< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 13 Kasım 2020; 15:34:1 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam selamlar tekrardan Sevindim iade edebildiğine. Kalite olarak farkı ne tam bilemiyorum ama ben baya baya memnunum yani senelerce götürür seni. Tek bir aşınma, çizilme olmadı. Her tarafı aldığım ilk günkü gibi duruyor. Bu markadan aldıktan sonra pek fark olacağını sanmıyorum tabi işin uzmanı değilim. Yaza kadar rahat idare eder seni < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 13 Kasım 2020; 22:45:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 14 Kasım 2020; 0:46:12 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Selam hocam Ben bu linkteki ürünü direk olduğu gibi kullanıyorum https://www.hepsiburada.com/delta-cantali-gri-dokum-plaka-krom-bar-dambil-20-kg-agirlik-seti-p-SPORDELTA4404 ortasında sert bir plastik var zaten. Ha yine de elimi acıtıyor diye fitness eldiveni aldım. Şuan hiç acı yok, eldiven kullanmıyorsan bence en kesin çözüm eldiven olur |