Şimdi Ara

bu dupe metodu hala calısıyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • su an resımde gordugunuz yontem hala calısıyormu arkadaslar bilenlere soruyorum

http://img512.imageshack.us/my.php?image=duperg6.jpg

• bi arkadaşım çalışıyo dedi server kendilinden dc atınca ama Denemedim için bişi diyemicem
  • ben bus parası vermemek ıcın denedım ama 2. kez yaptıında xtrap bı zımbırtı cıkarıo oyun kapanıo

Edit: yazarken heyecanlanmısım acaip acaip seyler cıkmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OffeR -- 9 Mayıs 2007; 20:48:07 >
  • artık Dc werincede geçersiz oluyormuş!
  • Geçersiz.. { Eski patchler için geçerliydi.. }
    4-5 arkadaşım Dupe - Bug herşeyi ilk bulanlardandır , şu an için bir açık yok.. { En azından öyle biliyorum. }

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 9 Mayıs 2007; 23:08:13 >
  • o bus dupesı ..kapatınca gıder.. ınhostta da oluyo ama..
    dupe orda degıl delosta yapılıyodu.bılmem kacıncı kattakı bus satan adam charonda:)
    bus dupesı artık yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

Geçersiz.. { Eski patchler için geçerliydi.. }
    4-5 arkadaşım Dupe - Bug herşeyi ilk bulanlardandır , şu an için bir açık yok.. { En azından öyle biliyorum. }

arkadasların ilk bulanlardan mıs ama 3 gun onceye kadar yapılan .... dupesını bulamamıslar galıba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz geçen gün trade yaparken yanlışlıla düpe oldu ancak bendeki mal sadece görüntü bugdan oluşlyordu

O şekilde düpe artık kalktı, nerden biliyorsun diyecekseniz söyliyim, pazarda 2000 tane bus hiç görmüyorum.
  • calısmıo
  • Bunun yapman için serverda dc yemen lazım
  • bizde de bug olmuştu birden herkes shell döşendi ama sadece görünüm çok güzeldi herkes shelll
  • artık eskı acıklar işe yaramıyor.nerdeyse her gelen patchın dupe acıgı olur fıre drake ile hersey cok degıstı en son yılbasında para duplendi.hatta o kadar çok dupelendıkı gb fiaytları 500 bin liraya düştü.geri sarılmada olmadı o paralar serverda kaldı iyide oldu pıyasalar canlandı.bu oarada o degıdın yöntem sadece göruntu olarak kalıyor kullanamıyosun onu.bi süre sonrada kayboluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.