Şimdi Ara

Bu derslerimi saydırabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. kocaeli üniversitesi sosyal hizmet bölümünde okuyorum. bu sene yeniden sınava hazırlanıp istanbul üniversitesi sosyal hizmeti kazanıp dersleri saydırıp 2.sınıftan devam etmek istiyorum. ve birkaç sorum var.
    öncelikle şu an okuduğum bölüm 4 yıllık fakat yüksekokul altında geçiyor. lisans diploması alıyoruz fakat yüksekokul diye geçiyor yani. iüde ise fakültede sosyal hizmet. dersleri saydirirken bu bir sıkıntı yaratır mı?
    ikincisi bizde sosyolojiye giriş ve psikolojiye giriş dersleri var. iude ise bu dersler sosyoloji ve psikoloji adi altinda veriliyor. fakat içerik aynı. sıkıntı olur mu bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fyodor Dostoevsky -- 15 Kasım 2015; 14:25:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı

• birisi fakülte diğeri yüksek okul ise ders saydırma işini unut ben senin dediğini yaptım okuduğum işletme bölümünü bırakın öss ile başka işletme fakültesine gittim iibf için çok fark olmamasna rağmen çok zorluk çıktı bence deneme tecrübe ile söylüyorum sana bunu

• Tamamen Üniversite ile alakalı bir durum. Siz başvurunuzu yapın, ne kadar saydırabilirseniz kârdır.
  • Saydıramazsın diye biliyorum ama yinede istanbul üniversitesiyle bir görüş önceden
  • quote:

Orijinalden alıntı: xapplex

birisi fakülte diğeri yüksek okul ise ders saydırma işini unut ben senin dediğini yaptım okuduğum işletme bölümünü bırakın öss ile başka işletme fakültesine gittim iibf için çok fark olmamasna rağmen çok zorluk çıktı bence deneme tecrübe ile söylüyorum sana bunu

bunu o iü'ye geçmeden öğrenemez miyiz? yani ne kadarını sayıp saymayacaklarını?
  • arkadaşlar iu bunları sayar mı saymaz mı ogrenemez miyiz kaydolmadan?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.