Şimdi Ara

BU DURUMU NASIL KURTARIRDINIZ:))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kız arkadaşınızla konuşurken yanlışlıkla onun adını soylicenize başka bi kızın adını soylerseniz durumu nasıl kurtarırsınız

• Kız arkadaş derken sevgiliyi kastediyorsan,eğer gerçekten seviyorsa zaten benden şüphelenmeyecektir.Yani ağzımdan tanıdığım başka bir kızın(arkadaş)
    ismini kaçırmış olabilirim.O da başka bir erkeğin ismini yanlışlıkla söyleyebilir.İnsanlık hali.Bence ortada abartılacak,kurtarılacak bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 27 Ağustos 2007; 17:56:12 >
  • Ben bunun kralını yaşadım be
    eski sevgilimle çektiğim bi sürü foto vardı atmaya kıyamadım çantama koydum
    biyere saklarım dedim unuttum !
    Şans bu ya ertesi gün sevgilimle bi cafede otururken çantamı kurcaladı ve fotoları gördü!
    Bu ne dedi?
    Öööyle salak gibi bakakaldım
    3 gün yalvar yakar sonunda inandırdım eski sevgilimle aramda hiçbirşey olmadığına
  • eski kız arkadasımın adını söledikten sonra (örnegin ; Berna) sana berna diyebilirmiyim rahmetli ananem berna ismini cok severdi (tabi rahmetli oldugunu duyunca konu degişecektir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: getaway

eski kız arkadasımın adını söledikten sonra (örnegin ; Berna) sana berna diyebilirmiyim rahmetli ananem berna ismini cok severdi (tabi rahmetli oldugunu duyunca konu degişecektir)

olabilir ama kıızın biraz saf olması lazım yani iyi niyetli diyelim
  • kız uyanık bişeyse o anda karsıdan gecen bi karıya bak berna geciyo berna yı tanıyon mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getaway -- 28 Ağustos 2007; 4:12:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Arkadaşlar Bu Nasıl Oluyor?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.