Şimdi Ara

Bu Ekran Kartına Overclock Yapılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran Kartımın Modeli:nvidia geforce 6150se nforce 430 Bu ekran kartına overclock yapılırmı soğutması falan iyimidir sizce?

• Adı geçen ekran kartı anakarta entegre bir grafik birimi olduğundan ayrı bir soğutma olduğundan dahi şüpheliyim. Her nevi işlemciye doğru ayarlarla bir miktar OC yapılabilir ama OC var, OC var... OC'den ne beklediğinize bağlı. Ben şahsen bu ekran kartına OC yapmanız taraftarı değilim. Riskli ve gereksiz buluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Adı geçen ekran kartı anakarta entegre bir grafik birimi olduğundan ayrı bir soğutma olduğundan dahi şüpheliyim. Her nevi işlemciye doğru ayarlarla bir miktar OC yapılabilir ama OC var, OC var... OC'den ne beklediğinize bağlı. Ben şahsen bu ekran kartına OC yapmanız taraftarı değilim. Riskli ve gereksiz buluyorum.

Bu ekran kartı hakkında fazla araştırma yapmadım.Oynadığım oyunlar PES ve FIFA'yı 2014 serisine kadar.Biraz takılma olsada açtı.GTA 4'üde açtı.Zaten başka oyun pek fazla oynamadım.Sizce Bu ekran kartı nasıldır,ne kadar işimi görür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrakmn35

quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Adı geçen ekran kartı anakarta entegre bir grafik birimi olduğundan ayrı bir soğutma olduğundan dahi şüpheliyim. Her nevi işlemciye doğru ayarlarla bir miktar OC yapılabilir ama OC var, OC var... OC'den ne beklediğinize bağlı. Ben şahsen bu ekran kartına OC yapmanız taraftarı değilim. Riskli ve gereksiz buluyorum.

Bu ekran kartı hakkında fazla araştırma yapmadım.Oynadığım oyunlar PES ve FIFA'yı 2014 serisine kadar.Biraz takılma olsada açtı.GTA 4'üde açtı.Zaten başka oyun pek fazla oynamadım.Sizce Bu ekran kartı nasıldır,ne kadar işimi görür?

oyunları çalıstırmanda OC net bir fark yaratmaz. Sırf OC yapmak için yapmayın

• Hiç bir getirisi olacağını sanmıyorum. Boş yere yapma bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.