Bildirim
Bu çizik için ne yapılabilir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Rötuş yapın, 15 dakika bekleyip suyla birlikte ince zımpara yapıp rötuşun kalınlığını azaltın. Üstüne cila tamamdır. -
quote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulye
Rötuş yapın, 15 dakika bekleyip suyla birlikte ince zımpara yapıp rötuşun kalınlığını azaltın. Üstüne cila tamamdır.
Teşekkürler cevabınız için. Bu işlem için rötuş boyası ve zımpara yeterli midir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pasta cila rötuş kalemi tamamdır -
quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
quote:
Rötuş yapın, 15 dakika bekleyip suyla birlikte ince zımpara yapıp rötuşun kalınlığını azaltın. Üstüne cila tamamdır.
Teşekkürler cevabınız için. Bu işlem için rötuş boyası ve zımpara yeterli midir ?
Rica ederim,
Rötuş boyası, zımpara, cila ve bir de isterseniz vernik de alın tam olur.
Rötuş işlemini hallettikten sonra aracın neresine rötuş yaptıysanız orayı güneşe çevirip park edin, biraz da boya yanınca güneş altında hiç anlaşılmaz rötuş olduğu. -
quote:
quote:
quote:
Rica ederim,
Rötuş işlemini hallettikten sonra aracın neresine rötuş yaptıysanız orayı güneşe çevirip park edin, biraz da boya yanınca güneş altında hiç anlaşılmaz rötuş olduğu.
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için. En kısa zamanda yapacağım dediklerinizi. Ayrıca rötuş kalemi de aynı görevi mi görüyor rötuş boyasıyla. Son bir sorum daha var ; pasta mı daha sağlıklı olur rötuş boyası mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Rica ederim,
Rötuş işlemini hallettikten sonra aracın neresine rötuş yaptıysanız orayı güneşe çevirip park edin, biraz da boya yanınca güneş altında hiç anlaşılmaz rötuş olduğu.
Teşekkürler yardımcı olduğunuz için. En kısa zamanda yapacağım dediklerinizi. Ayrıca rötuş kalemi de aynı görevi mi görüyor rötuş boyasıyla. Son bir sorum daha var ; pasta mı daha sağlıklı olur rötuş boyası mı ?
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Rötuş kalemini ben önermiyorum, pek yararını görmedim ben. Turtle marka pasta (araba wax'ı olarak da geçebilir) alırsanız çok daha yararlı ve güzel bir iş çıkarabilirsiniz. Yani kaliteli bir pasta, rötuş kaleminden çok çok daha iyi bir iş çıkaracaktır.
Eskiden otomobil üreticilerinin araç boyamada kullandığı boyalar hemen hemen aynıydı. Şimdi ise beyazın bile onlarca çeşidi var (fildişi beyazı, sedef beyazı vs..)
Bu yüzden rötuş kalemlerini kullandığınız zaman belli bir renk farkı oluşabiliyor çünkü renk kodları uyuşmuyor.
Siz arabanızın markasını ve boya kodunu bana söylerseniz boya konusunda size hangi ürünü alacağınız hakkında yardım edebilirim.
(Aracınızın boya kodu sağ yada sol kapının içinde yazması lazım.)
Teşekkürler...
-
Rötuş 15 dakikada kurumaz sakin yapmayın bilene yaptırın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
rötuş yaptıktan sonra 1 2 gün bekleyin iyice sertleşsin, sonra isterseniz 1 kat daha geçin üzerinden tekrar birkaç gün daha bekleyin..suyla ıslatarak su zımparası ile hafifce pürüzlerini alıp diger boya ile eşit seviyeye getirin..üzerine güzel bir pasta geçtikten sonra cila ve wax uygulayın -
HERKES BISEYLER SOYLEMIS ADAMIN KAFA KARISMISTIR VALLA -
yaptığında fotoğraf paylaşırsan iyi olur -
işe yarayacakmı merak ettim ss'leri bekliyoruz -
quote:
Yahu yapmayın lütfen..
Bilmediğiniz konuda tavsiye vermeyin kimseye. Konu sahibi arkadaşım sakın dinleme bu kişinin burada yazdığı yorumları.
Hayatında eline zımpara bile almamışdır , aracına zımpara yaklaştırmaya korkar gelip burada zımpara üstüne cila diye tavsiye veriyor bu nası bi mantık
15 dk da nasıl boya kuruyor bi anlatabilirmisin ? hayır ben bu işi 2 senedir yapıyorum öğreneyim diye soruyorum ?
Zımparanın çiziklerini neyle almayı planlıyorsun ? cilaylamı ? kolay gelsin sana.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Duratec
quote:
Yahu yapmayın lütfen..
Bilmediğiniz konuda tavsiye vermeyin kimseye. Konu sahibi arkadaşım sakın dinleme bu kişinin burada yazdığı yorumları.
Hayatında eline zımpara bile almamışdır , aracına zımpara yaklaştırmaya korkar gelip burada zımpara üstüne cila diye tavsiye veriyor bu nası bi mantık
15 dk da nasıl boya kuruyor bi anlatabilirmisin ? hayır ben bu işi 2 senedir yapıyorum öğreneyim diye soruyorum ?
Zımparanın çiziklerini neyle almayı planlıyorsun ? cilaylamı ? kolay gelsin sana..
Peki ne yapmalıyım ? Pasta mı kullanmalıyım ? Siz de fikirlerinizi paylaşabilir misiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar ayrıca araç Şeker beyazı Fabia II ve boya kodu: LB9A
quote:
quote:
Yahu yapmayın lütfen..
Zımparanın çiziklerini neyle almayı planlıyorsun ? cilaylamı ? kolay gelsin sana..
Çok emin konuşuyorsunuz, merak ettim tanıyor musunuz acaba beni? Hiç görmemişsiniz çünkü beni elimde zımparayla baksana..
Bir yoruma bakarak insanı yargılamayın, ben arkadaşa boya kodunu vermesi dahilinde ürün tavsiye edeceğimi söyledim değil mi?
Zımpara diye bahsettiğim olayı da konu sahibi anlamış olacak ki bir şey demedi. Yani sizin anladığınız türden zımpara değil, bıçak bilenen türden değil yani.
2 senedir yapıyorum demişsiniz, 2 senedir hurda mallarla yapıyorsunuz demek ki. Ben size anlatayım nasıl yapıldığını.
Önce neresine rötuş yapacaksan temizlersin, pastalarsın gerekirse. Sonra alırsın eline boya fırçasını nereye süreceksen oraya sürersin. 3-4 dakika bekleyip üstünden bir daha geçersin sonra 15 dakika kurutur, suyla birlikte zımparalarsın nereyi boyadıysan sonra üstüne verniği basarsın.
Bir 15 dakika daha bekleyip üstüne vur pastayı vur cilayı bir de aracı güneşte yaktığın zaman eskisinden farkı olmaz.
Konu sahibi arkadaş da bana aracının markasını ve boya kodunu söylediğinden sonra gerekli ürünü önereceğim.
Edit: Hitap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 15 Nisan 2013; 17:06:31 >
-
quote:
Kuğu beyazı olarak mı geçiyor hocam? -
quote:
quote:
Kuğu beyazı olarak mı geçiyor hocam?
Hayır şeker beyazı olarak geçiyor. Bir de boyanın 15 dk'da kuruyacağına emin misiniz ? Diğer arkadaşlar kurumaz demiş, kafama takıldı.
quote:
quote:
quote:
Kuğu beyazı olarak mı geçiyor hocam?
Hayır şeker beyazı olarak geçiyor. Bir de boyanın 15 dk'da kuruyacağına emin misiniz ? Diğer arkadaşlar kurumaz demiş, kafama takıldı.
Birazdan size özel mesaj olarak atacağım ürün hemen kuruyor 15 dakika da garanti olsun diye söyledim.
Diğer arkadaşlar da son yorumumu okuduktan sonra hak vereceklerdir. Sanayi boyasıyla karıştırmayalım lütfen.
-
quote:
quote:
quote:
Yahu yapmayın lütfen..
Çok emin konuşuyorsunuz, merak ettim tanıyor musunuz acaba beni? Hiç görmemişsiniz çünkü beni elimde zımparayla baksana..
Bir yoruma bakarak insanı yargılamayın, ben arkadaşa boya kodunu vermesi dahilinde ürün tavsiye edeceğimi söyledim değil mi?
Zımpara diye bahsettiğim olayı da konu sahibi anlamış olacak ki bir şey demedi. Yani sizin anladığınız türden zımpara değil, bıçak bilenen türden değil yani.
2 senedir yapıyorum demişsiniz, 2 senedir hurda mallarla yapıyorsunuz demek ki. Ben size anlatayım nasıl yapıldığını.
Önce neresine rötuş yapacaksan temizlersin, pastalarsın gerekirse. Sonra alırsın eline boya fırçasını nereye süreceksen oraya sürersin. 3-4 dakika bekleyip üstünden bir daha geçersin sonra 15 dakika kurutur, suyla birlikte zımparalarsın nereyi boyadıysan sonra üstüne verniği basarsın.
Bir 15 dakika daha bekleyip üstüne vur pastayı vur cilayı bir de aracı güneşte yaktığın zaman eskisinden farkı olmaz.
Konu sahibi arkadaş da bana aracının markasını ve boya kodunu söylediğinden sonra gerekli ürünü önereceğim.
Edit: Hitap
Sana tek bir şey söylüyorum
Bu konuda hiç bir bilgin olmadığı 100% net.
15 Dakikada boyanın kurumayacağını , içinde sertleştiricisinin dahi olsa kızıl ötesi veyahut fanlı boya kurutucusunun olmadan kurumasının mümkün olmadığını bilmeyen birisisin. Hiç bir şekilde bu işten anlamıyorsun.
Evet 2 senedir bu işi ypaıyorum Buyur benim sayfam , yaptığım uygulamalar ;
www.facebook.com/perfectotobakim
Senin varmı örnek bir uygulaman ? referans gösterebileceğin herhangi bir şey ?
Bilmeden tutup,atmak,sallamak ancak bu kadar olur.. Bana zımpara öğretiyor yahu ben senin hayatın boyunca göremeyeceğin Türkiyede dahi olmayan sadece araç boyalarında kullanılan zımparalar getirtiyorum yurt dışından.
Neyse uzatmanın mantığı yok. Bu arkadaşı dinlemeyin bir şey bilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 15 Nisan 2013; 17:42:16 >
Benzer içerikler
- egea cross 1.4 kronik sorunlar
- monroe amortisör nasıl
- citroen berlingo en full paketi hangisi
- oto teyp bluetooth görmüyor
- 82 h lastik ne demek
- omada 5 fiyat
- kia ev6 menzil
- renault espace
- passat üretimi durdu mu
- toyota fiyat listesi 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X