Bildirim
Bu Ekran Kartına Overclock Yapılırmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Adı geçen ekran kartı anakarta entegre bir grafik birimi olduğundan ayrı bir soğutma olduğundan dahi şüpheliyim. Her nevi işlemciye doğru ayarlarla bir miktar OC yapılabilir ama OC var, OC var... OC'den ne beklediğinize bağlı. Ben şahsen bu ekran kartına OC yapmanız taraftarı değilim. Riskli ve gereksiz buluyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
Adı geçen ekran kartı anakarta entegre bir grafik birimi olduğundan ayrı bir soğutma olduğundan dahi şüpheliyim. Her nevi işlemciye doğru ayarlarla bir miktar OC yapılabilir ama OC var, OC var... OC'den ne beklediğinize bağlı. Ben şahsen bu ekran kartına OC yapmanız taraftarı değilim. Riskli ve gereksiz buluyorum.
Bu ekran kartı hakkında fazla araştırma yapmadım.Oynadığım oyunlar PES ve FIFA'yı 2014 serisine kadar.Biraz takılma olsada açtı.GTA 4'üde açtı.Zaten başka oyun pek fazla oynamadım.Sizce Bu ekran kartı nasıldır,ne kadar işimi görür? -
quote:
Orijinalden alıntı: cnrakmn35
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
Adı geçen ekran kartı anakarta entegre bir grafik birimi olduğundan ayrı bir soğutma olduğundan dahi şüpheliyim. Her nevi işlemciye doğru ayarlarla bir miktar OC yapılabilir ama OC var, OC var... OC'den ne beklediğinize bağlı. Ben şahsen bu ekran kartına OC yapmanız taraftarı değilim. Riskli ve gereksiz buluyorum.
Bu ekran kartı hakkında fazla araştırma yapmadım.Oynadığım oyunlar PES ve FIFA'yı 2014 serisine kadar.Biraz takılma olsada açtı.GTA 4'üde açtı.Zaten başka oyun pek fazla oynamadım.Sizce Bu ekran kartı nasıldır,ne kadar işimi görür?
oyunları çalıstırmanda OC net bir fark yaratmaz. Sırf OC yapmak için yapmayın
-
Hiç bir getirisi olacağını sanmıyorum. Boş yere yapma bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X