Şimdi Ara

bu cumartesi bostancida toplanicak son kez bakalim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet degisim esnasında sıkıntı çıkarıyorlar ama bu kasa gercekden hosuma gitti siz ned3n degistirme geregi duydunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrcbr

Evet degisim esnasında sıkıntı çıkarıyorlar ama bu kasa gercekden hosuma gitti siz ned3n degistirme geregi duydunuz

MSI
    Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart
    407 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    586 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    205 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    158 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA
    333 TL

ASUS
    GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
    980 TL

ASUS
    HD7950 DIRECTCU II TOP GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    731 TL

AOC 23.6" E2461FWH GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    502 TL
    inceleme konusu
    http://forum.donanimhaber.com/m_75918920/mpage_1/tm.htm

Toplam : 2900 TL

LOGITECH
    G103 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT
    53 TL

LOGITECH
    G300 GAMING MOUSE
    63 TL

• Iste hep kafami karistiran sistem bu genellikle sizin tabsiye ettiginiz sistem konusuluyor neden amd diilde bu :)

• bjkmuratın sistemi güzel yalnız anakart konusunda benimde kullandıgım asus z87-plus öneririm alırken bende ikilem arasında kalmıştım g45 den daha iyidir
  • davedevil kullanıcısına yanıt
    Paki amd ile arasındaki fark nedir ileriye donuk olarak bakarsak

• intel işlemci amd ye göre daha performanslıdır ve ileriye dönüktür.
    Anladim :) ama ne anladim bilmuyorum ne zormus bilgisayar almak :)

• aslında zor olmasının sebebi araştırmadan almaktan.Mesele ben sistemi alırken şuanki bilgimin 3 te 1 ini bilseydim eminim daha farklı olurdu ;)
    Benimde suan hic bilgim yok amd ye odaklanmis durumdayi enson topladigin sistem p4 3.2 idi seneler once dahasinda hep notebook kullandim ama oyun oynamak istiyorum artik :)

• aynı durum bendede söz konusu.belki 10 sene önce masaüstü kullandım ve daha sonra üniversiteye gidince laptop aldım.en son bu sistemi almadan 1 hafta önce monster laptop aldım.ve açıokcası pek begenmedim ve masaüstü pc giibi masamdan bi yere kıpırdatmadığımı farkettim.sonra iade edip bu sistemi topladım.parça alım süreci ve uğraşması çok zevkli heleki güncel bir oyun kurupta tüm ayarları en yukarı çektiğinizde ayrı bir güzel.Crysis 3 ve bf 4 bitti ve hiçte memnun değilim çünkü çok çabuk bitti oyunlar şimdi cod ghost iniyor ancak adil kullanım kotası sağolsun 3 mbit ile iniyor
    Vatan hazır yuzde otuza gitmisken ekran kartini 760 dan 770 e hdd yide wd cavr black la degistirsem mi acaba deger mi ramlarda gskill ripjaws

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrcbr -- 15 Kasım 2013; 0:56:04 >
    Ewet sistemi toplayip kendi basina evde toplamanin zevki ayri ama guvenemiyorum kendime o yuzden vatanda toplaticam isin zevkini onlar tadicak ben yanlarında bulunucam sadece

• wd serisi seagete göre daha sessizmiş vatandaki satışçıların demesi bu.bende o yüzden wd tercih ettim.şuan memnunun sesini hiç duymadım.ekran kartı olarak kesinlikle 770 almalısın.bütçen yetmiyorsa bişeylerden kıs ve 770 al.ben mesela 780 almadım diye pişman oldum
    Yarin almam gereken bi para var umitli diilim ama yatarsa ekran kartina yuklenirim ama 780 e kadar cikamam ramlarida ripjaws olarak degistirdim hadi bakalim hayirlisi isletim sistemi ne kullaniyorsunuz win8 e alisamadim win7 dusunuyorum acikcasi :)

• valla en iyi performans için win8 derim ben.bende win7 kullanıyordum sistemi alınca win 8 kullanmaya başladım ve alıştım çok memnunum
    Alismaya calisdim ama baslat menusu olmadigi icin alisamadim en guzel kismi format olayı herseyi kendi yapip birakiyor :)

Birde hangi surumu kullaniyorsunuz win8 in

• pro 64 bit kullanıyorum.başlat olayına takılmayın hiç 2 günde alışırsınız
    Olmassa tekrar denerim :)

• deneyin kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.