Şimdi Ara

Bu durumun sorumlusu Rvp baskysydyr...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Vitor suçlu.. Suçlu çünkü Rvp baskysy yüzünden Rvp yi oynatyp Fernandau yu kesti.. Fernandou da oynamaya oynamaya 5 haftadyr kesildi adam... Adamyn en güzel zamanynda medyanyn , sizin , Rvp baskylarynyz yüzünden en iyi oyuncumuzu kenara aldyk... Haftalardyr santroforsuz oynuyoruz...

Buyrun çöp Rvp nizi alyn cebinize sokun sizin yüzünüzden ?amp gitti....

• Bkz: Bursaspor deplasmanı Fernandao'nun boş kaleye kaçırdığı gol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav he he. Fernandao'ya falan kaldıysak zaten kapatalım gidelim kulübü. Senin dediğinin tam tersini de ben söyleyim o zaman, RvP'yi en formda döneminde 60. dakikada oyundan alan, ertesi hafta yedek bırakan adamdır tüm suçlu.
  • rvp çop, arkasında oynayan diego ozan solunda sagında oynayan volkan şen nani alper bunlar bugun mukemmel sadece dikine oynadık, %80 top bizde, kaleye 250 tane şut attık 246 sı isabetli
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

Yav he he. Fernandao'ya falan kaldıysak zaten kapatalım gidelim kulübü. Senin dediğinin tam tersini de ben söyleyim o zaman, RvP'yi en formda döneminde 60. dakikada oyundan alan, ertesi hafta yedek bırakan adamdır tüm suçlu.
    quote:

Orijinalden alinti: The Schuey

Yav he he. Fernandao'ya falan kaldiysak zaten kapatalim gidelim kulübü. Senin dediginin tam tersini de ben söyleyim o zaman, RvP'yi en formda döneminde 60. dakikada oyundan alan, ertesi hafta yedek birakan adamdir tüm suçlu.

En formda my ? karde? sen ma?aradamy ya?yyorsun ?? Adam bize geldi?inde 6 aydyr do?ru düzgün top oyanamamy?ty...
  • Kesinlikle katılıyorum,şampiyonluk kaçmadı ama eğer pereira fenerbahçe taraftarı ve başkanına uymaya devam ederse kaçacak

rvp emenike'den hallice

defolsun gitsin,bi de bu beceriksizi gelecek seneki takıma yazanlar vardı neyse zararın neresinden dönülse kar'dır,bugün rvp'nin olmayacağını gördük ve şampiyonluk ümidimiz asıl şimdi sürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek sorun da rvp sorunuydu zaten.
    Takım komple sorunlu, 3 ön liberoyla oynuyoruz içerde osmanlıya karşı, Diego klübede. Adam hala rvpden bahsediyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

Orijinalden alinti: The Schuey

Yav he he. Fernandao'ya falan kaldiysak zaten kapatalim gidelim kulübü. Senin dediginin tam tersini de ben söyleyim o zaman, RvP'yi en formda döneminde 60. dakikada oyundan alan, ertesi hafta yedek birakan adamdir tüm suçlu.

En formda my ? karde? sen ma?aradamy ya?yyorsun ?? Adam bize geldi?inde 6 aydyr do?ru düzgün top oyanamamy?ty...

Haklısın Ferdi oynasa şimdi 20 puan farkla liderdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Kesinlikle katılıyorum,şampiyonluk kaçmadı ama eğer pereira fenerbahçe taraftarı ve başkanına uymaya devam ederse kaçacak

rvp emenike'den hallice

defolsun gitsin,bi de bu beceriksizi gelecek seneki takıma yazanlar vardı neyse zararın neresinden dönülse kar'dır,bugün rvp'nin olmayacağını gördük ve şampiyonluk ümidimiz asıl şimdi sürüyor

Mükemmel 3 ön liberolu sistemimizle harika oynuyoruz ama tüm suç rvpnin :(

• Dünyanın en saçma konusu

• Rvp'yi Braga'da bırakacaktık. Bu saatten sonra kimse de almaz artık. Haram olsun aldığı 5.8 M €. Bir de bu halinden utanmadan İtalya'ya 4 günlük tatile gidiyor. Kuyt'ın sağ kramponun çivisi etmez tembel herif

• van persie seneye olur mu olmaz mi bilmem ama kimin olmayacagini cok iyi biliyorum

• Beyler bize laf düşmez ama anadolu takımlarına karşı 3 ön liberoyla oynayan Vitor ve onu bi türlü uyarmayan teknik heyet sorumludur bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.