:

Herhangi bir overclock işlemi görmedi işlemci hocam alındığı günkü gibi kullanılıyor yani.

Hocam 4 çekirdek phentom olsa r7 265 al derdimde bu darboğaza kaçabilir 3 çekirdek ve ghz düşük işlemcinin eski seri bide.R7 260x al bence r7 265 alsanda farklı fps almassın sanırsam cpunun kaldıracağını pek düşünmüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AsiL.

quote:

Hocam 4 çekirdek phentom olsa r7 265 al derdimde bu darboğaza kaçabilir 3 çekirdek ve ghz düşük işlemcinin eski seri bide.R7 260x al bence r7 265 alsanda farklı fps almassın sanırsam cpunun kaldıracağını pek düşünmüyorum

Yardımın için teşekkürler hocam.Peki yukarda yazdığım ekran kartları için düşüncen nedir? Onları da yine aynı performansta mı kullanırım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.