bir kaç zamandır düşünüyorum HİS ATİ RADEON 9600 SE ekran kartını almayı ,ancak daha performanslılarını da alamam şimdilik pc net in mart sayısından buldum. bende lifeview 64 mb geforce 4 mx 440 8X ekran kartı var bunu da elden çıkartmaya çalışacağım 35$ civarı bana yardımcı olursanız sevinirim herkese yardımlarından dolayı şimdiden teşekkürler mehmet
kartını kullanmaya devam et...sakın böyle bir hata yapma...
Elindeki kart 128 bit ise değmez
emretorlak +1
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by malabadi</i> <br />Elindeki kart 128 bit ise değmez <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
elindeki kart 32mb tnt2 olsa bile 9600SE almaya değmez.ona ayırdığın bütçe ile ikinci el çok daha performanslı bir kart alabilirsin.DX9 türkülerini dinleme...
Yanlış hatırlamıyorsam 9600 SE modeli 64 bit olacaktı. Bu yüzden tavsiye edemiyorum. 100-120 dolar civarı, beklentilere cevap verecek-tatmin edecek bir kart bulmak neredeyse imkansız gibi.
alma
bence de alma
sakın haaaaaaa
sakın alma. Eger butcen 110$ civari ise 128Bit fx5600 alabilirsin.(Inno fx5600 118$+KDV)
9600se nin elindeki karttan daha iyimi oldupunu sanıyorsun.elindeki 128 diğeri 64 bit...
atinin kartıyla verim elde edemezsin. ama illa 128 mb istiyorsan winfast leadtek a modellerini tavsiye edebilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme