Şimdi Ara

Bu DVD-Writer'ı nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki linkteki DVD-writer'ı nasıl bilirsiniz?
    (PHILIPS SPD6003BD SİYAH INTERNAL LIGHTSCRIBE DVD WRITER)

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125440036&CS_Category=_DVD_WRITER670&CS_Catalog=_BILGISAYAR

• GÜzel bi dvd rw bi kere philips cd rw kullanmıştım çok memnun kaldım philips markaya güvenebilirsin sorun çıkmaz tek eksiği diğerlerinden pahalı olması ama değer
  • hepsiburada'da daha ucuz oraya bak derim teknosa hep piyasa fiyatının cok üstüne satıyor..
    mesela ben bunu almak istiorum 6002 bu ama :

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1193&productid=bd93226
  • ben nec öneririm. amma nec ci oldum he..
  • hepsiburadadan uzak durmanı tavsiye eder writer konusundada forumdada çok fazla övülen ve bizzat kullandığım asus 1814BLT sata dvd yazıcıyı şiddetle almanı öneririm.Üstelik lightscribe hemde 18x
  • asus'u önermiş bir arkadaşım ben önermiyorum sadece verileri koyuyorum tercih yapabilmen için, ikiside sata dvd writer;

ASUS - 1814BLT SATA
    SİYAH RENKLİ KUTULU
    DVD+R DL YAZMA HIZI : 8X
    DVD+R YAZMA HIZI : 18X
    DVD+RW TEKRAR YAZMA HIZI : 8X
    DVD-R YAZMA HIZI : 18X
    DVD-RW TEKRAR YAZMA HIZI : 6X
    DVD OKUMA HIZI : 16X
    DVD ERIŞIM SÜRESI : 140 MS
    CD YAZMA HIZI : 48X
    CD TEKRAR YAZMA HIZI : 32X
    CD OKUMA HIZI : 48X
    CD ERIŞIM SÜRESI : 150 MS
    TAMPON BÜYÜKLÜĞÜ : 2 MB
    2 YIL GARANTİLİ

38 USD+KDV

SAMSUNG - SH-S203B
    ARABIRIM: SATA
    2 MB TAMPON BELLEKLI
    DVD+R YAZMA HIZI: 20 X
    DVD+RW YAZMA HIZI: 8 X
    DVD-R YAZMA HIZI: 20 X
    DVD-RW YAZMA HIZI: 6 X
    DVD-ROM OKUMA HIZI: 16 X
    CD-R YAZMA HIZI: 48 X
    CD-RW YAZMA HIZI: 32 X
    CD-ROM OKUMA HIZI: 48 X
    DVD ORTALAMA ERIŞIM SÜRESI: 130 MS
    CD ORTALAMA ERIŞIM SÜRESI: 110 MS
    GARANTI SÜRESI: 24 AY

29 USD+KDV

• philips kesinlikle önermem.. 7-8 ay kullandım ilkinde okuma problemi vardı sürekli dvd seçiyordu garantiye gönderdim yenisini gönderdiler.. yeni gelen yazıcıyı sadece 2 ay kullanabildim.. sorunsuz bir boş dvd koymuştum içine paramparça etti.. hiç dokunmadan garantiye gönderdim kullanıcı hatası deyip sıyrıldılar..

bu yüzden philips önermem.. bikaç tanıdığım asus kullanıyor.. hem yazmada problem olmuyor hemde hiç dvd seçmiyor.. gördüklerimin içinde asus öneririm.. nec de olabilir.. samsung hakkında hiçbir bilgim yok.. kullanıp tatmin olan varsa yukardaki fiyata hemen bende alabilirim bir adet..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım be Samsung 20X sata arabirimli DVD-RW ı tavsiye ederim. 28$+KDv ye inventus tan aldım ve çok memnunum. Şimdiye kadar samsung DVD yazıcı tavsiye ettim ve aldırdım arkadaşlarıma. Sabit diskleri gibi DVD yazıcıları da sessiz.
  • bende lg diyorum.
    ama arkadaş yeni bi tane aldı(hn-32 gibi bişeydi galiba) geçende.fly ları okumamış.ondan dvd leri aldım benim eski lg takır takır okudu ve yazdı.dahabi tane bile okumadığı yazmadığı dvd yok.
    not:hepsi buradayı bende tavsiye etmiyorum.sadece ürünlere bakıp başkayerlerden fiyat bakıyorum.
  • nec almada ne alırsan al okuması berbat 4 senelik dvd okuyucum okudu onun okuyamadıklarını 20x samsung var şimdi o güzel bayagı.
  • nec gayet iyi okutamadım dvd leri nec te kurtarıyorum ben samsung da iyi sadece asusdan uzak dur
  • birçok kişi de necin çok berbat olan okumasından yakınıyor ilginç demekki senin elindeki iyi.
  • Eğer halen almadıysa; bulabilirsen BENQ almanı öneririm. Bulamazsan LİTE-ON al derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: judge980

Eğer halen almadıysa; bulabilirsen BENQ almanı öneririm. Bulamazsan LİTE-ON al derim.

Benq piyasada kalmadı sadece sata dvd yazıcısı çarptı gözüme bir sitede ama orjinal benq değil philips ve dell in cihazı oem ürün yani.

liteon un tek ürünü var Türkiyede 20a1p ide yazıcısı performans olarak iyi fakat çok gürültülü çalışıyor. yani çalışmaya başladığı zaman masa titriyor cihazda balans sorunu var sanki özellikle cd ledrde yapıyor. dvd lerde daha az.

samsung un son ürünleri için iyi diyorlar.
    lg sürücüler eskisi gibi değil bence

asus un sata dvd yazıcısı hakkında hiç sorun duymadım zaten pioneer ürünü.

philips ehiç yanaşmayın.
    nec leri bende merak ediyorum özellikle 7173 sata yazıcıyı.

plextor lar pahalı ama en sorunsuzu onlar

pioneer lar bulunmuyor ama en iyi cihazlar onlar bence.

• hangidi ucuz ise git onu al.
    liteon var. adamlar direk birebir değişim garantili satıyorlar....
    gigatekte olcak... FAZLA PARAYA NE HACET
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncaysanli

quote:

Orjinalden alıntı: judge980

Eğer halen almadıysa; bulabilirsen BENQ almanı öneririm. Bulamazsan LİTE-ON al derim.

Benq piyasada kalmadı sadece sata dvd yazıcısı çarptı gözüme bir sitede ama orjinal benq değil philips ve dell in cihazı oem ürün yani.

liteon un tek ürünü var Türkiyede 20a1p ide yazıcısı performans olarak iyi fakat çok gürültülü çalışıyor. yani çalışmaya başladığı zaman masa titriyor cihazda balans sorunu var sanki özellikle cd ledrde yapıyor. dvd lerde daha az.

samsung un son ürünleri için iyi diyorlar.
    lg sürücüler eskisi gibi değil bence

asus un sata dvd yazıcısı hakkında hiç sorun duymadım zaten pioneer ürünü.

philips ehiç yanaşmayın.
    nec leri bende merak ediyorum özellikle 7173 sata yazıcıyı.

plextor lar pahalı ama en sorunsuzu onlar

pioneer lar bulunmuyor ama en iyi cihazlar onlar bence.

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.