Şimdi Ara

Bu döküm dambıl set normal mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Management kullanıcısına yanıt
    Hocam benim dambılı iade ettim seninkini mi alsam yoksa grisini mi alsam ? İkisk aynı model mi ? Yani plaka büyükükleri ve kalite olarak aynı mıdır ? İkisi de aynı fiyat ama kromun ilerde ağırlık artırmak için plakası satılmıyor ama grisinin satılıyor o yüzden ne yapayım sence ? Yaza kadar kullanacağım sadace ondan sonra salona falan giderim inşAllah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 13 Kasım 2020; 15:34:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fluuman

Hocam benim dambılı iade ettim seninkini mi alsam yoksa grisini mi alsam ? İkisk aynı model mi ? Yani plaka büyükükleri ve kalite olarak aynı mıdır ? İkisi de aynı fiyat ama kromun ilerde ağırlık artırmak için plakası satılmıyor ama grisinin satılıyor o yüzden ne yapayım sence ? Yaza kadar kullanacağım sadace ondan sonra salona falan giderim inşAllah

Hocam selamlar tekrardan

Sevindim iade edebildiğine.

Kalite olarak farkı ne tam bilemiyorum ama ben baya baya memnunum yani senelerce götürür seni. Tek bir aşınma, çizilme olmadı. Her tarafı aldığım ilk günkü gibi duruyor. Bu markadan aldıktan sonra pek fark olacağını sanmıyorum tabi işin uzmanı değilim.

Yaza kadar rahat idare eder seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 13 Kasım 2020; 22:45:3 >
  • Hocam benim ağırlıklar kum dolu plastik valla güzelmiş sizinkiler. Çok kullanmıyorum arada squadda veya overhead press yapicgiimda falan alıcak olursam önereceğiniz var mı bir döküm set ?

• Berkeseçici kullanıcısına yanıt
    Hocam benim seti pek beğenemedim o yüzden iade ettim. Ucuz mu ucuz 320 liraya 20kg demir set. 430 liraya yukardaki arkadaşın setinden sipariş verdim Amazondan delta krom set ismi. Youtubede videosu var oradan da baktım güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 14 Kasım 2020; 0:46:12 >
    Tamamdır hocam teşekkürler. Amzondan 430 liraya verdim sizin seti normalde her yerde 500 den başlıyor ben de vereyim dedim.

Hocam bu arada dambıl demirlerine ortadaki kılıf nereden aldınız ? Bana siparişim geldi ama demiri acıtıyor elimi 🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluuman

Hocam bu arada dambıl demirlerine ortadaki kılıf nereden aldınız ? Bana siparişim geldi ama demiri acıtıyor elimi 🙂

Selam hocam

Ben bu linkteki ürünü direk olduğu gibi kullanıyorum https://www.hepsiburada.com/delta-cantali-gri-dokum-plaka-krom-bar-dambil-20-kg-agirlik-seti-p-SPORDELTA4404

ortasında sert bir plastik var zaten. Ha yine de elimi acıtıyor diye fitness eldiveni aldım. Şuan hiç acı yok, eldiven kullanmıyorsan bence en kesin çözüm eldiven olur

Ama bana yukarda atrığın foto krom kaplama değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.