Şimdi Ara

Bu durumda işletme kazanılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan YGS MAT'dan 15'i göreceğime inanıyorum, Türkçe denemeden denemeye değişiyor ama kendimi tam anlamıyla verirsem 30'u her türlü geçiyorum, ama 20-25 netim geldiği zamanlarda oluyor bazen, sosyal 15-20 arası oynuyor ama, çok konu eksiği var, gerçek sınavda 25 falan gelir diye düşünüyorum.

Ya açıkcası fazla çalışmıyorum, ben 0 dan bu netleri gördüm diyebilirim, ama son 1 haftadır öküz gibi yatıyorum, niye öyle oldu anlamadım. LYS'ye kadar kafama estikçe çalışıcam, ipin ucunu bırakmam tamamen, ama öyle düzenli bir şekilde çalışacağımı sanmıyorum, çünkü olmuyo arkadaş açık ve net, telefonu bilgisayarı kaldırdım bi ara, yine olmuyor.

YGS'de hedefim aşağı yukarı, yukarda yazdığım gibi. Bu şekilde normal çalışmayla devam etsem, LYS matematikten 20, geometriden 5 gelir gibime geliyor. Edebiyattan 35-40, coğrafyadanda 10-15 desek. Sizce bi anadolu, ege, dokuz eylül, tarzında okunacak şehirlerde bi işletme iktisat gelirmi?

Yoksa ben kendimimi kandırıyorum, anadolu üniversitesi işletme'yi kazanmak bile ciddi anlamda zormu? Büyük konuşmayımda saçma sapan yerlerde saçma sapan bölümler gelirse gitmiycem, sonra direk askere çağırcaklar ve hayatım bitecek, çok iyi farkındayım. Sizce ne olacak benim sonum, her türlü yoruma açığım iyi veya kötü..

• yaparsın dostum çok rahat
  • olur olur calıs cok yuksek dgil zaten işletme
  • İnşallah, ama içimde korku var gibi, olmayada bilir gibime geliyo. Ama kendime diyorum ulan ne adamlar üniversite kazanıyo senmi giremiycen diye, kafam karışık cidden.
  • kafaya takma fazla çalışma zaten bu netlerin aşağı yukarı aynı olur girersin benim taktik bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangur

kafaya takma fazla çalışma zaten bu netlerin aşağı yukarı aynı olur girersin benim taktik bu :D

kötü arkadaşsın sen. hiç çalışmadan olmaz kardeşim ya, olsa bile çankırı işletme olur orayada ben gitmem ben iyi kötü çalışmaya devam edicem, dersi falanda dinliyorum zaten dershanenin başından beri, bakalım inşallah olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunderbird '

quote:

Orijinalden alıntı: cangur

kafaya takma fazla çalışma zaten bu netlerin aşağı yukarı aynı olur girersin benim taktik bu :D

kötü arkadaşsın sen. hiç çalışmadan olmaz kardeşim ya, olsa bile çankırı işletme olur orayada ben gitmem ben iyi kötü çalışmaya devam edicem, dersi falanda dinliyorum zaten dershanenin başından beri, bakalım inşallah olur.

Kanka ben zaten sana hiç çalışma demedim :D Çalış ama fazla değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thunderbird '

Şuan YGS MAT'dan 15'i göreceğime inanıyorum, Türkçe denemeden denemeye değişiyor ama kendimi tam anlamıyla verirsem 30'u her türlü geçiyorum, ama 20-25 netim geldiği zamanlarda oluyor bazen, sosyal 15-20 arası oynuyor ama, çok konu eksiği var, gerçek sınavda 25 falan gelir diye düşünüyorum.

Ya açıkcası fazla çalışmıyorum, ben 0 dan bu netleri gördüm diyebilirim, ama son 1 haftadır öküz gibi yatıyorum, niye öyle oldu anlamadım. LYS'ye kadar kafama estikçe çalışıcam, ipin ucunu bırakmam tamamen, ama öyle düzenli bir şekilde çalışacağımı sanmıyorum, çünkü olmuyo arkadaş açık ve net, telefonu bilgisayarı kaldırdım bi ara, yine olmuyor.

YGS'de hedefim aşağı yukarı, yukarda yazdığım gibi. Bu şekilde normal çalışmayla devam etsem, LYS matematikten 20, geometriden 5 gelir gibime geliyor. Edebiyattan 35-40, coğrafyadanda 10-15 desek. Sizce bi anadolu, ege, dokuz eylül, tarzında okunacak şehirlerde bi işletme iktisat gelirmi?

Yoksa ben kendimimi kandırıyorum, anadolu üniversitesi işletme'yi kazanmak bile ciddi anlamda zormu? Büyük konuşmayımda saçma sapan yerlerde saçma sapan bölümler gelirse gitmiycem, sonra direk askere çağırcaklar ve hayatım bitecek, çok iyi farkındayım. Sizce ne olacak benim sonum, her türlü yoruma açığım iyi veya kötü..

Yanlış anlamada o yerlerin işletmesi için yorulduğuna değmez, birde 4 yıl ailene yük olucan.Sonuç hiçbir şey.Biraz daha zorlayıp daha iyi bir bölüme gidebilirsin.Ha durumunuz iyiyse mali açıdan o zaman bilemem

• Bende Bülent Ecevit iibf istiyorum i.ö yada normal öğretim farketmez. biliyorum farklı bir yer sizin hedeflerinize göre ama meslek lisesi mezunuyum işte girmem lazım bu yıl. Aklımdada en başta Bülent Ecevit üniversitesi var.
    2013 ilk yerleştirmede 403-410 u bulmuş işletme iktisat i.ö ek yerleştirmede 380lere inmiş sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.