Şimdi Ara

Bu da West in akıllısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu kişi eklerse direk engelleyin "Gurra01"
    Kendisi skin göndereceğim dediğinde zaten belliydi. Bakalım ne diyecek diye oyunu devam ettirdiim ve sonunda bilgilerimi istedi

Bu da West in akıllısı
     Bu da West in akıllısı
     Bu da West in akıllısı

NOT: Sizce bunu lol support a göndersem birşeyler yaparlar mı?

• hll knk
  • Dat kids

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amaç : Mükemmel ingilizce Biliyorum

şaka şaka :D westte oynamıyorum da her yerde böyle akıllılar var öyle yapıpta gerçekten oltaya düşenler oluyorsa bir sürü hesabı vardır o çocuğun bu hesabı engelleseler nolacak TR'den beklerdim böyle şeyleri

Ama çoluk çocuk böyle şeyleri deniyor da harbi hesabının bilgilerini verenler varmıdır ki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qualyz -- 26 Ağustos 2013; 11:32:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Dat kids

yıl olmuş 2013 ve hala bu basit numarayı yiyecek insanlar olduğunu sanan kişiler var
  • :) Haykırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala böyleleri varmış ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ntRoLL

Amaç : Mükemmel ingilizce Biliyorum

şaka şaka :D westte oynamıyorum da her yerde böyle akıllılar var öyle yapıpta gerçekten oltaya düşenler oluyorsa bir sürü hesabı vardır o çocuğun bu hesabı engelleseler nolacak TR'den beklerdim böyle şeyleri

Ama çoluk çocuk böyle şeyleri deniyor da harbi hesabının bilgilerini verenler varmıdır ki :D

tabikide öyle bir amacım yok. ingilizceyi severim ama iyi mi kötü mü orasını ben bilemem

Tr de olsa bende şaşırmazdım açıkçası zaten bronze 4 te miş. bilmiyorum ben yinede şansımı deneyip lol supporta göndereyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.