|
|

|
|
|
Birilerinin menfaatine ters düşmediğin için seviliyorsan, Bırak nefret etsinler!!!! Hareket etmezsen, zincirlerini farkedemezsin
|
|
|
|
|
|
Yamulan toplara hayran olurdum O yamulan top kaleye gol olarak girince dört köşe olurduk bende topa vurduğumda niye yamulmuyor diye üzülürdüm ne güzel di yaa çocukluk top oynamak bende ilk benjamini hatırlıyorum fakat tsubasa daha ünlüdür tsubasayı daha çok seyret mişizdir Tsubasa daha dramatik acıklıydı Benjamin konu hikaye kahramanları olarak Tsubasaya benziyor onun biraz daha değişik hali Ama bence Benjamin Tsubasadan taklit edilmiş tsu benjaminden değil önce yayına girmesine rağmen Çünkü Tsubasa 1983 benjamin 1992 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hal hal -- 29 Mayıs 2022; 23:4:58 > |
|
|
9-10 yaşlarındayken önce bu çizgifilmi izlemiş ve etkisinde kalmıştım.Sokakta maç oynarken sürekli akula vuruşu , magnum vuruşu falan yapardım.Sonrasında ise Tsubasa'yı izlemiştim.Öyle bir karmaşa olmuş ki kafamda Benjamin'i izlediğimi unutmuş tüm o vuruşları hatta karakterleri Tsubasa'da vardı zannetmeye başlamıştım.Ateride hergün saatlerce Captain Tsubasa 2 oynardım.Karışıklık öyle bir raddeye gelmişti ki Benjamin'i tamamen unutmuştum ve Tsubasa oyunundaki 6 numaralı sarı saçlı oyuncuyu Eric zannediyordum. Şimdi düşününce Benjamin çizgifilmindeki vuruşlar kesinlikle daha karizmatik.Karakter ve tip olarak Benjamin biraz zayıf kalmış.Besleme gibi duruyor adeta.Tsubasa'daki karizma yok.Ama Eric ve Sezar o karizma açığını kapatıp üstlenmiş.Şişko bir kaleci vardı kimse gol atamıyordu ona.Onu da iki sene öncesine kadar hala Tsubasa'da zannediyordum.Tsubasa çizgifilmini baştan izlerken farkettim Tsubasa'da değil Benjamindeymiş.Adı da Şeker Duvarmış. Ara ara aklıma geliyor bu çizgifilm.Yine esti bi bakayım araştırayım derken bu konuya denk geldim.Tsubasa oyununu hala arada açar oynarım.25 senedir bıkmadan oynadığım tek oyun sanırım.Tsubasa'yı izlediğim gibi bunu da izlemek istiyorum tekrar.Özellikle Türkçe dublajlısı varsa harika olur. Şöyle de birşey buldum.Sanırım yalnız değilim:) Türk Gençliği Tsubasa ve Benjamin Çizgi Dizilerini Neden Hep Birbirine Karıştırdı? https://seyler.eksisozluk.com/turk-gencligi-tsubasa-ve-benjamin-cizgi-dizilerini-neden-hep-birbirine-karistirditsubasa ile benjamin'in karıştırılması https://eksisozluk.com/tsubasa-ile-benjaminin-karistirilmasi--744280< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 2 Temmuz 2022; 4:6:6 > |
|
Youtube'da yabancı dillerde tüm bölümleri mevcut.Bir arkadaş da Türkçe vhs kaydı bir bölüm yüklemiş.Onu paylaşayım tadımlık. 1991 Yılında Fransa'da yayınlanan çizgi film Show TV,ATV, Cine5 ve Maxi TV'de yayınlanmıştı.
Kasette bulunan budur devamı yoktur.
Eğer elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Maero! Top Striker
Moero! Top Striker
L'ecole Des Champions
Benjamin
Gol
Şampiyonlar https://www.youtube.com/watch?v=zLjktqCxx_w&ab_channel=NOWSHOWING |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 8 Aralık 2022; 9:50:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|